Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoZsÓ

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok facebook oldalán küldte valaki ezt a trailert és igencsak érdekesnek néz ki. Kezd egyre javuló tendenciát mutatni a magyar filmipar és ez szerintem leginkább a függetleneknek köszönhető. Lehet, hogy azok között sem mind tökéletes (pl az ominózus Dobogó Kövek), de…..
BoZsÓ 2012.10.04 07:13:55
@Combat Gear Admin: ne várj rögtön Blackhawk Down-t :D
Otthon elfogyott a fertőtlenítő alkoholunk, úgyhogy útközben elmentem a patikába venni egy új flaskát. Kérdésem felétek, szerintetek mennyibe került egy 100 grammos flaska? Nem egy nagy darab, összehasonlításképp kiraktam egy fülpálcikát. Megfejtés majd pár tipp után a…..
BoZsÓ 2012.08.24 20:51:38
Véletlenül bukkantam rá, hogy ezek szerint a Blur nevű kultikus Britpop/rock banda újra összeállt koncertezni. Túlzás volna azt állítani, hogy nagy kedvenceim lettek volna (néha már túl elvontak voltak), de azért a 90-es években a tinis éveimben azért szívesen hallgattam őket.…..
BoZsÓ 2012.05.15 15:20:24
@Non est volentis: osztom a véleményed :)

a song 2 meg szörnyű ebben a formában :D
Nagyon úgy néz ki, hogy következő hétvégén valóban sikerül felvenni a következő adást, ahol Zoli mellett egy új vendég is részt fog venni, akit már nagyon várunk.Szóval még kb kicsivel több mint egy hetetek van leadni tippeket a képkockákra (ha pontosan tudom majd a rögzítés…..
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
BoZsÓ 2012.04.23 20:35:29
...minden bizonnyal a Pizza Forte kemencéiben készülnek. Nagy fanjuk vagyok és véleményem szerint tényleg ők készítik a legjobbakat, pedig már kóstoltam nem is keveset. Sajnos utóbbi évben többször is árat emeltek, de a pizzáik kárpótolnak érte. Amit nagyon tudok ajánlani…..
Régi RPCJS ismerettségem a hababa nicknevű kreatív úriember, akivel kölcsönösen beszálltunk egymás projektjeibe. Segítettem neki a remek Doom 3 magyar szinkron promózásában és egy pár karakter szinkronjával, ő meg eljátszotta a Gyilok Gép hangjátékom kulcsszereplőjét.…..
Több hétnyi meló után sikerült végre bónuszküldetésestül is teljesen végig vinni a zseniális Kingdom Rush játékot. Legalábbis a szabadon elérhető pályákat. Tényleg ajánlom nektek, ezért még pénzt is fizettem volna. A Tower Defense zsánerben eddig ez volt szerintem a legjobb.…..
Fecó a Kocka blog szerkesztője volt beszélgetőtársam a 10. kiadásnál.Itt le lehet tölteni a beszélgetést (63 MB)Következő filmekről beszélünk:-Az öldöklés istene-Suszter, Szabó, Baka, Kém-Borotvaélen-Sin City-Faun labirintusa-Death Race 2000-Kill List-Tetovált lány (USA)..
Kifejezetten a youtube-os közönségnek készítettem, de hátha titeket is érdekel..
BoZsÓ 2012.01.28 23:24:39
Ha ez így ahogy le van írva, tényleg életbe lép, akkor kész, vége. A magyar mozi halott lesz, mindenki le fog tölteni és most már el sem tudnám ítélni ezt... Ez egy bohózat. Annamarikáéknak tényleg az az érdekük, hogy a mozik bezárjanak és több ezer ember munkanélküli…..
Hétvégén újra ettem egyet ebből az isteni ételből, ezúttal a Négy Muskétás étteremben étkeztem. Az étterem elég alap, semmi csicsa, de egyáltalán nem is volt baj. A kiszolgálás kedves és gyors volt, az ár/érték arány meg szintén teljesen jó volt. A hagymás…..
Tényleg csak ismertetés céljából összeraktam gyorsan egy videót erről a remek játékról, amely nálam reneszánszát élte. Ti játszottatok vele anno?  ..
Interjú Hatvani Balázssal, aki gőzerővel dolgozik Magyarország első Sci-Fi illetve horror mozifilmjén. Ehhez neves külföldi színészeket is sikerült beszerveznie. Többek között mesél, hogy hogyan sikerült beszerveznie a külföldi színészeket, milyennek látja a magyar filmipart, a…..
BoZsÓ 2011.11.24 12:15:11
@freddyD: don't feed the troll :))

Szerintem nagyon színvonalas filmek lesznek, régóta várom már őket, kíváncsiságtól furdalva, hogy vajon fordítanak-e majd a magyar filmiparról alkotott képen. Remélem, hogy igen!
Balázs, gratulálok, hogy mindezt véghez tudtad vinni, Freddy, neked pedig köszönet az ismét érdekes és tartalmas poszthoz.
Kérésre...   Elnézést az igénytelenségünkért, sok dolgun van mostanság... :(   Dub Fx - Love me or not / Szerethetsz, meg nem isSzerethetsz is, meg nem isDe bárhogy is, fel kell ébrednemSzembe kell néznem egy új nappalSzerethetsz is, meg nem isDe bárhogy is, látnom kell…..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
BoZsÓ 2011.09.05 17:08:46
@freddyD: epic win :D
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Blogolkodom, tehát vagyok Siralmas 2011.05.30 19:02:01
Szóhoz nem jutok, mekkora fostenger lehet ez a film. Alig várom, hogy Magilla Gorillából is készüljön egy 3D animált családi vígjáték, amelyen talán csak a hat éves gyerekek röhögnek majd És lefogadom, hogy ahogyan a mindenhonnan jó mélyről felszippantott fikát kapott Maci…..
Tegnap láttam a tv-ben és tátva maradt a szám. Ez nagyon, de nagyon állat! Ilyet még nem láttatok. Remélem egyszer jönnek ide, mert ez kihagyhatatlan  ..
BoZsÓ 2011.05.02 13:28:49