Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liviashop

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi blogbejegyzésünkben már hosszasan írtunk arról, hogy az elmúlt néhány év során a bezártság miatti, otthonunk négy fala között eltöltött idő és az amúgy is rohanó világ kettőse miatt már teljesen más igényekkel rendelkezünk környezetünk iránt. Egyre több egyéni megoldásra vágyunk, ami…..
Már egy korábbi blogbejegyzésünkben megírtuk, hogy megérkezett a szerintünk jelenleg piacon lévő talán mondhatni, hogy legkaotikusabb játék, a Roller Champions. Ha nem tudsz görkorcsolyázni, de mégis minden vágyad az lenne, hogy vadul hasíts a széllel szemben, akkor nem kell aggódnod – ezt a játékot…..
Egy korábbi blogbejegyzésünkben már megírtuk, hogy ha az emberek legalább egy kicsit is jobban odafigyelnének az ételpazarlás elkerülésére, akkor akár évi tízezreket is megspórolhatnának. Valószínűleg nem létezik olyan háztartás, ahol ne landolna a kukában étel valamilyen formában – a főzésnél fel…..
Nem éppen világmegváltó vagy hiánypótló fejlesztésekkel érkezik a Meta a Facebook Messenger alkalmazás számára, de az biztos, hogy az önkifejezés még sosem volt ennyire gyors online környezetben. A kommunikáció mindenkivel sokkal hatékonyabb és viccesebb lesz, az új parancsrendszerbéli rövidítések…..
Klaviatúra Színekben az erő 2022.03.28 21:00:00
„A technológia akkor mutatja meg az igazi erejét, ha könnyebbé teszi az emberek életét - mindenkiét.” – így jellemzi az Apple az új iPad Air kisegítő lehetőségeit, amik már a látás, a hallás, a mozgási képességek és a kognitív szükségletek területére is kiterjednek. Az ehhez hasonló csodálatos…..
Liviashop Belevágsz? 2022.03.28 17:00:00
Előbb-utóbb egyszer valószínűleg mindenkinek eljön az a pillanat az életében, amikor bezárkózik a fürdőszobába és önjelölt fodrász üzemmódra kapcsol. Ennek számos indoka lehet: hirtelen ötlettől vezérelve szeretnénk rögtön stílust váltani valamilyen okból kifolyólag, nem vagyunk elégedettek azzal,…..
A mai világban egyre több a főzőműsor, a trendi receptes oldalak, illetve applikációk, az egyedi gasztro blogokról már nem is beszélve. Sokan látnak kreatív szórakozási lehetőséget a sütésben-főzésben, nem csak kipipálandó, fárasztó és unalmas házimunkaként tekintenek rá. Ebből kifolyólag egyre…..
Az emberek döntő többsége csak akkor kezd el a masszázs bármilyen formáján gondolkodni, amikor valamelyik testrészük sajogni kezd vagy már kimondottan fáj. Valljuk be, hogy a legtöbben még egy kis enyhe fájdalomnak sem tulajdonítunk különösebben nagy jelentőséget, hiszen úgy gondoljuk, hogy a mai…..
Ki ne találkozott volna már azzal a problémával, hogy szeretett volna elkészíteni egy jónak tűnő süteményt, vagy egy szuper ebédreceptet, de mérőeszköz hiányában belebonyolódott a hozzávalók kimérésébe? Hány kanál 20 dkg porcukor? Mennyit vágjunk a vajból, hogy pontosan 15 dekányi…..
Talán nincs is olyan háztartás, ahol időnként ne landolna a szemetesben egy-egy megfonnyadt zöldség, penészedő szendvics vagy rosszabb esetben akár egy teljes menüsor is. Túl sokat főztünk belőle, vagy épp nem csomagoltuk be megfelelően a felvágottat, a sajtokat – ki ne találkozott volna már az…..
Hihetetlen, hogy egy kis háztartási készülék mennyire fel tudja dobni az egyébként szokásos, már-már unalmassá vált ételeinket a mindennapjainkban! A Livia webshop kínálatában található LTS400 turmixgép pillanatok alatt ínycsiklandozó smoothie-kat, turmixokat, krémleveseket varázsol eléd. USB…..
A karácsony ünnepi hangulatát gyakran beárnyékolja az ajándékvásárlással járó feszültség. “Mit ajándékozzunk? Tetszeni fog neki? Szüksége van rá?" Ha te sem tudod, mit ajándékozz a szeretteidnek karácsonyra, az alábbiakban adunk néhány olyan meglepetés ötletet, amikkel nem lehet melle lőni! 1.…..
Liviashop Tedd egyenesbe! 2021.12.10 12:34:28
Soha életemben nem voltam az a különösebben hajformázó típusú nő. Értem ezalatt azt, hogy a mai napig nem tudom megkülönböztetni a hajvasalót a kúpvastól, a hajkreppelőt a hajgöndörítőtől és a többi kütyüt egymástól. Hajviseletem egyenes arányosságban áll a hajam állapotával: hétfőn reggel…..
Nem mindegy, hogy csak egy szendvicssütőt... vagy "A szendvicssütő"-t tartod a kezedben, amely azontúl, hogy ízletes melegszendvicseket készít, a konyhád ékes díszévé is válhat! Hófehér letisztult küllem, lekerekített vonalvezetés, igazi XXI. századi design jellemzi az SM8009 cikkszámú LIVIA…..
Számtalan lehetőséget ismerünk, miket lehet elkészíteni egy turmixgépben. Azonban, ha a merészebb ötletek mezejére merészkedünk, már nem sok ötletünk támad. Mitől jó igazán egy turmix gép? Egyrészt, a Liviashopban megtalálható turmixgép egyik nagy előnye hogy hordozható és USB-ről is fel lehet…..
Ha turmixgép, akkor smoothie! Egyértelműnek tűnik, ráadásul ki ne rajongna ezekért a finom, vitamindús italokért - szerencsére van azonban még számos étel, ital, amit a turmixgépünkkel elkészíthetünk! A következő cikkben megmutatjuk, mik azok a dolgok még, amik készítéséhez jól jöhet ez a készülék…..
A gyakori kávéfogyasztással kapcsolatban általában elterjedt vélekedés, hogy hozzájárul a magas vérnyomáshoz, függőséget okozhat, és még a fehér fogsorunk is rosszul járhat. Kevesen tudják azonban, hogy a kávézásnak számtalan pozitív hatása van: mindamellett, hogy csökkenti a szorongást és a…..
Liviashop VISZLÁT, HÁTFÁJÁS! 2021.08.12 00:55:57
Gyakran fáj a hátad és a lábad? Örülnél, ha egy nehezebb munkanap után nem kellene a sokakat érintő sajgó hát- és lábfájástól szenvedned? A Shiatsu masszírozó géppel búcsút inthetsz a kellemetlen ízületi fájdalmaknak! A tradícionális shiatsu masszázs enyhíti a láb és a hát feszültségét, segít…..