Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsi.huszar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beindult a Galaxy S Gingerbread frissítése világszerte. Innen már tényleg közel a cél Magyarországon is. Először ugye mindig a skandináv régió kapja meg a buildeket, hogy a kis létszámú, de technikailag igényes skandináv régió úgymond élesben béta tesztelje a szoftvert. Ez…..
kicsi.huszar 2011.05.31 10:29:05
Udv,
@chabusch: en kies-sel tettem fel, es meriti az aksit rendesen, foleg a gmaps (vszinu a latitude miatt). anno probaltam jvk-t odin-nal, ue volt a hiba. vajon ha felteszem ujra odin-nal, akkor nem lesz ilyen hiba? :) tapasztalatok?
kicsi.huszar 2011.05.31 11:49:13
@readya: nekem nem az Android OS van a battery statban az elso helyen, hanem a gmaps. az fogyaszt 40% kornyeket a stat szerint.
 Cseteléskor az operátorral összejönni? Mi jöhet még? Ez nem egy friss sztori kb 3 év történt de érdemes elolvasni több tipikus hiba van benne. Természetesen a részemről. Akkoriban egy 17 éves már szerelem témában nem tapasztalatlan lány voltam. Túl voltam már akkor kettő…..
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..