Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurt cobain

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
kurt cobain 2010.09.08 10:59:11
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
kurt cobain 2010.08.31 11:03:07
@Ringlósztár: Ja, akire te gondolsz, Ő a napfelkeltét, és a naplementét szervezi, valamint Ő az Élet, a Halál, a Mindenség ura. Nehogy már egy szar csónakot terelgessen! Hát van arra ember...
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
Ben beküldése ugyan csak most érkezett, de nem akartam vele megvárni a telet, úgyhogy a várólista felrúgásával örüljetek neki, hiszen nyár van még két hétig:Bevallom, 30 év alatt először jutottam el Tihanyba. Nem tudom... Nekem tetszenek az ilyen feliratok. Bensőségesen outsider…..
Az egyedüli tekintélyek?   "Tessék odajönni és tessék leszedni a listát, ha ilyen elképzelése van -üzeni Lázár János az adatvédelmi ombudsmannak, majd hozzáteszi gúnyosan: tudomásom szerint erre a törvény nem ad neki lehetőséget. (forrás: MR1 Krónika 15 órakor)…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Schmitt Pált tegnap meghallgatta az MSZP-frakció. Szűcs Erika volt munkaügyi miniszter megkérdezte tőle, hogyha az emberek embere szeretne lenni, akkor mit gondol a kormánytisztviselők indokolatlan elbocsátásáról, és aláírta volna-e a Fidesz-KDNP által elfogadott törvényt.Erre…..
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
kurt cobain 2010.06.23 10:59:20
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
kurt cobain 2010.01.27 10:15:38
@ctc: Én is láttam a Zárórát, de nagyon gyengéket kérdezett az Alinda!
Pedig jó kis csajszi!
Szóval szétcsúszott a műsor, erőlködtek.
A Hajóst szeretem, neki van humora! Nincs elszállva magától. És kellemes a cinizmusa.
Csak hát ebben az országban...
Ritkán nézek tv-t, de ha belekukkantottam a Heti Hentesbe, csak miatta tettem, a többiek,-Gálvölgyit kivéve -szerintem unalmasak.
Na mindegy, Alinda jó csaj, ez a lényeg!
Ha esetleg olvassa a kommentemet,írjon nekem! Vagy egy ilyen típusú másik nő is jó lenne...
Tulajdonképpen az a meglepő, hogy a miniszterelnök úgynevezett kisfiús mosolyát csak most használják először reklámcélokra. Ismeretlen Levélírónk mégis meghökkent, amikor azt látta, hogy az Europe 1 francia rádióadó weboldalán egy Bajnai Gordon-fotóval illusztrálják, milyen…..
kurt cobain 2009.11.12 11:27:02
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Képviselő Funky Zártkörű klub 2009.08.24 19:29:00
Kaptunk egy igen szórakoztató levelet, aminek ráadásul jelentős része minden bizonnyal igaz. Mielőtt azonban rátérnénk, szeretnénk három igazi csemegét megosztani nyári, szerencsésen politikamentes álmukból mostanában ébredező olvasóinkkal. Először is egy fantasztikus…..
kurt cobain 2009.08.25 09:54:43
Olvasónk csapatépítős élményeiről mesél. Lövészet, fegyver szét és összeszerelés, csak hogy néhányat említsünk a "kreatív" feladatok közül... Egy kislétszámú cégnél dolgozom a pénzügyi részlegen. Olvastam ezekről a csapatépítőkről az oldalatokon és eddig…..
Valaki árulja már el nekem, mit jelent az, hogy Dzsúúúsz!!!DespiKedves Despota, MH olvasók és Trollok!:DA minap olvastam egy bejegyzést (augusztus 14.-e), amiben a Magyar Oktatási Intézetről volt szó. Eme levelem, nem kifejezetten terror, legalábbis én ezt nem tudom eldönteni, azonban…..
kurt cobain 2009.08.18 12:52:12
@Pszt!:
Tökéletesen igazad van. Csak hát a rendes diplomához sokat kell tanulni.
A kapálást arra értem,hogy még mindig jobb, mint megalázó helyzetekbe kerülni.
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Korrektorblog Leleplezés 2009.08.12 13:30:00
Szólj, ördög, mi dolgod velem Lám csak, hát voltak nekünk élményeink. Mondjuk, a hetvennégyes év. A hetvennégyes, átkozott, legeslegrosszabb év. Ez az, Vetró Irén? Nekünk nincs, csak ilyen, csak ilyen példasértett életünk, de felszáradt, mint egy vodkafolt...
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
kurt cobain 2009.08.11 13:20:38