Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geyer Krisztina

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Bevezetés 1.1. A jelen Szabályzat a Goood boy Kft. által az Az Én Kutyám kiadvány Facebook oldalán meghirdetett nyereményjátékban (a továbbiakban: a „Játék”) való részvétel általános szabályait tartalmazza. 1.2. A Játékban való részvétellel a résztvevő (a továbbiakban: „Játékos”) kifejezetten…..
1. Bevezetés   1.1 A jelen Szabályzat a Goood boy Kft. által az Az Én Kutyám kiadvány Facebook oldalán meghirdetett nyereményjátékban (a továbbiakban: a „Játék”) való részvétel általános szabályait tartalmazza. 1.2 A Játékban való részvétellel a résztvevők (a továbbiakban: „Játékos”) kifejezetten…..
Bevezetés 1.1 A jelen Szabályzat a Goood boy Kft. által az Az Én Kutyám kiadvány Instagram oldalán meghirdetett nyereményjátékban (a továbbiakban: a „Játék”) való részvétel általános szabályait tartalmazza. 1.2 A Játékot nem az Instagram szervezi, és azt az Instagram nem támogatja, nem hagyja…..
A nyereményjátékban való részvétel szabályai: Bevezetés A jelen Szabályzat a Femina Média Kft. által az Az Én Kutyám kiadvány Instagram oldalán meghirdetett nyereményjátékban (a továbbiakban: a „Játék”) való részvétel általános szabályait tartalmazza. A Játékot nem az Instagram szervezi, és…..