Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spagettiharcos

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek! Nos, dolgoztam nagyon sokat a játékon a legutóbbi posztom óta, szóval most megosztom az eddigi munkámat veletek, screenshotok formájában. - Elkészült a jármű választás felülete - És a játékód kiválasztásának oldala is    ..
Szóval, mint mondtam fogok rendszeresen bejegyzéseket közzétenni, és ez lenne az első. Megpróbáltam a legjobban kidolgozni a főmenüt, és gondoltam feltöltöm ide, hogy lássátok. TOVÁBBÁ: A többi oldal (beállítások, infó-oldal) már nagyjábol készen van, majd azt is publikálom. Jelenleg most a buszok…..
Sziasztok, én spagettiharcos vagyok, új a Busz Budapest blogján. Metal 2021 ismerőse vagyok, aki megengedte, hogy tevékenykedjek ezen a blogon. (Eztúton is köszönöm neki ezt a lehetőséget) Leginkább játékfejlesztéssel foglalkozom mostanában, és egy Busz Budapest bloggal kapcsolatban lévő játékot…..
Spagettiharcos Utazásai Szevasz 2021.07.23 19:15:24
Na szevasz mindenkinek!Nem szeretek írni, szóval ez a blog így nem tudom miért jött létre, de ha mondanom kéne valamit, hogy miért, azt mondanám, hogy mert ide akarom posztolni majd a saját készítésű videó, és videójátékaimat. Egyelőre itt blog.hu-n fogok tevékenykedni, szóval mára ennyi...