Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSanyi✍

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viharszeg Rossz döntés 2023.11.17 11:35:07
– Miben segíthetek? – A lelkéért jöttem. – Á, nincs abban semmi keresnivaló. – Valóban? – Nézze, sokat dolgozom, a lelkem is eladtam már a cégnek. Nincs már semmi fontos benne. – Azért én mégis elvinném. – Csak unatkozni fog vele. – Látok benne pár tényszerűséget az esettel kapcsolatban. Ami…..
Viharszeg Béla, a játékfüggő 2022.12.06 18:08:35
Ősz volt. Teljesen átlagos hétvége, amikor Bélát elvitték. Pedig tervezte, végre elmegy a könyvtárba és megnézi magának a szakirodalmat. Igaz, ez szokatlan lett volna tőle, bár egyre inkább úgy tűnt, erre is elszánta magát. Az anyja hosszas unszolására. Ám, mégsem jött össze. Reggel hatkor mentek ki…..
Felkérést kaptam, segítsek tisztába tenni a „Házon kívül” című műsorban is bemutatott családi ház esetében milyen lehetőségek lennének az energetikai korszerűsítésre, milyen javaslatokkal tudnék szolgálni a spórolás jegyében. A riportot és a részletes elemzést megtalálják a honlapunkon. Az…..
Viharszeg A csend 2022.09.28 19:39:23
Nagy a csend. Alkotói csend van. Mert az alkotó bezárt. Magára zárta az ajtót, és nem tud kijönni. Pedig már kért segítséget. Próbálta az ajtót is, de nem nyitott, mert bezárt. A zár tartja fogva az alkotót, a csendben. S ez különös, mert ő szökni próbál, noha mindig is csendre vágyott. S most,…..
Viharszeg Csatorna 2022.03.10 16:59:07
– Főnök, kiástuk, jöhet a víz. – Mit ástatok ki? – Hát, amit kért. Eltartott egy darabig az igaz, de ki van ásva. – Mi az, amit kértem, hogy ássatok ki? – Hát a csatornát, ami összeköti a házát a Balatonnal. – Én nem kértem ilyet. – Akkor temessük vissza? – Jó lenne. – Oké, de előtte jöjjön…..
Viharszeg Románc 2022.02.14 09:02:09
– Ó, Esmeralda, milyen gyönyörű vagy ma este! – Jaj, Alejandro ne mondd ezt – pislogta a lány, majd egy könnycsepp gördült végig az arcán, ahogy a fiúra nézett. – Állj! Leállni! – üvöltötte a rendező a megafonba, majd a két szereplőhöz lépett. – Mi volt ez az érzelgőség, meg ez a könnycsepp? Bele…..
Viharszeg Vigyázz, hogy írsz! 2022.01.24 13:32:28
  Kedves naplóm! Ma borzasztóan unalmas napom volt. Nem történt semmi izgalmas. Gondoltam is, történhetne már valami. Olvasgattam a híreket, és... ⌨Smart keyboard software upgrade 1.1……… Successful!⌨ ...megláttam valami fontosat. Ez mi? ⌨Befejezted?⌨ Ki vagy? ⌨A billentyűzet⌨ Hogy? ⌨Csak…..
Viharszeg ...zidő 2022.01.14 16:15:44
– Nagypapa, tudjuk mérni az időt? – Igen, kisfiam. Látod, itt a tengerparton rengeteg homok van. Már réges-régen feltalálták ezt. Fogok egy marék homokot és figyeld, mi történik, ha kinyitom a kezem... – Kifolyik belőle. – Igen. Próbáld te is. A homok szemei úgy peregnek szemünk előtt, mint az idő…..
Viharszeg De, kukorica van? 2021.12.10 16:48:41
– Halló, mondja kérem, kukorica van? – Bocsánat, nem értettem jól a nevét. Megismételné? – Kovács Béla, kuko... – Ó, igen, Kovács úr, miben segíthetek? – Kukorica van? – Persze, hogy van, milyet szeretne? Sárgát, pirosat, netalán kékre van szükség? – Olyat még nem ettem. – Olvasta a…..
A válasz kézenfekvő. A legelőtehénnek van mit legelni, ezzel szemben a sivatagi tevének aligha. Nos, ez nem éppen így van. Mert, mit eszik a legelőtehén? Füvet, hát mit?! Igen. Eszi. De a fű nem táplálja a tehenet. Na és a teve, hmm, a teve mit eszik? Hogy nem pusztul bele abba a rekkenő…..
Viharszeg A kép 2021.11.26 09:12:54
– Fantasztikus alkotás, nemdebár? – kérdezte a sötéthajú öltönyös, a kép előtt megállt férfit. – Valóban? – reagált hevenyészve a szemüveges, középkorú férfi. – Ó, ez a kép valósággal elcsábítja a szemlélőt – mondta az öltönyös, ahogy mosolyogva a szemüveges szemébe nézett. A férfi nem szólalt…..
Viharszeg A felhő 2021.11.22 20:53:44
– Látja azt a felhőt? – Hol? – Hát ott, oda nézzen, ott, ni! – Ja, igen, látom. – Azt maga csinálta? – Nem is tudom, ezek a felhők elég egyformák. – Szedje le! – Tessék, de most hogy? – Mit értetlenkedik itt, szedje le! – De azt nem lehet, ahhoz létra kell. – Mi az, tériszonya van? – Nem,…..
Viharszeg A fedő 2021.11.05 17:51:34
– Te, figyelj már, ezt most komolyan gondoltad? – Persze, ez tök komoly. – Nade, ez egy fedő, mit akarsz ezzel? Nincs ebben semmi különös, mi a bánatnak hívtál ide? – Jaj, hát már mondtam. Ez nem egy fedő, ez egy teleportációs kapu. – Marhaság, olyan nincs. – Most miért mondod ezt? Azért, mert te…..
Viharszeg A körhinta 2021.10.26 16:19:23
  Ismerjük meg Ramónt. Kopasz. Azelőtt hosszú haja volt, még rocker időszakában. Csak a sok gond volt a hosszú hajjal. Ha nem mosta tetves lett. Ha nem figyelt oda, akkor mindenhova beakadt. Csúnya dolgokat képes művelni egy beakadt haj, ne is elemezzük. Ezért aztán leborotválta. Most jobb. Nincs…..
Viharszeg Western a vadnyugtatón 2021.10.19 21:00:03
– Edward Coleman, te mocskos disznó, gyere ki abból a tetves fészkedből! – ordította a sebhelyes arcú férfi az utcán a "doctor" feliratú épület előtt állva. – Mit akarsz itt Ricky? – kérdezte a seriff a hangoskodó háta mögül. – Ebben a kis békés városkában nem szeretjük a rendbontást. – Ez a…..