Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almatorta

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Szecsablog 2 :) bdl 2011.02.06 10:04:00
 Ma este 6tól jaccuk a 3.(2.) bdl meccsunket. reméljük ezt megnyerjuk:). Az az igazság, hogy geci nehéz így jól játszani, hogy nincs csapatunk, csak 3 fő, azt a többi beugró, eccer vagyok eccer nem.kéne már stabil 5-7 fő, de sajnos nincs. Azért mi megteszunk minden tolunk…..
almatorta 2011.02.06 13:59:53
Többen jeleztétek a blogon, és a világ minden részéről özönlöttek a twittek, hogy az iPhone elfelejtette őket felébreszteni 2011. január elsején, újév napján. A telefon elfogadja az ébresztési beállítást, de sztoikusan csendben marad az ébresztés pillanatában, semmi jelét…..
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor…..
almatorta 2010.05.07 19:51:38
@Wondeer:
kussoljmár b+, kondás cig@ny debrecen, örülj h nyertek.
Faceless Void Epic first ;) 2010.05.04 19:11:58
 Meg is volt az epic first game ^^ mohó volt voiddal és suppoltam kotl-al :D volt pár epic jelenet, jól elpicsáztuk a sentinel bandát, kár h a vége 4v4 lett ;< de_cs svenje is epic volt :Drep :D : http://dota.ogc.hu/repek.php?repid=281..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Egy szaftos kis pletykával szolgálhatok nektek még szenteste előtt, mi másról is lehetne szó így év vége felé közeledve, mint a várva várt tabletről. A Financial Times szellőztette meg, hogy az Apple lefoglalta a San Francisco-i Yerba Buena Center for the Arts színpadát néhány…..
Faceless Void Masodik. 2008.08.17 22:00:40
Na megvolt a masodik is -ahogy mohó mondaná- jó kis publikhuszárok ellen Xd MKB build.ownedfacelessvoid.blog.hu/media/file/v2.rar..
Faceless Void First game! 2008.08.17 19:24:52
Na meg is volt az első game... ;DMohoval jatszottam a masik 3 ra nem emlekszek olaf sabotage nozi tarbubbles meg valaki ellen :D facelessvoid.blog.hu/media/file/v1.rarVicces jelenetek:1. ahogy lent pudge meg sk aka tarbubbles es nozi nem tudjak megölni sylla-t Xd2. ahogy belopom a nagy…..
Na meg van kreálva az oldal és a dota is..Gogo game. Xdd +4 jöjjön mar :D..