Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f_tata

25 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
baledizolad Ne törődj vele 2007.10.02 23:24:56
Egyik béna, a másik sértődött, a harmadik nem ér rá, a negyedik hajlandó, Hófehérke fél. A Hét Törpében pedig megáll a villanyos. Remény annyi, hogy talán most már nincs más beavatott, bedugnátok ide drága orcátok? Persze nem muszáj, de nekem tetszett. Ha nincs, akkor majd…..
Ha valaki tartós félelemben tart egy galambot, vétket követ el. Ez az EU azért nem tétlenkedik! És ti? Én már régóta tartós félelemben tartok egy galambot, de ettől függetlenül szarik az autó hátsó ablakára. Mi ilyenkor a teendő? Jelentsem? Ne feledjétek, november 19. a Legyen…..
Na mindjárt majdnem itt a nyár, és meleg az idő, ahogyan a Pancsoló Kislány énekelte 1959 körül. Ámbár erről nem sok tudomásotok lehet, viszont ez volt az első és utolsó magyar világsláger. Ezt nem elrettentésként, inkább lelket lehelésként a feléledéshez.Üdv a…..
baledizolad (Nine) Nincs Nyél 2007.06.01 22:45:54
Nincs itt senki. Mert a nyár van itt, aztán a leosztás is. Jól elfoglalták a várainkat, mondák a végbéliek. Drogozni mentünk, mintha nem lenne Jób dolgunk. Mondá a bölcs, miután túllépett a Náthán. A Java még hátralék. Holnap a Vörösmarty téren leszek (Balu) pont ebédidőben…..
baledizolad Begyújtás 2007.05.15 19:16:00
Ó, a surprise! a magyar ugaron! Kár, hogy a digitálibok  nem kézzelfoghatóak. Eredeti, vagy a szilíciumhölgyből e kisugárzás? Mindegy. Egy világegyetem a porszemben, mondá Szahara al Harin. Én meg most óvatosan megpróbálom újra kiterjeszteni az új gép csápjait, hátha…..
Nem beszélek melléről, sár. Olyan sok minden van a fejemben, vanabi, alig látszik ki a fák közül az erdő. És pont ez az oka, amiért tollát ragadtam el kínlódó bőharisnyáknak, többnyire dühömben, élvezettel nézve, hogy egy szót se értenek önök az egészből, hanem mi a…..
ha még nem küldtem volna be:http://video.google.com/videoplay?docid=5143699654702135102tanulságos fejezetek egy szent életéből :D..
Kedveseim, az elmúlt napokban technikai okokból tartottam magamat távol innen, de mára ezek elhárultak. A húsvéti kutyáért külön köszönet; Nyuszifül. Mégis van értelme valaminek. Hogy a komfortérzést fokozzam, egy talált tárgyról készült képpel kívánok csekély értelmi…..
Ez biztosan rádfér, ez a virágos szünnap lap, neked szedtem a központi alakját. Ritkaság ezen az egész földtekén, de nálam elég jól megterem, csak öntöznöm kell a helyét. Ma már kora reggel eszembe jutott az apád, de csak most tudtam a végére járni. Eszembe jutott egy régi nap…..
baledizolad Mindigis 2007.03.14 23:17:48
Ez a szó nyert! MINDIGIS. Órák óta játszom vele, mindig ő nyer. Mindigis. Tökdögös. Mást úgysem nagyon tudok, leszakadt alattam a világ egy korhadékony része, ezt már Balázsnak ecseteltem, Ádám tudja, Zoli meg mindigis. Forrasztgatok itt csendben, de nektek meg jó kimenetelű…..
Remélem, ez tényleg a te napod, és a Nemzetközi Nők szépen lecsúsznak a dobogó második helyéről is, hogy helyet adjanak az ünnepelt győztesnek mindenütt! Ezt már reggel el szerettem volna juttatni hozzád, de időzavarba hozott az óra, és csak most értem ide vissza. Úgy látom az…..
Ne lankadjatok kankalin! Én is úgy ráfizettem, mint egy licitáló a bőrzén, avagy a bróker. A kopasz pénztárgép agyába neki. Reggel kerren kettőt a Kék Léna a garázsban, gázolnék neki, oszt lefullad. Ezt sokszor eltréfáljuk, majd feladom, hiszen a műszer azt jelzi, még száz…..
Holnap pediglen Lujza névnap és a nap többi nevezetességét nyilván mondanom sem kell. Csupán a tapasztalatom az, hogy egyikőnk sem igazán dátumfüggő, ezért említem az errejáróknak, hátha szükséges. Az ide készült kerti fotográfia makacsul rejtőzködik, de nem hagyom annyiban,…..
Hát bizony ennek a napnak is fuss el véle. Jól kezdődött, az elején rögtön hajnalodott, később sem történt különösebb fennakadás, legtöbbször mégsem lépte át a gondolatsebesség határát. Zoli itt járt tegnap, gondoltam megosztom veletek; szülőim ötvenhetedik házassági…..
baledizolad ezt nektek 2007.02.16 01:19:00
..
f_tata 2007.02.16 12:49:34
baledizolad Nézetgyök 2007.02.14 19:38:23
Most komment helyett időhiány miatt itt a helyben-nyomban néhány üzenet.Örülök, hogy kedves cimborám könyve (Bigszékely) eltalált némiképp, így már meg sem kell kérdeznem, hogy megkaptad-e (he-he). Nagy élvezettel olvasom mindennapjaid zsánerképeit oda-visszamenőleg. Az…..
baledizolad A kocsi és a recept 2007.02.01 23:35:00
És a recept: ZOLI a megrendelőjePite Magozott meggy kell hozzá, meg kedv. Tíz dkg vaj (ez egy csomag teavajat jelent)6,5 kanál cukor4,5 kanál liszt2,5 kanál zsemlemorzsa                        …..