Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samubigó

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még élnek néhányan jóval 80 év felett, akik emlékeznek gyerekkorukból a teljes pompájában tündöklő Drezdára, az évszázadok alatt csinosodott szász királyi fővárosra, melynek világszép belvárosát 1945. február 13. éjjelén (véletlenül, vagy sem: a Drezdához erősen kötődő Richard Wagner halálának…..
samubigó 2022.02.14 10:39:41
Tökéletesen megértem, ha valakinek csalódás a Coming out, Molnár Gál Péter önvallomása, éppen azért, mert nem önvallomás, mert nem tisztáz, nem vall be, nem bán meg. Hogy pontos legyek: azt mondja, ha megint megfenyegetnék börtönnel, megint aláírna. Ez nem megbánás, bár talán bevallás. Csak hát…..
fáymiklós Kis kócos 2020.03.05 07:41:41
Nicolas Altstaedt lenyűgöző személyiség, és ezt pontosan soha nem tudtam eldönteni, mennyire előny vagy hátrány. Az a típus, amelyik vonzóvá tud tenni bármit, és az a típus, amelyik óhatatlanul is kis hasonmásokat teremt, olyan klassz az élet, amit él, hogy az embernek csak a nyomába kell…..
samubigó 2020.03.25 21:45:10
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
samubigó 2020.03.21 20:00:03
@user friendly: Egyetértek! Durva sértés volt. Az ország állapotát vészjóslóan jelzi, hogy egy pshichopata vezetőt 11 évig tűrnek...
samubigó 2020.03.21 20:04:10
Vona Gábort és hű fegyverhordozóját, Pörzse Sándort a londoni belvárostól a Hyde Parkig űzték a brit antifasiszták, így végül a szélsőjobb kiváló hagyományait követve, vérbeli hordószónokként volt kénytelen megtartani kampánybeszédét. De vajon ez valóban beéégés…..
Ünnepi hangulatban ül otthon a közpénzen kitömött állam-polgár és olvassa a közpénzen kitömött Heti Választ, a háttérben szól a közpénzen kitömött heti Ákos a közpénzen kitömött Magyar Rádióból, Krisztus -- helyesen -- a feszületen, a közpénzen kitömött egyházak…..
Magyaridióta Unsere lieben Gäste! 2013.08.05 16:57:57
Csak azért, hogy a külföldi turisták, nyaralók is értsék, miről van szó, azaz tudjanak venni kigarettát, és szmócolhassanak: Nemzeti dohánybolt (trafik) hirdetőtáblája Alsóörsön...
samubigó 2013.08.05 22:59:51
„Aczél behívatott a parlamenti dolgozószobájába, és a beszélgetés végén a folyosóra ordította utánam, hogy vegyem tudomásul, hogy ebben a hazában csak kormánypárti művésznek érdemes lenni.″(Kerényi Imre) A KISZ, az MSZMP, az MDF és a Demokratikus Charta után a Fidesznél…..
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Egymásnak estek Orbán gazdasági tótumfaktumai. Két hiteltelen figura a Fidesz világából. Matolcsy, akit Antall József a taxisblokád után zavart el, majd 2001-ben - világgazdasági konjunktúra idején - ereszkedő pályára állította a gazdaságot. Ugyanez a Matolcsy - persze a saját…..
Kedves Lajos atya, elnézést kérek tőled, amiért jelenséget csinálok belőled, de nem nagyon tudtam másként megoldani. A sajtó szerint valami ilyesmit körleveleztél a híveidnek: Ezt a darabot nem csak híveinknek, hanem senki rendes embernek nem ajánlanám. Ma, amikor amúgyis…..
  Gondolom, nem mozog mindenki otthonosan a radikális celebek világában. A most nyilatkozó Zagyva Gyula csak második vonalbeli híresség, Toroczkai László mögött. Zagyva egyébként a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Szegeden a Jobbik képviselőjelöltje.…..
Örülünk, Vincent? Selyemzsinór 2010.05.04 15:23:00
...mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. üzeni a neves pártpublicista Géberjénbe, valami helyi köpönyegforgatónak, aki belelépett az ő mimóza lelkébe.Hamar kifullladt ezek szerint a választás éjszakáján vállalt szerénység és alázat. A…..
samubigó 2010.05.05 09:26:22
Néhány hónapja működik a Fidesz által fenntartott független hetilap, a Nagyítás, ami kizárólag a piacról él meg, hiszen a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány, a Barankovics István Alapítvány és a  Polgári Kultúráért Alapítvány támogatja…..
3B Life 2009.11.24 15:22:00
 Blife életprogram  Havonta több 10.000 forint nyugdíjcélú megtakarítást nem mindenki engedhet meg magának. Azonban azzal is tisztában kell lennünk, hogy az állami nyugdíj nem fogja önmagában megoldani nyugdíjas éveink anyagi biztonságát.Azzal is…..
samubigó 2010.02.15 15:23:47
Nem elég, hogy a magyar sajtó alig futtatta Antal Nimród hollywoodi filmjének csütörtöki bemutatóját, de Návai Anikó Népszabadságban közölt interjújának fotóján a főszereplő Luke Wilson helyett egy másik színész támasztja bánatosan a falat: Ryan Gosling. Már a film…..