Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsolyka

0 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocsánatot kérek az elnézésért, de muszáj behoznom a hátrányt, némi rásegítéssel, ahogy szegény Lance Armstrong is volt ezzel, még boldogult biciklibajnok korában. :D Szóval a naprakészség elérése érdekében a kimaradt heteket egy posztban tárom a nagyérdeműm elé. .) Az…..
Hát kedves olvasóim, minekutána elég nagy lemaradásban lennék, engedjétek meg, hogy 2 hét kimaradjon, és rögtön megírjam a slusszpoént. :)  Szóval a 37. hét: ez a hét is csak úgy indult, mint a többi, Yaris, 30-as táblák, jobbra hátra beállás. Pénteken letudtam a heti két…..
borsolyka 2015.06.26 09:50:10
borsolyka 2015.07.03 09:46:15
Mondják, hogy a terhesség rossz hatással van az idegállapotra. Ez így igaz, és a héten már a férjemen is egyértelmű volt... :D A hét 5 munkanapjából 4-en mennem kellett valahova, így ő vagy "A szállító"-t játszotta (nyilván nem balyerissssse sokhengeressel és nem kisméretű…..
borsolyka 2015.06.01 20:28:37
A héten végre befejeződik a kresz-tanfolyam. Élveztem egyébiránt, jó volt megint tanulni, az órák is nagyon jó hangulatban teltek, de már nem nekem való a 3 órás egyhelyben ülés. Mivel nagyon sürget az idő, szerettem volna minél előbb vizsgázni is, de sajnos csak 2 hét múlva…..
A 21. hét első napján immár csak 30 foggal ébredtem, végülis ez nem is rossz arány, no meg legalább az elektromos fogkefe feje is tovább fog tartani, nem olcsó mulatság ám az sem. :D Tényleg igaza lett a dokinak, már nem is éreztem fájdalmat, csak az injekciók helye volt…..
Az előző hét csehovi állóvize után ez a hét elég mozgalmasnak ígérkezett. Már örömmel néztem elébe. Mindaddig, amíg nem szólt az ébresztő... Hétfőn örömmel tapasztaltam, hogy a róka is egy hűséges állat, de akkor költözne Sopronba, lenne ott hűséges, vagy bárhol,…..
A 6. hét nem egészen önkéntes kávéabsztinenciával indult, bár már erről is az abszint jut inkább eszembe, lehet, hogy az javítana az állapotomon. Vagy rontana, de akkor legalább indokolt lenne az epehányás... :D Vasárnap reggel háromnegyed 9-ig ötször rókáztam, a vécédeszka…..
borsolyka 2014.10.28 21:39:13
Betöltött terhességi hetek száma: 32 Még további 8, végeláthatatlan hét... Ebből, amit még dolgozni fogok, az: 3. A centit vágom ezerrel. Egyre kevésbé esik jól egész nap egy széken ücsörögni, a monitort bámulva. Az elmúlt két hetet amúgy is a munkahely-otthon tengelyen…..
Fojtogató meleg. Én az irodában kuksolok, a kollégák zöme meg valahol áztatja az ülepét.Egy kollégám van csak bent a helyiségben. 120+ kg-os kis finom darab, akós hordó-pocakú, korombéli fiúcska. Beszélgetünk. Egyszer csak megkérdezi: - Kérdezhetek valamit? Már olyan rég óta…..
Egyébként most tényleg, mi ez az egész a gonosz öregasszonyokkal? Ma reggel is mellettem álltak meg és szidták a reumatológust, mert szabadságon volt, amikor az egyiknek nyilallott a dereka, meg a menyüket, mert itatta a hányós unokát ahelyett, hogy infúzióra vitte volna, meg a…..
június 20. Mivel ugye az orvosom pörgött a magzatvíz vizsgálaton, gondoltam, annyit megteszek neki, hogy elmegyek a genetikai tanácsadásra. Időpontra mentem. SOTE I. Belépek az épületbe. Csillió terhes nő. Átverekszem magam a folyosóra, ahol a genetikai van. A padon kisebb városnyi…..
Mielőtt közreadnám a legújabb Pohos naplót, pár szóban felvázolnám a Hordozó rakétát, mert hogy ő nem egy szokványos terhes kismama! :-D 3 gyermek édesanyja; legidősebb 18, a legfiatalabb 10 és a kettő között is van egy :-D Ránézésre mint egy csitri, senki nem mondaná meg,…..
borsolyka 2013.06.03 10:59:04
borsolyka 2013.06.03 11:00:46
borsolyka 2013.06.03 11:14:23
@Homokvar:
és te mikorra?
Folyik a cukros diéta. Legnagyobb meglepetésemre teljesen más dolgok nehezek, mint amikről azt gondoltam, teljesen váratlan akadályokkal találtam magam szemben. A számolgatás nem nagy ügy. Igazából nem is az a nehéz az egészben hogy van amit ehetek és van amit nem, mert elvben…..
Gyerekmonopoly Hírek 2012.11.26 22:09:05
Jaj, még nem az, bár ott tartanék, de valahogy a szervezetem még nem vette az adást, hogy zöld lámpa. Rohadt vörösök, minden hónapban bevonulnak, pedig hívja őket a fene!  Nade akkor mivan!?? Ugye itt a jogos kérdés! Mint láthattátok, végre van valami előrelépés…..
2012. október 8. Megvolt az első kimozdulás! Elmentünk Ákossal az Auchanba. Nagyon jól viselte(= aludt:). A pelenkázó a mozgás sérült wc-ben van hát nókomment. De azért jó volt:).Tíz napja nem voltam emberek között, hiányzott. Ha holnap tudok délelőtt jövök. Puszi 2012.…..
Újra beindulnak a habituális vetélők vizsgálatai, továbbá az MLC vizsgálat. Az oldalsó menüsávban csináltam egy "habab listák" nevű dobozkát, ebben lesznek azok információk, amelyek szükségesek egy esetleges ivig kezeléshez. Az első ilyen a módszertani…..
Mondom ezt úgy, hogy egy héten egyszer jut időm arra, hogy bekapcsoljam a laptopot, akkor is csak 15 percre. És mégis. Evés Ha a múlt hónapban is írtam volna naplót, akkor ezt a fejezetet nagyjából egy mondattal el tudtam volna intézni: esznek, 8 perc, aztán kész. De kb. két hete…..
borsolyka 2012.11.12 14:23:34
@panna cotta:
sálálállálá
imádom a blogod!!!
borsolyka 2012.11.12 14:30:32
@panna cotta: a fészbúk meg nemes egyszerűséggel nem küldi át, amit beírok...
Gyerekmonopoly A csacsogó 2012.01.04 10:30:00
Nos, mivel rohamosan nő a kommentek száma, és látom a régiek is itt vannak, gondoltam csinálok egy külön topicot, ahol össze lehet gyűlni.Oldalt a Mindennapok menü alatt a legelső lesz! Jó csacsogást mindenkinek!Borstörő..
borsolyka 2012.10.19 13:39:50
@pity pang:
JAJJJ. SAJNOS NEM :(

nekem volt olyan, hogy a piros passzé fogta össze a fehér ruhát...
borsolyka 2012.10.25 14:17:25
@pity pang:
Szia Pitypang! Látom, te nagyon járatos vagy mindenféle behajtási ügyekben.
Mi van akkor, ha a cégünk telephelyére be van jelentve egy másik cég is, aki ide-oda nem fizetget.
ha odáig fajulna a helyzet, hogy kijönnek behajtani- egyáltalán jöhetnek- akkor nekünk kell majd bizonygatni, hogy itt a másik cég csak papíron van, és az összes cucc a miénk? vagy hogyan működik ez?
köszi
O