Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Maties

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Sofőrhívó app 2017.05.26 15:50:00
Magyarországon 10 emberből 4 vezetett már ittasan. 100 emberből 7 rendszeresen ül volán mögé egy-egy pohár alkohol elfogyasztása után. Pedig 2-3 alkoholos ital után már nem szabálysértést, hanem bűncselekményt követ el, aki autót vezet! A döntés, hogy iszunk vagy vezetünk, akkor tűnik nehéznek,…..
Alex Maties 2021.08.10 01:31:25
Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni.

Ennek a legjellemzőbb oka az alkoholos befolyásoltság. Alapvetően kétféle szélsőség van ezen a területen, aki kockáztat, úgy gondolja, hogy 1-2 sör vagy 1-2 pohár bor után hazavezet és van, aki a legcsekélyebb mértékű alkoholfogyasztás esetén is sofőrt hív. A tapasztalatunk az, hogy nem éri meg kockáztatni, akármilyen kis mennyiségű alkohol esetén sem. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, amikor a fentebb említett kis mennyiség után az ügyfél úgy gondolta, hogy autóba ül, aminek a vége az lett, hogy igazoltatás és szondáztatás után elvételre került a jogosítványa, így kényszerből sofőrszolgáltatást hívott. Ha ezt előbb teszi, akkor sok időt és pénzt spórol magának, és a jogosítványa is megmarad.
Nemcsak alkoholos befolyásoltság miatt hívhatunk sofőrt. Amennyiben akár fáradtság vagy rosszullét miatt nem érezzük magunkat alkalmasnak a vezetésre, érdemes sofőrszolgálatot hívni. Van, akinek a fáradtság miatt volt balesete fél órával a hazaérkezése előtt. Érezte, hogy már nem képes vezetni, mégis úgy gondolta, nincs más választása, mint folytatni az utat, mert haza kell érnie. Sofőrszolgálattal biztonságosan hazaért volna baleset nélkül.

Fontos, hogy mérlegeljünk, mire vagyunk képesek. Ha kétség merül fel bennünk azzal kapcsolatban, hogy biztonságosan tudunk-e még közlekedni, ha nem érezzük magunkat képesnek a vezetésre, ha már nem tudunk koncentrálni, akkor ne adjunk esélyt annak, hogy baj történjen. Érjünk haza biztonságban sofőrszolgálattal!

forrás:
www.soforszolgalatbp.hu
Sofőrszolgálat Sofőrszolgálat 2021.08.10 00:06:49
Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni. Ennek a legjellemzőbb oka az alkoholos befolyásoltság. Alapvetően kétféle szélsőség van ezen a területen, aki kockáztat, úgy gondolja, hogy 1-2 sör vagy 1-2 pohár bor után…..
Alex Maties 2021.08.10 00:33:26
Alex Maties 2021.08.10 00:34:05
Alex Maties 2021.08.10 00:34:56