Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvebest

0 bejegyzést írt és 586 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Danilo a DAZN mikrofonja elé állt az Atalanta elleni döntetlent követően, és a csapat célkitűzéseiről beszélt. „A cél a BL-szereplés kivívása. Bonyolult pillanatot él meg a csapat, ez egyértelmű például a második bekapott gólból. Sok mindenen kell javítanunk, és egyes áldozatok szükségesek. A…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
Juvebest 2024.02.25 13:45:00
@Victory7: Én is így gondolom, ahogy José, Maxi is ragaszkodik a megszokott sémáihoz akkor is mikor látszik, érezhető az eredménytelensége. Allegri az első időszakában több formációt használt most 3 éve ragaszkodik a 3-5-2 formációhoz, nem hiszem el ez a keret csak ezt tudja játszani, vagy erre alkalmasok a játékosok képességei. Még egy hasonlóság José is mindig csapágyasra hajtott bizonyos játékosokat, Allegri is imádja Locát, Kosticot Rabiot még akkor is ha atom szarul játs6anak
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Juvebest 2024.01.16 21:24:53
Juvebest 2024.01.16 22:15:20
@danimester1: a balos helyről megvan az ember??
A Juventus egy színvonalasnak aligha nevezhető, ám izgalmas fordulatokban gazdag mérkőzésen aratott 2:1-es győzelmet a Monza otthonában, s ezzel továbbra is tartja második helyét a bajnoki tabellán. A tizenötödik forduló pénteki játéknapján egy komoly erőpróba vár a zebramezesekre, mert az idén…..
Juvebest 2023.12.08 22:19:53
@Attilio79: olyan Sassuolos feelingem támadt, azt csecs meg Gatti szépen összehozta
Juvebest 2023.12.08 22:30:56
@Attilio79: majd Bremer kisegíti
Juvebest 2023.12.08 22:33:27
Nyílt titok, hogy a Juventus kiemelt figyelemmel követi az ukrán labdarúgás legújabb tehetségének fejlődését, s több alkalommal is megfigyelőket küldött, hogy felmérjék Georgij Szudakov fejlődését. A középpályást a klub sportigazgatója, Cristiano Giuntoli már a Nápolyban töltött időszakában is…..
A Juventus lehengerlőnek aligha nevezhető játékkal aratott rendkívül fontos, 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában, s mivel az AC Milan hazai pályán szenvedett vereséget az Udinese elleni találkozón, a torinóiak ezzel megerősítették második pozíciójukat a tabellán. A firenzei találkozó egyetlen…..
A vasárnapi meccsen Adrien Rabiot vezette a Juventust, hiszen Danilo sérülés miatt nem léphetett pályára, és eredmény tekintetében sikeres volt a premier, hisz a torinói együttes nyert Milánóban. „Ez a győzelem sokat jelent számunkra, bizonyítani akartuk, hogy hol tartunk. A célunk, hogy a legjobb…..
Juvebest 2023.10.24 17:59:29
@Zsltrk977: De jó, hogy te is emlékszel rá. Pont a páromnak mondtam ugyanezt meccs közben. 3 éve egyedüliként ragaszkodott a mamikájával együtt a lóvéjához vasárnap meg ő vezeti ki a csapatot. SZÉP???
A Milan feltehetően a scudetto visszahódítására, míg a Juventus hivatalosan csak a legjobb négy közé kerülésre készült a bajnokság elején, ám ezek a célok valószínűleg kevésbé lesznek fontosak a nagy presztízzsel bíró vasárnap esti találkozón a San Siro gyepén. A bajnoki forduló pénteki rajtja…..
Juvebest 2023.10.22 22:13:55
@Juvebest: Mckennie meg égbe lövi
A Juventus a válogatott szünet után a San Siróba látogat, és a kevéssé megfogható dicsőségen túl a mérkőzés téttel bír a bajnokság tekintetében is, hiszen két dobogós csapat ütközik meg vasárnap este. „Jó, érdekes meccsre számítok. Jelenleg a harmadik helyezett játszik az elsővel, ismerjük a…..
Juvebest 2023.10.22 19:38:34
@Shaky79: Yildiz, Huijsen és a többi JuveNexes csak egy sérüles hullám esetén fog kapni lehetőséget. Barbieri megvan tavalyról? Kezdett a sassaulo ellen talán a 2 félidőre ki sem jött. 45 perc jutott neki. Kaio jorge Venezia ellen? 2 éve a 12 percben becserélte a 76ban lecserélte, az egy játekosnak biztosan önbizalom növelő. Soulé, Dragusin, Barranechea meg végre játszik a jelenlegi klubjaban . Úgy gondolom Iling lesz a következő aki lapátra kerül, igaz mikor pályán volt mindig vitt lendületet meg színt a játékba, de az a Misternek túl sok lehet
A Juventus klublegendák pályára hívásával ünnepelt kedd este, s az Alessandro Del Piero és Zinedine Zidane nevével fémjelzett csapatok összecsapásán sok-sok kedves régi arcot láthattunk, a csapatok névsorát látva biztosnak tűnt, hogy Peruzzi és Storari nem fog unatkozni a kapuban. A mérkőzés…..
Juvebest 2023.10.11 13:28:58
@venember83: a két pótolhatatlan brazil fenomén Felipe nagy tanàr volt istenem benne is mit láttak anno. Nem győzték kölcsön adogatni de nem nagyon kellett sehova
Juvebest 2023.10.12 06:02:10
@JuveMI: úgy látom a te fanatizmusod sem 5-6 évre nyulik vissza.
Juvebest 2023.10.12 06:07:11
@Juvebest: 97 ben jobb is volt a csapat a Dortmundnál. 98 Real ellen meg ha jól emlékszem hatalmas les előzte meg Mijatovics gólját. Lippi nagy király volt akkor is egy fantasztikus csapattal
A Juventus ugyan ma este sem nyújtott lehengerlő játékot, így is magabiztos, 2:0-ás győzelemmel zárta a Torino FC elleni városi rangadót. "Nagyon érett mérkőzést játszottunk. Az első félidőben egy agresszív Torinóra számítottunk, de amint rátaláltunk az ütemükre, megtartottuk a formánkat, és meg…..
Juvebest 2023.10.08 19:39:18
@venember83: Hát mit is mondjak én nem vagyok egy nagy Allegri fan. Az első ciklusa siker volt 2 Bl döntő bajnoki címek, de ez a második hatalmas csalódás. A sikerességének egyik alapja hogy a játékoskerete sokkal jobb volt a jelenleginél. Szerintem a korábbi játékosok zsigerből játszottak, kreatívok, egyéniségek voltak, a jelenlegi keretböl Chiesában, Vlaovicsban van krafft. Buffon, Barzagli, Chiellini, Marchisio, Tevez, vezérek voltak , tűzesek voltak. Sajnos jelenleg tucat focisták alkotják a csapatot. Akikben benne van a gól és ha az megvan jön a bunker. Fel sem fogom a Juve vezetöinek tetszhet e ez a foci mert ez méltatlan egy Juventushoz és a szurkolóihoz. Oké töltse ki a szerződését a mester de ne hosszabítsanak bele mert az ő elképzelései és a jelenlegi elit klubok focija közt ég és föld van
A rendkívül mérsékelt teljesítménnyel elért bergamói döntetlent követően a Juventus szombat kora este torinói városi rangadót játszik a Torino FC ellen. "A csapat jól teljesít a Derby della Mole előtt, de Federico Chiesa és Dušan Vlahović nem lesznek bevethetőek. Mindenki más játékra kész ezen a…..
A Juventus argentin tehetsége, Matías Soulé kölcsönben a Frosinone együttesénél tölti a szezont, s egyelőre remek formát mutat, tegnapi gólja egy pontot hozott új csapatának a Fiorentina elleni, 1:1-es döntetlennel záruló találkozón. "Először is a Juventusról van szó. Egy top klub, így természetes,…..
A Juventus kapcsán a napokban felmerült pár értesülés a jövőt illetően, s többek szerint a torinói klub a következő évet új edzővel fogja megkezdeni. Mirko Nicolino például úgy fogalmazott, hogy értesülései szerint ez kellene legyen Massimiliano Allegri utolsó éve a Juventus padján. Massimo…..
A Juventus hétvégén elképesztő egyéni hibák sorozatát bemutatva szenvedett 4:2-es vereséget a Sassuolo otthonában, s a  hétközi fordulóban a zebramezesek a bajnokság kér veretlen együttesének egyikét, a Leccét fogadja az Allianz Stadiumban. Massimiliano Allegri keretébe visszatér Kenan Yildiz, aki…..
Juvebest 2023.09.26 22:28:18
@Juvebest: Locatellit kihagytam ma is nagyot játszik???
Juvebest 2023.09.26 22:36:44
@Wizzurah: Már hallom is a nyilatkozatot, a Lecce nagyon kemény ellenfél, rászolgáltunk a 3 pontra. A fiúknak nagyon nehéz dolguk volt esa bajnokság ezen szakaszán még az épitkezés zajlik, blabla blabla
A Tuttosport cikkében Jorginho esetleges olasz visszatéréséről írt, amit a játékos ügynöke, João Santos sem tagadott a Kiss Kiss Napoli műsorában közölt interjúban. Jorginho a Chelsea-nél töltött négy és fél szezon után az Arsenalhoz csatlakozott, ahol összesen 19 tétmeccsig jutott, így felmerült a…..
Juvebest 2023.09.09 19:02:51
@Lanzafame: Még mindig több köze lenne a labdakihozatalhoz, összjátékhoz, kombínatív játékhoz, mint Locatellinek aki számomra csalódás. 2021 ben az Eb- n Locatelli szerintem jó volt a válogatottban azóta mélyrepülés. Persze Verrattira nincs pénz de anno hatalmas balfaszság volt hogy nem szerződtették a Juvésok. Mondjuk az a Pescara sem volt rossz Immobilével, Inségnével
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
Juvebest 2023.08.27 19:40:37
Juvebest 2023.08.27 19:47:53
@west30: kb Paramatti, Zanchi minöséget képvisel Sandro Danilo páros
A Tuttosport által közölt nyugtalanító pletyka szerint a Juventus támadója, Federico Chiesa válhat a Liverpool egyik legfőbb célpontjává, amennyiben az angol klub végül elfogadja az Al-Ittihad ajánlatát Mohamed Salah játékjogáért. A hírforrás szerint a szaúdi klub komolyan gondolja Salah…..
A Juventus védője, Daniele Rugani szerződése utolsó évét kezdte a klubnál, s az olasz sajtó értesülései szerint Massimiliano Allegri azt szorgalmazza, hogy a játékos új szerződést kapjon Torinóban. A 29 esztendős Rugani az elmúlt szezon során csak szórványosan jutott játéklehetőséghez, 11…..
Gianluca Di Marzio több értesüléssel is szolgált a Juventus vonatkozásában, az egyik Romelu Lukakuval kapcsolatos. Az újságíró hat kölcsönadásról számolt be a Chelsea kapcsán, és az új szabályok szerint összesen hét játékos lehet kölcsönben, így a londoni kékek már csak egy kölcsönszerződéssel…..