Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Driver76

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Az RTL Goldra érkezik majd Nádai Anikó, a VV egykori szereplőjének Maunikasó-utánérzése (ami eleve egy utánérzés volt, de itthon bevonult a köztudatba/nyelve, szóval ez van) aminek a címét hallva sajnos nekem az Anikó golden shower ugrik be, az meg kurvára más műfaj,de nem…..
Jó, nem is tudom, miért képed el az ember azon, hogy a Ripost információira alapozva 6-700 000 embert riogatnak naponta az olyan kapitális baromságokkal, mint a fenti riportban elhangzók, hiszen ez az a tévé, amiben Soros György az anyját akarta megölni. A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI…..
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
Az 1944-ben alapított, a világ egyik legmegbízhatóbb hírügynökségének számító AFP 'Fake news' another weapon in Orban's illiberal Hungary azaz Orbán illiberális Magyarországának újabb fegyverei az álhírek címmel foglalta össze a kormányközeli sajtó körül zajló eseményeket. Már a leadben tesznek…..
Driver76 2017.04.19 13:21:21
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..
Figyelem, nagyon meg nem erősített információk következnek, ez már tényleg olyan, hogy ismerünk valakit, aki ismeri azt a madarat, akinek az unokaöccse az csiripelte. Nos, több, meg nem erősített forrásból már régebben úgy értesültünk, hogy Zalatnay Cini kemény béralku után 30…..
Ma este lesz ugye a Mélység fantomjának premierje (20:10), amit a tv2 jól időzítve a Fókusz-BK páros ellen dob mélyvízbe, ha a Kertészgézás másodikat megveri, csak szépeket írok a csatornáról isten az atyám. Sorozatilag az RTL Szökést (21:05), Gyilkos elméket (21:50) és…..
Driver76 2007.01.04 14:28:56
Még szerencse, hogy Vágó István a Reggeliben bejelentette, hogy ezentúl nagyon nehéz lesz bekerülni a Legyen Ön is milliomosba, mert a műveltségi vetélkedőben ezúttal szinte leküzdhetetlen akadályok elé állítják a játékosokat: négy rossz megoldás közül kell kiválasztani azt…..