Regisztráció Blogot indítok
Adatok
július55

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hitelesseg kedveert, ekezet nelkuli bejegyzes keszul legelso allomasunkrol Changshabol.Tegnap egy gyors hatizsak ramolas, rendrakas, es zuhany utan (mert ki tudja mikor jutok ujra jo kis meleg zuhanyhoz) elindultunk a jinani buszallomasra.Majd elfelejtettem jelenteni, hogy hivatalosan matol (hogy…..
Első óránk az egyetemen fél 9-kor kezdődik, mivel majdhogy nem szemben vagyunk az egyetemmel, nem sietjük el a felkelést (lányokkal szembeni előnyöm a "nem kávé ivás", hátrány a sokáig zuhanyzó szobatárs:)); így ebben az évben bepótolhatom az egész eddigi…..
július55 2010.10.30 18:38:54
Most egy kis egyveleg következik az itteni társasági életről. A lányok már egy csomó poént ellőttek előttem, képeket raktak fel szintén előttem.. egyszóval magasra tették a lécet; nagy a nyomás, de igyekszem tartani az iramot.  ∞ Mikor esti programról beszélünk…..
Tegnap a suliban tespedés, órán ülés helyett elmentünk 沂水-ba (Yishui), Ji'nantól úgy 2,5 óra buszozásra lévő, szintén Shangdong tartományi városba. 3 buszba tömörült a banda, a következő nemzetiségek képviseltették magukat: koreai (legtöbben persze :)), orosz, kazak,…..
július55 2010.10.30 18:30:26
Pár képpel reprezentálnám az itteni felső tízezer, elit, aki igazán számít öltözékét.Tartalom: Klári és Vera egyenben, Kitti a hírös koreaiban.Csók mindenkinek:)..