Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsek

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta tárt a nyári szünet. Én mit csinálok? A gépembe temetkeztem. Számomra a laptopom a menekülési pont és a zene. Hogy vannak e barátaim? Vannak de… na, igen itt jövök én a képbe. Én nem tudok rendesen barátkozni. Ha ha. Mostanában nem megy a mások felé nyitás. Nem tudok álarc nélkül…..
Sára írókuckója A megálló 2021.09.17 12:46:54
  Elnézést, leülhetek ide? Várjunk, téged ismerlek valahonnan! Te vagy a hogyishívják exem.  Emlékszel erre a helyre? Itt találkoztunk először. Amint „leültél” mellém, rögtön azt mondtad, hogy: „De szép ruhád van csajszi! Este tali? Nem voltál magadnál. Csuma részeg voltál. De nekem még akkor is…..
Sára írókuckója Szerelem 2021.07.09 17:22:15
Van az az érzés amikor az ember csak úgy...SZERELMES Nem tudja miért,kibe, egyszerűen csak szerelmes.   ..
Hó borult London kis városára  melynek utcáit egy szegény leány lába járja. Nem figyel már senki a szakadt ruhás lányra. Nem figyel már senki csak Addams úr háza. Szegény leányka ott vacog a hidegben Csak a keze maradt még fehéren. Csak egy fillért, csak egy fillért! – ezt mondja a leány Nem…..
Sára írókuckója Köszöntő 2021.06.30 21:52:38
Sziasztok! Ezt a blogot azért hoztam létre,hogy verseimet és novelláimat megmutassam a "Nagyvilágnak", Kérlek titeket ne írjatok gyűlölködő kommenteket, aki meg nem kedveli a novellákat vagy verseket,ne olvassa költeményeimet! De az építő jellegű kritikákat nagyon szívesen veszem!…..