Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CitizenfromAnavum

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt komment, amitől az olvasók nem bírnak leállni a lájkokkal: Ceglédi Zoltán egyszemélyes hadseregként vette fel a harcot a becsapós klikkbét-címek ellen. (Naná, hogy ez is klikkbét-cím, de nem eléggé hoz már kattintásokat, meglehetősen elavult, már-már annyira patinás, hogy csak a…..
CitizenfromAnavum 2022.01.18 16:06:45
@gigabursch: A google ilyenkor a barátod!
CitizenfromAnavum Eltörlés indul! 2022.01.05 16:12:07
Tavaly George Floyd halála után előretört a woke eltörlés kultúrája, melynek áldozata lett többek között a Waczak-száló, a Redskins amerikai futball csapat, az Uncle Beans, Ausztriában a cigánypecsenye és sok más dolog. Most a Harry Potter íróján Joanne Kathleen Rowlingon (továbbiakban J.K.R.) a…..
Van valami dermesztő abban, ahogy a szocializmus itt kisért a mindennapjainkban. A gondolkodásunknak csupán egy részét sikerült a nyugati színvonalra emelni, sok mindenben a mai napig a régi idők berögződései jellenek meg. Pár éve fültanúja voltam egy beszélgetésnek, melyben egy idős házaspár hölgy…..
A másfél éve indult koronamizéria, hatásának súlyossága a társadalom egészére és egyben az egyénre kétségkívül rendkívüli. Magával hozott olyan eseményeket, melyek valódi hatását csak évekkel később érzünk igazán. A héten megjelent egy riport az Új Szó nevű szlovákiai magyar napilapban, ahol egy…..
CitizenfromAnavum A kezdet 2021.09.20 16:08:28
Sok gondolkodás után döntöttem a blogírás elkezdése mellett. Mérlegeltem, pro és kontra érveket hoztam fel egyszer ellene, máskor mellette. Mivel több volt a pozitív ok, így eldöntöttem, hogy belevágok! Sokszor találkoztam az életem során olyan eseményekkel, melyeket nem tudtam szó nélkül hagyni, de…..