Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azuritt

34 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azurit blogja Napirinya 2021.10.10 10:45:33
A Hegedűs a háztetőn szerint a férfit a sólettel kell megfogni.  Nos, mióta Cicamaci vágynyugalomra lett ítélve, úgy döntöttem, én Mr. Globusszal fogócskázom. ..
A hétfői redukció után a kedd reggel vérzéssel indult, majd magamhoz téréssel, és SOTÉre taxizással. Utólag áldom az eszem, hogy a korai ébredés ellenére fel tudtam mérni, hogy ez most nem az a pont, ahol okoskodni kéne, és nyugtatni, hogy nem kell menni. A dokikon kívül nincs az élő isten, aki meg…..
Azurit blogja Reductio ad absurdum 2021.10.04 12:40:54
Visszamentünk a nagyon szépen redukciós eljárásnak eufemizált abortálásra. Hát, bármilyen csehül is álltak az Ikrek, sajnos nagyon élni akartak, szóval nem úsztuk meg a beavatkozást. Hiába szerettem volna bennmaradni, kiküldtek. Visszanyeltem az ellenkezést, gondoltam azzal se segítenék többet, ha…..
Pár hete szintet léptünk a mélytorkos szexben. Már be se kell kapnia Cicamacinak, hogy bőszen vomitáljon. Tegnap már pl. a vìz sem maradt benne, kezdek aggódni.Aztán meg múlt hét vasárnap kissé bevérzett, szóval pánikhangulatú orvoslátogatás eredményeképpen megmondták, hogy kábe legközelebb akkor…..
Azurit blogja Pokoljárás 2021.09.26 09:24:03
Tegnap délután arra ébredt Cicamaci, hogy vérzik. Nem kicsit, nem csak pecsétel, hanem nyugtalanító mennyiségben.   A net zöme nagyjából három féle vérzést különít el a 12. hét környékén: - Kis, pecsételő sötétbarna vérzés: No para, nézess rá a dokival, de belefér. - Éles fájdalommal járó nagyobb…..
Azurit blogja Res extensa 2021.09.27 15:46:15
Filozófusként mély meggyőződésem, hogy az ember eredendően nem egy racionális lény, hanem csak hosszú, kemény munkával elérhető cél a szigorú ész-szerűség. És ha valamennyire birtokába is jutunk, elég vékony mázú, törékeny kincset őrizgethetünk.  Vasárnap elbúcsúztattuk az Ikreket. Gyújtottam…..
Azurit blogja Szomorú vasárnap 2021.09.24 19:44:48
Eldőlt.  Az Ikrek egy burokban vannak, nincs külön hálózsákjuk. És ezzel ugye nagy veszélyt jelentenek egymásra, magukra, meg a Különcre. Mondanám, hogy ezzel megszületett a választás, de kb 30-40% esélye van annak annak, hogy ha megtartjuk őket, akkor midnenki egészségesen jön haza a kórházból.…..
Azurit blogja Nyugaton a helyzet... 2021.09.15 16:56:58
Cicamaci kérdezte, hogy be tudott jelentkezni még egy nőgyágyszhoz, mielőtt eljön a 20.-a, akarjuk-e.  Először azt éreztem, nem ezt most nem akarom, de nem sikerült jól megfogalmaznom, kérdeztem, mennyi lenne az annyi. Szerencsére, mielőtt válaszolni tudott volna, érzetem én is, hogy igazából nem…..
Azurit blogja A bejelentő buli 2021.09.08 21:10:51
Na, hát azt úgy terveztük alapból, hogy közeleg mindkettőnk anyájának születésnapja, egy hétvégén be lehet jelenteni a nagy hírt mindkettőnk családjának. Fasza. Utána meg csapunk egy nagy játékpartit a barátokkal, ahol ünnepélyes keretek közt elmondjuk az örömhírt feleinknek. Tortával, meglepi…..
A megkésett levelem most itt pótlom akkor.A magam kis szöszölős módján a két fogalom megértéséhez elkezdenék a szavak mélyére ásni.A női, az jelző itt, tehát elhagyhatható, majd később visszacsapjuk hozzá. A főnévképző ismét csak jelentésmódosulást hoz magával, menjünk mélyebbre: büszke,…..
Szar ez így, hogy hamarosan dönteni kell, melyik embrió maradjon. Minél többet gondolunk rájuk, minél többet beszélünk róla, annál jobban kötődünk hozzájuk. És persze ott vannak a képek, amik szembe szöknek a legváratlanabb pillanatokban. Például hol Egyke ül magzatpózban egy pici burokban, és…..
Sosem akartam hármasozni. Mindig úgy voltam vele, hogy a hármasban valakire mindig nem jut elég figyelem, valaki mindig elnyomva érzi magát, feleslegesnek. És valaki mindig sérül benne. Szóval amikor úgy döntöttünk Cicamacival, hogy a magánéleti létszámot emelni kéne, erre nem számítottunk.  Ma…..
Mióta a másnap újranézett teszt után kiderült, hogy Utód mégis megtapadt, és ezt a vérvétel is megerősítette...  ... Azóta levegőben lóg és lógott még egy-két korábban lefixált program. Például a Horrorcirkusz. Mondjuk azért hülyültünk vele, hogy Cicamacinak a gyerekkel most inkább egy esti…..
- A sarkantyúdat. Azt.  Az erszényedet. Egy lovat, azt igen. Még a kardodat is egy részeg éjjel. De egy várat?! – dohogott Marvil léptető lován. – Hát, hogy a fészkes fenébe lehet elveszíteni egy egész várat? Elnézést Margó, nem láttál errefelé véletlen egy királyvárat? Esküszöm tegnap este még…..
Tirre bor - Az új haza 3. fejezet 2021.08.13 15:07:12
A szobrikok durva taszigálása a királyi hálószárnyon át figyelmeztette Toát, hogy fogytán lehet sorsfonala. Az őrök a királyi hálóterembe vezették a tanácsadót, és a földre lökték. A király és a királyné egymásnak háttal ült az ágyon, arcukat tenyerükbe temetve. Baljós jel.   - Mé-éreg! - Nyögte…..
Tirre bor - Az új haza 1. 2021.08.13 14:53:57
– Túl sok a zaj. – Gondolta Toá mester, amikor a folyosó sötétlő ablakfülkéjében megszakította meditációját. – Ahogy lennie kell, közeledik a két farkasfi, hogy utoljára mérkőzzenek egymással. Nyugat felől Bárãm... Gyors, határozott dobbanások… Tizenhét évesen csupa tűz és hév, mint minden…..
Tirre bor - Az új haza 2. 2021.08.13 14:53:02
A huszonnégy rattant[1]átmérőjű gyakorlókör szélén nyolc, egyenként 1,42 rattant széles oszlop nyújtózott a kupoladob felé, amelyet azonban sohasem érhettek el. A fölfelé kutató szem elől az illesztékeket az oszlopokat borító kovácsoltvas borostyán- és viaszszőlőlevelek rejtették el , amelyek a…..
Burgoházi Torkonya Előhang 2021.08.13 14:18:53
Ha kapsz valamit, azt illik megköszönni. Ezt minden jó kisgyermek tudja. Ezeket a meséket én is ajándékba kaptam, és most hálás szívvel gondolok ajándékozóimra. Először is P. Zsuzsannának köszönöm meg, ki zord szívével elküldte hozzám Torkonyát. Köszönöm V. Eszteremnek, ki szívbéli Boglárkám…..
Burgoházi Torkonya 1. 2021.08.13 14:18:09
Boglárka az ágyán ült és szomorkodott. Pedig igazán különleges nap lehetett volna ez a mai. Éppen ekkor lett Boglárka hét éves. De hogyan is lehetett volna vidám? Édesanyának és Édesapának ma is késő estig kell dolgoznia. Születésnapi zsúrjára egyetlen barátja sem tudott eljönni. Még Marika, a…..
Burgoházi Torkonya 2. 2021.08.13 14:09:46
Boglárka alaposan végigmérte az ágyán ülő Burgoházi Torkonyát. Bokáig érő, mélykék kabátja különösen tetszett neki. A kabáton szálltak pillangók, arrébb sétálnak a hidak, az öv magasságában csörögve szaladtak a villamosok. Mintha egy vékony üveglap alatt látná mozgolódni az egész világot. A Jövevény…..
Burgoházi Torkonya 3. 2021.08.13 14:09:06
Boglárka kora reggel ébredt. Rég érezte magát ilyen kipihentnek. Biztosan tudta, barátja, Burgoházi Torkonya ma is eljön hozzá. Ehhez nem férhetett semmi kétség. Kipattant az ágyból, gyorsan megreggelizett. (Még szülei is észrevették, hogy milyen csuda jó kedve van.) Azután bevágtatott a…..
Burgoházi Torkonya 4. 2021.08.13 14:08:29
Egy ideig még csendben ültek. Nem is lehetett volna arra szavakat találni, mennyire örülnek egymásnak. Kortyolgatták a fahéj illatú teát, amit csak játékból készített Boglárka, de most igazi tea volt már, és ették a süteményt, ami pont olyan volt, ahogyan azt Boglárka elképzelte: barna, omlós és…..
Burgoházi Torkonya 5. 2021.08.13 13:13:22
Boglárka nagyon izgatott volt, mert szüleivel az állatkertbe készültek. Ahogy elfordította szobája kilincsét, halkan sikkatott egyet, úgy megijedt. A szokásos rézgomb helyett most Torkonya kalapját csavarta le. – Szia Torkonya! Mindig úgy megijesztesz! Képzeld… – fecsegte Boglárka, de Torkonya…..
Burgoházi Torkonya 6 2021.08.13 13:12:18
Boglárkának remegett a szája széle, jelezve, hogy hamarosan elerednek a könnyei. Ismerte már jól ezt a reszketést Torkonya. Mostanában gyakran látogatta meg barátját. Nem is viccelődött, nem is pajkoskodott ez a nem is manó, csupaszív teremtmény. Leült Boglárka mellé és gyengéden azt kérdezte: – Mi…..
Burgoházi Torkonya 7. 2021.08.13 13:11:37
– Elmegyek! – mondta Boglárka. – De hová? – kérdezte Torkonya. – Hát világgá! – Nem mehetsz el! – Burgoházi szeme villámokat szórt. – Dehogynem! Itt nem fogok senkinek hiányozni! Ez volt az első komoly veszekedésük. Nehéz próbája ez minden barátságnak. Ott álltak a szoba közepén, mélyen egymás…..