Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave Campestre

1 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindaz alapján, amivel eddig szembesültünk Chris Pratt filmográfiájából, levonhatjuk a tanulságot, hogy a pályáját komikusként kezdő akciósztár mostanra valódi multifunkciós készségekkel rendelkezik. Ennek belátásához elég egy pillantást vetni a Jurassic World következő…..
"Chewie, hazatértünk." Mi is, srácok, mi is. (Izgalmunkban sikerült kétszer is kiraknunk, de hogy Géza kommentje se vesszen el: Ugye nem várja senki, hogy ide most bármilyen épkézláb mondatot le tudok írni? "We're home." A rohadt mindenit!) ..
Dave Campestre 2015.04.16 21:43:26
aeon flux a super bowl előzetesek 2015.02.02 08:15:00
Super Bowl-trailerek. A mára már fogalommá vált kifejezés újra lecsap, Hollywood most sem volt rest kibérelni az aranyáron mért reklámhelyek jó részét, hogy a közeljövő legnagyobb sikervárományosainak csapjon egy kis felhajtást a tévékészülékek elé szegeződött 100 millió…..
Dave Campestre 2015.02.03 15:07:36
@Zalaba_Ferenc: köszi, csekkolom. elsőre nem tűnt fel a fejlesztés ... :) de az i-rex már most szimpatikus.
Gondoljatok, amit akartok (valószínűleg Colin Trevorrow rendező csak viccből lőtte ki a netre), de erről a képről nekem ez jutott eszembe. ..
- SPOILERES! - Egyszerű fogolycserére készültek: két fakabát Carolért (Melissa McBride) és Bethért (Emily Kinney) cserébe. Tiszta sor, és senkinek nem kell meghalnia. De mivel ez egy évadközépzáró (sic) epizód, így nyilvánvaló, hogy valaminek történnie kell. És történik…..
Dave Campestre 2014.12.02 14:20:05
@Zalaba_Ferenc:

"Félek, mivé válnak ezek a figurák."

nem kell félni. igenis legyen egy olyan sorozat, ami bemutat ilyen torzulásokat.

szerintem előbb-utóbb (főleg, ha még megy 4-5 évig a sorozat), találni fognak olyan csoportot is, ahol nem diktátor a vezető (kb. olyan kaliber lenne, mint mondjuk Rick), és tudnak majd kollaborálni öldöklés nélkül is. Nem hiszem, hogy ne következne be ilyen csoportosulás egy világégésben.

még van egy megérzésem: sztem Rick a vége felé meg fog halni, és a fia veszi át a helyét, aki addigra már felnőtt lesz.
Holnap érkezik Az ébredő Erő első előzetese, és mások nevében ugyan nem tudok nyilatkozni, de közel sem érzem annyira felfokozottnak a hangulatot, mint kéne, pedig igazán bizakodóak lehetünk, jó kezekben van a cucc. De hogy kissé felpörgessem a hájp-gépezetet (már csak magam…..
A Jurassic World előzetesében megpedzegetett, magas intelligenciával rendelkező, laborban készült D-Rex, amely T-Rex, velociraptor, kígyó és izé... tintahal gének keresztezéséből készült, koncepciós rajzok alapján így fog festeni. Tudom, hogy benneteket is elöntött a szeretet…..
Dave Campestre 2014.11.27 14:40:45
A pár másodperces kis szösszenet után itt a Jurassic World első trailere. UPDATE: Az "elolvasom" után megtalálod a feliratos változatot is (a kiadó ígérete szerint a szinkronizált verzióra sem kell már sokat várni). ..
Dave Campestre 2014.11.26 13:52:02
@Lord Picard: "Valószínű, hogy Pratt-el együtt menekülnek."

Nekem azért nem tűnt menekülésnek, mert, ha üldöz valami, akkor akaratlanul is hátranézel; + az arcodon is látszik, hogy szarban vagy.

Nekem ez a jelenet inkább tűnt csatába indulásnak. :)
Dave Campestre 2014.11.26 15:01:11
@Lord Picard: yuphee ! :D
Dave Campestre 2014.11.26 15:02:48
@Lord Picard: amúgy sajnálom a film készítőit. mennyit kell most magyarázkodniuk az ilyen dolgok miatt, mert érzékeny a nép gyomra.
A ComicConon mutatták be a Trónok harca ötödik évadának újoncait. Dorn hangsúlyosabbá válásával természetesen bővül a Martell-família, de a Sand-lányok is ott vannak a kilenc új tag között. A minőséget persze nem adták alább, most egy Oscar-jelölt színésznővel és egy…..
Mark Ruffalo segédletével fakad dalra az összetört szívű Keira Knightley a csodálatos Egyszer (Once) rendezőjének új filmjében. Trailert már korábban láthattatok, ez pedig a magyar plakát: ..
A Trónok harca nézői már három évaddal ezelőtt megtanulták, hogy ez a sorozat a legvadabb elképzeléseiket és félelmeiket is valóra tudja váltani, úgyhogy - első és legfontosabb szabályként - nem érdemes túlságosan megszeretni egy-egy karaktert. Az új évad szlogenjévé emelt…..
Dave Campestre 2014.04.06 09:09:58
Geekblog The Walking Dead: 4. évad 2014.04.01 08:00:00
A kormányzónak igaza volt. Nincs béke, nincs együttélés, nincs megnyugvás, nincs happy end. Nincs, és nem is lehet, mert ez a világ nem arról szól. Sőt, maga az ember sem arról szól. Egy fegyveres, a rothadó zombikkal teli posztapokalipszist járó, ölő-erőszakoló redneckekből álló banda vezetője nem…..
Dave Campestre 2014.04.01 11:39:48
@kukilopezromero: neee neee ne kezd. ha elolvasod az eddigi évad kritikákat tudni fgod, hogy mi a sorozat célja.
Geekblog Ma 75 éves Batman! 2014.03.30 12:34:08
1939. március 30-án bukkant fel az újságosoknál a Detective Comics 27. (a borítón májusi dátumozású) száma, aminek The Case of the Chemical Syndicate című sztorijában Batman először kente el néhány gazember száját. A sötét lovag a DC Comics egy évvel korábban debütált…..
Igaz, hogy NetFlix még nincs, de egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy a rugalmas sorozatnézés ne csak a torrentet jelentse. A Telekom és a Sony Pictures Television Networks Central Europe együttműködésének köszönhetően hazánkban a Telekom MoziKlub előfizetéses video on…..
Hat főből álló legénység tart a Jupiter negyedik legnagyobb holdja, az Európé felé, hogy kivizsgálják azt, amit a szondák igazolni látszanak, mi szerint talán... esetleg... lehet ott élet. Miközben 2013-at kikiáltottuk a sci-fi évének, eme filmeket (nem is annyira)…..
Dave Campestre 2013.07.22 23:25:51
@Zalaba_Ferenc:

"Szerinted melyik utas írta hozzá a zenét? :)"

az őrült orosz űrhajós csávó írta hozzá, mivel kurvára nem tudott aludni. míg a többiek szunyáltak, szegény embör a laptopja felett görnyedt és baszkurálta a digitális vonósokat, midi billenytűzet híján (te láttál a holmija között midi-t?) a gép karaktereivel. a kész fájlokat persze hazaküldte az irányító központnak, hogy keverjék ki a cuccot, mert az a vacak füles nem jó erre a célra.
Néhány hete szomorúan konstatáltuk, hogy az év egyik legjobban várt filmje, minden idők egyik legjobb trilógiájának záródarabja sajnálatos módon elkerüli hazánkat. Tudjátok, mert vicces, mert friss, mert szokatlan, mert nincs benne megasztár, mert ügyesen keveri a műfajokat,…..
A soron következő megaköltségvetésű nyári szórakoztatóban újfent a küszöbön áll az apokalipszis. A zombihörgés minden nyelven ugyanúgy szól, de az nem árt, ha Brad Pitt a magyarok nyelvén beszél, ha már egyszer itt forgatott. Brad Pitt – Stohl András. Nem tudom,…..
Dave Campestre 2013.06.23 15:30:37
Brian De Palma bő öt év kihagyás után végre visszatér a rendezői székbe, hogy testes történetet meséljen szexről, vágyról, csalásról és gyilkosságról - szóval csupa olyan dologról, melyek a kisujjában vannak. A Passionben Rachel McAdams és Noomi Rapace - főnök és…..
Dave Campestre 2013.03.05 20:58:26
Amikor Carter Bays és írótársa, Craig Thomas öt év meló után otthagyták David Lettermant, és átköltöztek a 20th Century Television irodáiba, egyikük sem gondolta volna, hogy nyolc évvel később olyan szerződést írnak alá a stúdióval, ami jó esetben akár nyolcszámjegyű is…..
Röviden, gyorsan, lényegretörően: a CBS 2 évadot kért a Survivorból, ami ezzel 22 kiadást tutira megél, csak az a kérdés, hogy Jeff Probst részt vesz-e a két új évadban vagy sem (egy korábbi nyilatkozatában mintha azt mondta volna, hogy 20 neki elég lesz). Egy biztos, Probst…..
Dave Campestre 2010.01.26 21:27:54
@Paó: "szóval a kislány egyértelműen a fenti képen látható csajra hasonlít. (és persze sok más szereplőre is hasonlíthat) viszont majd csak így fordulhat elő, hogy a néző a végén a homlokára csap, há'hiszen végig itt volt a szemünk előtt a megoldás. "

Ugye nem mondod komolyan, hogy még mindig azt hiszed Robin a gyerekek anyja? Látszik, hogy nem nézed a sorozatot.

Szerintem a HYMIM figuráival remekül lehet azonosulni, ez a mi generációnk és a sorozat által prezentált NAGY mondanivalókat sem érzem primitívnek vagy nyálasnak. Szeretem a sorozatban ezt a baráti kört, beindíccsa' a szociális ösztöneimet.
a minap álmodtam......tengerparton vagyok, széles, homokos tengerparton ahonnan hiányoznak a szállodák, a napágyak, és az emberek is csak minimálisan vannak jelen. A legfőbb furcsaság, hogy nem a tenger hullámzik, hanem a part. Homokból voltak a hullámok. Nagyon izgalmas volt…..