Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államok minden fronton visszavonulóban van és alkalmatlan politikusai képtelenek megállítani a hanyatlást  Egyetlen birodalom sem örök: végezetül mind elbukik, önhittség és megalázottság közepette. Az elfuserált afganisztáni kivonulás szívszorító emberi szenvedéstörténete pusztán csak a…..
Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi 2021.08.22 21:32:55
Az állandó vészhelyzetre hisztérikusan hivatkozó „öncélú nemzetállam” perverzebb, mint az „öncélú szexualitás”! Szómagyarázat: A „perverz” természetellenest jelent. A szexualitás teljesen természetes dolog, csak akkor válik perverzzé, amikor nem kölcsönös vonzalmon és közös megegyezésen alapul.…..
Kövér László somorjai beszéde a magyar kitelepítés emléknapján szerintem igen precízre sikerült. A szlovákok inkább elfelejtenék a sztorit, a hazai - jellemzően ellenzéki - kommentelők pedig autofire módban lőnek Kövérre. Nem kellene, most nincs igazuk. Véleménycikk. Mielőtt a minapi somorjai…..
Habár az olimpiai megnyitóünnepség már lezajlott, a sportolók bevonulásáról megosztott képek, egészen pontosan a magyar sportolók formaruhája, ismét fellobbantotta a vitát a nemzeti jelképek szerepéről. Különösen a közösségi média felületein jelent meg visszatérő kommentként az, hogy a magyar csapat…..
Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi 2021.07.28 11:08:38
Captchákkal Seggtáncoló Nemszkript PedóMatyi 2021.07.28 11:09:55
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Olyan tökéletes, mesterségesen intelligens szkriptem van, mely okosabb húsz hozzád hasonló mongolFideszesnél.