Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pfff_

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
pfff_ 2018.09.13 12:04:23
@W123qp: A többiről meg mit tud? Te mit tudsz a francia bíróságok helyzetéról? Az osztrák kisebbségi politikáról? A német szociális hálóról? A belga sajtó függetlenségéről? De nem is érdekel, engem se, mert nem érint. Ami érint azok a migráncsok. Ez a közös nevező, nem az olaszországi cigányok helyzete.
pfff_ 2018.09.13 12:17:49
@blah: Ne már. Kik értenek vele egyet? Brünhilda az Északi tenger mellől?
És ja. Tényleg nincsenek migráncsok. Bocs, ezt tényleg benyaltam.
pfff_ 2018.09.13 14:19:04
@G.Tibor: Hagyjad. A francia választási rendszer biztos nem zavarja. Meg az sem, hog Orbán az első kétharmadot még a nekük tetsző, demokratikus választásokon húzta be.
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Szombathelyen próbáltunk kiadó albérletet keresni normális áron – de alig találtunk. Sőt, még drágán sem igen van választék. Ha valaki ott fog tanulni, nem árt felkészülnie arra, hogy ingáznia kell vagy esetleg egy nagyon olcsó házat kell vennie, vagy a várostól csak jóval…..
Egy kis visszatekintéssel kezdünk, ki kit baszott át a palánkon eddig, kinek kellett a halott öccse emlékét meggyalázni vagy éppen szerelmet színlelni fostos 10 millió forintért (aminek ráadásul csak a fele lesz az övé, és gondolom ez bruttó, tehát jó esetben futja majd egy használt golfra meg egy…..
A Bors infói szerint Gundel Takács Gábor visszatér a TV2-re, hogy az Áll az alku című vetélkedőt vezesse, azt a műsort, ami annak idején még a Barátok köztöt is verte a nézettségi versenyben. A műsor előkészítéséről már régóta tudunk, legalábbis pletykaszinten, ahogy arról is, hogy a TV2 megkereste…..
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
Szívesebben végignézném azt, ahogy a seggükbe feldugják az egészet, de persze nem élőben, csak a híradóban Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pfff_ 2013.10.22 11:59:53
@Agr3ssor:
Hogy is van az idézet: "Érted haragszom, nem ellened".
Szerintem minden témában előjön a más országokkal való összehasonlítás. Nincs ezzel semmi gond. Ha valami máshol jobban működik, akkor azt nem kell letagadni. Valami meg nálunk működik jobban. Pl:....izééé, meg a....és még a..... :) Pl abban igazad van, hogy a magyar autópályák nem rosszak. Csak lemenni ne kelljen róla.
Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki…..
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
2013.03.15 Szomorú napja a magyar történelemnek. Ugyanis egy elképesztő méretű hóvihar lépte át határainkat, ami gyakorlatilag lebénította az egész országot, és több ezer embert szakított el otthona melegétől, családjától, szeretteitől. Több ezer ember töltötte az elmúlt 24 órát félelemben a havas…..
Csalódni azok csalódnak, akik nem gondolkodnak előre. Ön ne várjon csodát és szeretni fogja a 301-est. Üdvözöljük a PSA fapados-fedélzetén! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pfff_ 2013.02.07 10:59:51
@ommm: Minden bizonnyal benne van ez is a dologban. De miért is kellene lecserélni? Eddig soha nem hallottam konkrétumot, hogy mi a rossz benne. Csak azt, hogy nem jó és miért nem cserélik már le végre. De mi a rossz benne?
Én nem egy nem két autón nem érem el a kormányon lévő gombokat úgy, hogy ne kelljen elengednem a a kormányt, ezzel együtt ne kellejen ránéznem, hogy mi merre a kormányon. A kormányon lévő gombokat akarva akaratlanul is a hüvelykujjával akarná tapizni az ember, hisz a többi ujjával "átöleli" a kormány karimáját. De az embernek ez a legrövidebb ujja, nem biztos, hogy minden gombot elér vele. Persze erre lehet azt mondani, hogy pár hét és megszokja a pógár. De a PSA meegoldására is lehet ugyan ezt mondani.
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
UPDATE: Végre elértük a hírt kiküldő sajtóst, akinek feltettük a kérdést, hogy melyik filmmel is van dolgunk. Ő sem tudta megmondani, kért 15 percet, hogy megmondja, mert ő is úgy tudta, hogy az Aaron Eckhart-féle filmnek lesz a premierje, nem a béna verziónak, amit Mark Atkins…..
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Kétség nem férhet hozzá, hogy a PSA-konszern az utóbbi évek legkomolyabb minőségi ugrását hajtotta végre. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy címmérkőzésre hívják ki magát a Volkswagent. Vélemények az azonos című írásunkról...
pfff_ 2011.03.31 13:44:09
@kadibela: Olyan mint amikor "nem jó helyen van az ülésfűtés gombja"... Ki a f*szt érdekel, meg lehet szokni 1 nap alatt.
Jaja...teljesen igazad van. Szokás itt a TotalCaron is fikázni a Peugeot/Citroen rádió táviránítását. A távirányító jobb kéznél, az ablaktörlő bajuszkapcsoló alatt van. NEKEM a legjobb helyen! Lehet siránkozni, hogy miért nem teszik fel a kormányra, de minek? Meg kell szokni, hazsnálni kell, aztán rájönni arra, hogy jobb helyen van az ott mint a kormányon.
(A Mercedes R osztály tesztjénél nem hallottam Winklert panaszkodni, hogy jajajajjjjj...az autómata váltó alőválasztó karja....jajajajjjj....de rossz helyen van).
pfff_ 2011.03.31 14:04:49
@The Good Boy: Hogy mi történik balesetkor, ahhoz nem tudok hozzászólni, gondolom azért erre is figyeltek. A jelenleg futó 3-s BMW-ben a tempomat kar ugyan ott van mint a Pug-ban csak a bal oldalon. Talán kicsit kisebb, de az elv és az elrendezés ugyan az. Ilyen alapon a bajuszkacsolók is balesetveszélyesek.
A látás-nem látáshoz meg annyit, hogy nem kell azt látni. Minek is? Van rajt 6 gomb. Meg lehet tanulni, hogy a hangerő fel, az melyik gomb. Vagy a csatorna léptetés. Nem kell ezeket látni. A számba is betalálok a villával, pedig nem látom :)
pfff_ 2011.03.31 14:16:56
@The Good Boy: Akinek rá kell nézni a kormány melletti kapcsolókra, (persze nem tud) az rá fog nézni a kormányon lévőkre is. Sőt! Épp ezért jobb a bajuszkapcsolós matatás, mert mivel úgysem látom, ezért nem is nézek rá, ehelyett nézem inkább a gyalogosokat.
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nézzen ki az ablakon: ott lesz egy. Kapcsolja be a tévét, ott is látja majd. A Golf egyszerűen mindenütt ott van, de vajon tud-e még valami újat is mutatni, vagy saját unalmába fullad? Vélemények az azonos című írásunkról...
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...