Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megtalalomazigazit8

40 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg rohadt jól vagyok és hálát adok a mindennek, hogy sikerült minden szarból kijönnöm, átmennem, felmennem, lemennem :-) és élek! Nem akarok öngyilkos lenni, élni akarok :-) B -vel átbeszéltünk mindent józanul is és minden ugyan úgy van, ahogy szétcsapva gondoltam, ez nem változott, pedig ez…..
Megérkeztünk haza! Taxiból kiszállva kiesett a kezemből az üres műanyag ásványvizes palack, én meg szaladok utána, kicsit vicces volt, mögöttem meg egy teljes rendőrörs. Kicsit paráztam is, hogy bakker, kész vagyok, mint a házifeladat, nehogy most jöjjön oda valaki és megkérdezze, hogy tud -e…..
Szóval be a taxiba hátulra és már indulunk is! Dumálok és dumálok és dumálok és szeretet fless van ezerrel. Megkérdezem hogy szabad -e gyújtani a kezemben lévő jointra? Természetesen nem volt ellenvetés :-) Körbe jár, mindenki tologatja, kivéve B és Zs, ők nem, B egyébként sem, soha. Zs-t kidobjuk…..
Na kérlek szépen most indulnak be a dolgok csak igazán, gatyát felkötni ;-) :-) Szóval megéreztünk a titkos bulira. Ez egy elhagyatott gyártelep, ami pont olyan, hogy itt aztán kurva jó techno buli lesz, de ez nem is érdekelt, csak halljak már technot, bassza meg! Évek óta nem voltam bulizni! És…..
:-) Megkönnyebbülés és egyben öröm, boldogság ezt leírni és meg bizony, megtaláltam!  Komolyan kicsit nehéz erről írni, mert annyira jóség van, szóval neki is kezdek az elejéről a sztorinak ;-) Azért előrebocsájtom, hogy beszarsz! Kurva jó lesz! :-D Múlt hét vasárnap este elmentem Zsoltival a…..
Zs-vel tegnap megvolt a 2. edzés és még mindig jó, bár kicsit többet beszéltünk közben, de nem hagytam és pörgettem az edzést. Egyszer le is álltunk több időre beszélni és lement a pulzusszám meg a pörgés, mondtam is, hogy erre figyelni kelll, ilyet nem szabad, mert intenzívnek kell lennie az…..
Nem nincs! :-) Azt figyeltem meg, hogy akárhányszor próbálok közeledni ehhez a párkapcsolati dologhoz, teljesen kikészülök, de kurvára! Bármi történik egy kicsi alakulás egy kis flört a vége mindig a bukta. Lehet ezért is, de ha visszagondolok, akkor az történt, hogy bármelyik párkapcsolatomban…..
Beszarsz! :-D Tegnap dumáltam egy régi gyerekkori barátommal Zs-vel, Vele együtt nőttünk fel a 13 kerben, de nem az én haveri köröm volt, hanem a tesómé, de mindig jóban voltunk. Jóarc, 46 éves, fiatalos,jóképű srác és burkoló a szakmája. Tegnap előtt láttam a facen, hogy egy közös barátunk…..
Szégyenlen magam, hogy idáig jutottam, mármint nem nem szégyellem magam, az az égő, hogy ezt most közzéteszem. Ez van, ez vagyok és leszarom mindenki véleményét (elnézést). Szóval tegnap olyan gecirekibebeaszottul szarul voltam, hogy áhh. Elmondhatatlan! folyamatos bánat-bánat és bánat! Sírás…..
Valamikor éjjel 2-kor aludtam el és reggel 8-kor felkeltem, de semmi értelmét nem láttam, hogy bármit is csináljak, így visszafeküdtem aludni, gondoltam lehet csak még álmos vagyok. Aztán valamikor 11-kor felkeltem és próbáltam összeszedni magam. Elkezdtem telepíteni egy ügyfelem laptopját, aztán…..
Lett még folytatás a masszírozós lánnyal. Firkálgatunk ezerrel minden nap. Nem az a hu de romantika, de vannak sokszor jó pillanatok, szívecskék meg bókok, legalábbis a részemről, ha meg én küldök neki valamilyen fotót vagy videót magamról (csak félmeztelen ;-)) akkor meg ő szívecskézik. Ahogy…..
Na hát kérem ennyi volt a jó. 1-1 nap juhhé! Írkáltam ma L -nek a masszírozós csajnak, hát kevéske volt a válasz és hosszú idők, mire kaptam egyáltalán egy egy mondatot. Most meg már estére órák óta semmi. Napom is elég szar volt, tiszta szeretethiány, mondjuk ezt is leírtam neki, hogy épp szar…..
Történt az, hogy pár napja teljesen kivoltam megint. Teljes depi és este lefekvéskor azon gondolkoztam, hogy beállok a fürdőkádba teljesen meztelenül, fogok két pisztolyt, egyet az egyik kezembe egyet a másikba és két oldalról ellentétes irányba, azaz egyással szembe fordítva a fejemhez tartom és…..
Történtek sok dolgok mióta nem írtam. :-) Á-t teljesen kiborítottam. A faszom telelett a kis buzival! Folyamatosan demoralizálta az edzéseket, utánozta ha erőlködtem, utánozta a (merhogy neki 0-24 viccelődnie kell) mozdulataim futás közben és még millió dolog. Sokszor szóltam neki hogy mi van már?…..
Egyenlőre Á-val még együtt edzünk. Múlt héten hétvégén összeröffentünk egy steak sütésre, meg zenehallgatásra, ami nagyon jól sikerült, mondhatni egy kicsit megbékéltem, így kitaláltam hogy tudok vele edzeni. A megoldás az, hogy edzés közben tényleg edzek és nem hagyom hogy folyamatosan menjen a…..
Ma elgondolkoztam, hogy mi ez a szenvedés ezen a csaj dolgon, hiszen sose volt nekem ilyen korábban és arra jöttem rá, hogy valójában ha a szívemre tenném a kezem és őszintének kellene lennem, akkor azt mondanám, hogy nem akarok párkapcsolatot. 10 évig házas voltam és 1 éve lett vége a 7 évig tartó…..
Ezek után az Á-s sztorik meg GYM-es sztorik után teljesen kikészültem. Valamikor 2 napja este totál magam alatt voltam és megint azon gondolkoztam, hogy meg kéne halnom ,meg öngyiloknak lenni. És próbáltam összeszedni magam, de nem ment, ezért elkezdtem leírni ami a fejemben kattogott, ezek így…..
Így is lett de hát amúgy is szar napom volt, de ez és még a további események rátettek. Alig vettek észre és csak az egyik csaj köszönt aki nem a titkárnős volt. :-( Mindegy mondom, majd a pultos kislánnyal dumálok pár szót, mert rég láttam, lehet szabin volt. A pultos kislányak mondom helló!, Mi…..
Jól néznek ki a dolgok! Gyúrós lány, meg volt egy másik gyúrós is, aki nézegetett, meg volt két szőke, csaj, akiket J hozott "közénk". Akkor voltak a teremben először, eddig csak spininges órát nyomtak. Az egy másik poén, el fogok egyszer menni, aki tartja szó szerint üvöltözik, mi meg közben…..
Volt az a csaj, akiről már írtam, hogy az erőnléti edzésen bejöttem neki, meg maszír volt, de randizott mással, ami nekem egyébként egy tök tapintatlanság, ha már így közeledik felém és benyomja, hogy randizik, az bántó és bunkóság.  Na szóval van ez a nyomorúlt nő és tegnap voltam este az…..
Tegnap este kardiózás közben kiszúrtam egy lányt, de nagyon! :-) Szóke és nyuszi copfban a haj, fehér bőr, cicanaci és atléta féle felül. 10-12 kg-os súlyzókkal bicepszezett, állva a tükör előtt, volt kb. 25 éves, de lehet fiatalabb és huuubazzeg, teljesen ráflesseltem! Olyan válla volt, háta, meg…..
Tegnap este voltam erőnléti edzésen és azon kívül, hogy rohadt jó volt egy nagggyon kedves és vicces történt! Ahogy csináltam a vállgyakorlatot, két tárcsával 1-1 5kg-ossal a kezemben, a kis pólóm alól szépen kiemelkedtek a mellizmaim és a nagy bicepszem. Előtte nemrég jött be egy fiatal párocska,…..
Megtalálom az igazit! Vesztettem 2022.01.19 17:54:33
Jobb lenne ma is ha nem èlnék. Undorító szar vagyok, bármit csinálhatok. Lefogyhatok, szolizhatok, izmosodhatok, akkor is egy gusztustalan szar vagyok, akit leköpne egy kicsit is jobb/csinosabb csaj. Egyre vagyok jó, hogy dolgozzak és fizessek. Nem tudom meddig bírom és nem is érdekel, remélem…..
Megtalalomazigazit8 2022.01.20 13:49:26
@csorsza: Abszolúte viccesek, velem van a baj. Mikor depi van, sajnos nem viccesek, ma már az :-) Főleg mikor találkozok a teremben a takarító nővel :-D Haver ezzel szivat azóta, hogy jön a V, figyi, mindjárt kiugrik az egyik gép mögűl. :-DDD
Tegnap ugye teljes kiborulás volt, viszont este edzésen a bolond barátom annyira jókedvre derített, hogy most is mindjárt bekönnyezek. Nekem sokszor kicsit sok Á, mert folyamatosan nyomja a poénokat és volt hogy már fárasztó volt, de nem szóltam neki, mivel tudom ő ilyen. Viszont tegnap, hu tegnap…..
Boldog vagyok! Ismét BOLDOG! Általánosan volt mindig hullámzás a depi és a jobb állapotom között. Most mintha megállni látszana. Ma este belenéztem a tükörbe és láttam a szép nagy sötétbarna szemeim a vékonyabb jóképű arcomat, a magas izmos testem és a szép férfiasságom.. Persze mindezt meztelenül…..