Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bcrider

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
bcrider 2011.03.13 22:35:27
@insert random: "Az Alkotmánybíróság soron kívül vizsgálja a Biszku Béla ellen a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt indult büntetőper bírájától érkező indítványt." erre ertetted????????????????????
bcrider 2011.03.13 22:36:29
@insert random: "Az egykori kommunista vezető elleni büntetőpert az eljáró bíró függesztette fel arra az időre, amíg indítványát az Ab elbírálja"
bcrider 2011.03.13 23:23:24
@milyen szép a Vértes, ó: ,,i, tenyleg segget csinalt a nagy arcodbol...
Az első hír: Csoportosan, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt 10 hónap - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte elsőfokú döntésében a Pesti Központi Kerületi Bíróság Samu Tamás Gergő jobbikos országgyűlési…..
A billshrink.com-on találtuk ezt az ún. emócionálisan animált grafikont, ami Steve Jobs hangulatát mutatja be a különféle kimutatások fényében. A végkövetkeztetésünk: hiába látunk mindenkinél iPhone-t, a világ népességéhez képest alig lakik valaki a kontinensen, az…..
bcrider 2010.10.03 10:09:28
@TiGi: az elso kommentedben igazad van, plusz kartyas multitasking-ert ajanlom a proswitcher-t, bar lehet nem kompatibilis meg az iOS 4-el. A masodik nem egeszen ugy van mivel az elso generacios iPhone 2007-ben jott ki.
bcrider 2010.10.03 10:11:31
@TiGi: Szerintem ne az osztalytarsad velemenyere hivatkozz, egy egyszeru google kereses rogton megmutatta volna.
bcrider 2010.10.04 08:27:13
@makkmarce: Ennek nezz utana kicsit jobban, mert eleg sok, Sauriktol, dev-team blogjarol neha tukrozodnek szamok. Ja es mi van ha valaki rootolja? Fikazzuk a tunning cegeket is?? Brabus, a hivatalos AMG? stb....
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Szeptember 11 a barátság napja. Az arab-magyar barátságé. Soha jobb időpontot a barátkozásra, mint ezt a napot. A Jobbik persze nem provokál, tőlük távol esik a gondolatnak még a csírája is.Pedig, ha Novák Elődben is felmerül az ízléstelenség és provokáció gondolata,…..
bcrider 2010.09.09 21:37:35
@szőketisza: Ja es mi van gazaval? Azon kivul, hogy az az igazi getto. Az az igazi kegyetlenseg ami ott folyik, persze te ehhez tul hulye vagy, hogy megertsd mert az agyad csak az index vagy valami mas liberalis szar oldalig jut el ahol azok az emberek allatnak vannak beallitva. De hat neked ennyi jutott. Szerencsere masoknak sokkal tobb. Bar kivanom neked menj oda es elj egy honapig ott.
bcrider 2010.09.09 22:04:20
@soproni1: Milyen jobboldali megszolalast? Kisember ovo? Hat ja, azokra mindeki szarik. Orban a 2 het es rend van mi? Aztan qrva nagy ciganybunozes... ja most rasszista vagyok? a gadzso jelzo az nem rasszista? szerintem igen. megkulonbozteto. Nem megy neki az inaktivaknak? Szerinted ebben az orszagban kik a legjobban inaktivak? Kerlek.
bcrider 2010.09.09 22:57:43
@soproni1: Rendor es nyugdijas?????????????? Hallod ne irj lecci butasagokat, masreszt ha ennyire vagod esetleg vmi bizmonyitek???????? Most komolyan, ez szanalmas. Mifele nekimenes ciganyoknak??? Hol is laksz? Mert ha nem vagy videki, es nem eltel zakllatasban ciganyoktol akkor kerlek lehuz valami borsodi vagy szabolcsi faluba, egy ket ejszaka a telepen, vagy csak inteju oreg, tisztesseges Magyar emberekkel es akkor legy ilyen okos. Koszi
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
bcrider 2010.09.05 10:57:25
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: es ez mi a masik blogrol ahol ezt a kommentet irtad: " Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? 2010.09.05. 09:59:37
Mellesleg annak a patkánynak, aki kisgyereket visz ilyen helyre, törvényileg kéne kitaposni a belit." Ja ezt a heterokra ertetted... hat eleg magadfajta vagy...
bcrider 2010.09.05 11:18:39
@Csatmar: ne hari, de javareszt a sajto brutalis agymoso tevekenysege miatt van ez az allitolagos szelsojobboldali reteg... Miert folyik mostanaban a csapbol allandoan a nacizas? Miert nem beszel senki a kommunistakrol? Mekkora lejarato kampany volt es a van a Jobbik ellen de erdekes modon az mszp ellen senki nem akarta/ja felemelni a szavat... Egy vicc. Itt mindenki aki nem liberalis mar rogton naci, rasszista de a ciganyaink nem azok? Ok amikor gadzsoznak az nem egy rasszista, ugymond naci megnyilvanulas? Ja nem mert ugye nekunk fehereknek beultettek az agyunkba a kollektiv bunhodestudatot.. Tenyleg errol a mobilizalhato retegrol jut eszembe a siofoki "bekes" ciganyfelvonulas. Csak egy pelda a sok kozul...
bcrider 2010.09.05 13:57:06
@szigor: neked is agyadra ment a liberalis media. gratulalok.
Itt van az ősz, itt van újra, vele együtt én is aktivizálódom végre. Lombrosoval már korábban fontolgattuk, hogy jó lenne egy poénos, abszolút civil hetero felvonuláson részt venni, így amikor Mefisto kolléga fölvetette az ötletet, hogy nézzünk ki a Hősök terére, örömmel…..
bcrider 2010.09.05 10:27:21
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Na ne rohogtesd ki magad mar ennyire kerlek. Buzifelvonulasra lehet gyereket vinni, ugye? Sot szerinted oda egyenesen kotelezo? "Torvenyileg kitaposni a belet" -uj fogalom... ROFL
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
 Az Echo TV Civil Akadémia című műsorában éppen egy zsidó ember beszélt a zsidó kultúráról, és viszonyáról az adott nemzeti kultúrákhoz. Ez jó, mert nyithat a jobboldal, viszont amiről beszélt, az annak ellenére nem jó, hogy minden szavában igazat mondott a meghívott…..
bcrider 2010.06.28 17:46:07
@Sólyom Bátor: ne haragudj, de le kell, hogy hulyezzelek a valaszod miatt. Szerintem te varj 12 evet, olvasd el a valaszodat, aztan irj egy ujat. Mindezt a sajat blogodon. Ja moderacio! Na hajra.
bcrider 2010.06.28 17:47:55
@Sólyom Bátor: A kurucon(persze ha akarod fikazd le azt is) volt nemregiben egy vita rola, nezz utana. Nem, nem hetkoznapi emberek vitaztak, hanem torteneszek.
bcrider 2010.06.28 21:24:29
@Sólyom Bátor: Szelektiv olvaso vagy, vagy pedig csak egy gagyi fordito programot hasznalsz mert nem ertel magyarul? Miert rohogteted ki magad?
A Pwn2Own nevű hackerversenyen idén is a böngészőket és az operációs rendszerek vették célba a versenyzők. Az első nap már feltörték a Safari védelmét, az elkövető ugyanaz a Charlie Miller, aki tavaly 5000 dolláros jutalomért jutott át a böngésző biztonsági rendszerén.…..
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
bcrider 2010.03.15 10:15:40
@melchi zadok: te mar csak tudod... es ciki a ciganybunozesrol megemlitest tenni? hat igen, azoknak akiknek erdekuk a videk meg eredmenyesebb lerombolasa annak ciki... de neked lehet mondani barmit is, te jobban tudsz mindent. Egy dolog: mond mar el lecci miert jutott ez az orszag oda ahol most van? Jobbik felelos ezert is? Tiz ev mulva lehet a tied is megno akkorara amit csak a kedvenc porno gyujtemenyedben lathatsz..
zamat A jó szárnyashoz idő kell 2010.01.24 11:00:00
Jó húst venni nem könnyű. Egy korábbi postból már kiderült, hogy szerezzünk nyálkás sertés helyett nyirkos, rózsaszín malacot, most pedig jöhetnek a szárnyasok. Madár ügyben nagy a rutinunk, fejenként évi harminc kilót eszünk meg belőle, persze ettől még nem árt…..
Appleblog Érkezik az occsó iPhone 2009.12.27 15:41:00
A 9to5Mac számolt be a francia mobiltársaságoknál tapasztalható igen üdítő változásokról. Az országot a lap Európa legegészségesebb iPhone-piacának tekinti, ahol a telefon eladására több szolgáltatót állítottak be, ez pedig árversenyt és jó eladási mutatókat…..
Appleblog Utazó iPhone: Ausztria 2009.12.05 14:58:00
Többen is meggyanúsították Utazónkat, hogy az osztrák-magyar követként ledolgozott egy hét alatt még arra sem vette a fáradtságot, hogy megismerje a szomszéd ország kultúráját. Ezt ő határozottan visszautasítja, bizonyítékképp eljuttatott hozzánk két képet is az…..
Pár hete írtam egy postot arról, hogy rövidesen érkezhetnek a vodafone-os és pannonos iPhone-ok. Sok tény ugye nincs a kezünkben, inkább közvetett bizonyítékokra hagyatkozhatunk, azok viszont mind egy irányba tartanak: több szolgáltatótól is megvehetjük ugyanazt a mobilt. Bár a…..
Az elkövető ismét az a 18 éves Geohot, alias George Hotz, aki 2007-ben elsőként intézte el az első generációs iPhone-t. A hacker ezúttal az iPhone OS 3.1.2-es basebandjéhez (fedőneve 05.11.07) készítette el az unlockot, vagyis mostantól a legújabb telefonokat is gond nélkül lehet…..
Na, csak sikerült, másfél éve szurkolnak Cupertinóban, hogy bejuttassák az 1,3 milliárdos létszámú országba a telefont. Igaz, hogy csak az alig 125 millió előfizetővel vegetáló China Unicommal sikerült megegyezni, igaz, hogy a kormány beleszólása miatt nem került végül wifi a…..
Érdekes egy szituáció ez, mert miközben még az egyetlen hazai forgalmazó, a T-Mobile sem tud elég iPhone-t szállítani, egyre több jel utal arra, hogy a másik két szolgáltató is megkezdi a mobil árusítását. Sokáig néma csönd volt, az utóbbi hetekben-hónapokban viszont több…..
bcrider 2009.10.21 17:24:05
@lolperec: milyen mezei jailbreakrol beszelsz? a 3g es a 3gs-nel a 3.0 vagy a 3.0.1-en jailbreakelsz eloszor es ha akarod csak akkor unlock....a 3.1 es a 3.1.2 meg custom firmware es utana installalod az ultrasn0w-t... a jailbreak nem a basebandet tori az unlock tori a basebandet...
bcrider 2009.10.21 17:29:18
@lolperec: es mi az, hogy nem feltetel? 3G unrestrictor, winterboard, backgrounder, iblacklist, sbssettings, usb brive, shs es meg mennyit soroljak? iphone szar lenne jailbreak nelkul
bcrider 2009.10.22 05:47:05
@lolperec: szerintem neked kellene jobban nyomni az angolt amikor a dev-team blogjat olvasod es ilyen hulyeseget irsz, hogy mezei jailbreak... Meg mindig nem erted... Pl a 3.0 es a 3.0.1-nel egyszerre volt kint a jailbreak es unlock.... Es hogy jobban meg van hackelve?
Az egy dolog, hogy neked mi jut eszedbe de ha te elvagy a hulye appstoreos progikkal haaaat... Te dolgod
Noha a devteam már tegnap kiadta a jailbreaket az iPhone 3G-khez 3.1.2-es OS-hez, a 3GS sorsa a feltörés szempontjából egyre bizonytalanabb. A MobileCrunch szerint az Apple befoltozta a 24kPwn nevű biztonsági rést, a hackerek eddig ezt használtak a telefon felszabadítására.A legfrissebb…..
bcrider 2009.10.14 20:17:32
@Lavigne: hat igen az appulo egy vicc, kb annyi igaz a hulyesegukbol mint ahogy a mult heten vegigsz%^attak ki tudja hany embert a teljesen uj jailbreak-kel es unlock-kal amit fericiousbird-nek, bananam1lkshake-nek meg meg egy rakas hulyesegnek hivtak es oriasi szivatas lett a vege...
bcrider 2009.10.14 22:30:40
@Lavigne: "hat igen az appulo egy vicc,"
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
bcrider 2009.10.11 09:22:15
@Pdudas: kicsit vicces vagy ahogy nyavogsz a nem mukodo wi-fi-rol egy forumon, ahelyett, hogy elvinned szervizbe... masreszt mar miert is ne lehetne nyomatni a jailbreaket? alapban a telefonrol szol a cikk es nem arrol, hogy mit es mit nem enged az apple.. valszin a megkerdezettek kozott van olyan is akinek jailbreakelt a teloja...
Legalábbis az Egyesült Államokban. Az AT&T - feltehetően a közröhej csillapítása miatt - meglepő bejelentése szerint engedélyezi a 3G hálózaton is a VoIP-programok működését, vagyis a Skype és társai végre fullosan használhatóak lesznek az utcán sétálva is (eddig ugyanis…..
bcrider 2009.10.09 22:34:28
@egyedi nick ph: ja erre van/lett volna a jailbreak, bar nem tom mennyi adatot hasznal a 3G-n a voip vagy skype de mivel nekem korlatlan adatom van(nem Mo-on) lenyegtelen, csak a 3Gunrestrictor nevu progi kellett a cydia-bol vagy a voipover3g.... de ha 3gs-el 3.1-en vagy akkor kell varni geohot progijara mivel a dev-team progija csak a custom 3.1-el mukszik...
bcrider 2009.10.09 22:36:02
@tothandras: es jobb lett utana?
bcrider 2009.10.10 08:58:59
@iNick: lol
Egy hónappal az előző után itt a második update, iPhone-ra és iPod touchra, iTunesból letölthető. A frissítés gyakorlatilag három fő probléma megoldására irányul, egyrészt megszünteti azt a jelenséget, amikor az iPhone nem hajlandó sleepből felébredni (jé, de rég…..
bcrider 2009.10.09 21:17:38
@aliendriver: jailbreakel szarakodni? ja ha a varakozasrol beszel igaz, de az en 3gs-em meg mindig 3.0.1-en van es tokeletes ott, semmi uj nincs se a 3.1 es 3.1.2-ben amiert mar rohannom kellene, de ha pipa vagy a tetheringre akkor ugye jailbreaknel ott a PDAnet, vagy ha valaki voip-olni akar akkor ugye a 3Gunrestrictor meg meg sorolhatnam miert is jo a jailbreak... persze sok okos ember arra sem gondol ha var egy kicsit es a modem firmware-t pl a mostani fuggetlentesinel hagyja( 04.26.08) plusz jailbreak kesobb meg jobb penzert ki lehet szallni a telobol... persze egy gyarilag fuggetlen az a legjobb.. de akkor is jailbreakelnem...
bcrider 2009.10.09 22:37:59
@breQ: bolcs dontes
 Megjelent a Pwnage Tool 3.1.3-as Mac OS X-es verziója, amivel az iPhone 3GS-eket lehet jól felszabadítani. Sajnos nem mindegyiket, mert amelyiken a 3.1-es operációs rendszer fut, annak marad a rabság, akik viszont meg tudták állni a csalogató update-gomb megnyomását, azok végre…..
bcrider 2009.10.05 19:09:11
@sebaj01: ugyan mar, barmikor szivesen