Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan)

0 bejegyzést írt és 3807 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan gondolkoztok ezen, vagyis hogy örökbe fogadjatok egy utcáról mentett cicát menhelyről vagy ideiglenestől, vagy inkább vásároljatok egy (remélhetőleg) fajtatiszta cicát. Az előző részben a Ti véleményetek olvashattátok, most pedig én írom le, mi a különbség a kettő (illetve három között, erről…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2018.11.22 14:44:35
Mint ahogy a világon mindenütt, Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvend a lasagnek réme, a képregények kandúrja, a lustaság Mussolinije, a szarkazmus nyávogó hőse - Garfield. Nem csak a gyerekek olvassák szívesen, de a felnőttek is jól mulatnak egy-egy pár képkockás…..
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
Idill vagy merő giccs? A német, osztrák és svájci Heimatfilm – amely szülőföldfilmnek fordítható – mindmáig megosztja a közönséget. A Méltányosság Politikaelemző Központ a Film és politika-sorozat újabb részében annak jár utána, hogy a 19. század végi Heimat-kultusz hogyan jelenik meg a német és…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2017.07.13 12:10:36
@FN:
Általában a német lagzilajcsik dominálnak ott is.

Nyilván külön keresni kell, ha valaki eredeti jódlit akar hallgatni, és nem "diszkósított jódlit"...
Az esztendő legnagyobb slágerei Idén se hagyjuk ki a múltidézésből a legnagyobb slágereket, már csak azért sem, mert ezúttal is olyan klasszikusok kerülnek majd terítékre, hogy csak na. Lássunk tehát egy válogatást az ötven évvel ezelőtti könnyűzene nemzetközi és persze magyar sikereiből. A Doors…..
Az „ősidőkben” (ez esetünkben 1999-et jelenti) a Microsoft alapítója írt egy könyvet, amiben egyebek mellett lefestette, milyennek látja a jövőt. Miközben nyilván sok olyan jóslata volt, ami nem vált be, most lássunk hét olyat, ami gyakorlatilag megvalósult...
Fogadnál arra, hogy senki nem  hajlandó fizetni egy olyan csomag átvételéért, amit nem ő rendelt meg? Akkor jól el is buknád! Mert az élet tényleg nagyobb sztorigyártó, mint  Tolkien és George R. R. Martin együttvéve.  Kedves Hilda, Az alábbi történet van folyamatban, nem tudom, hogy mi a teendő…..
Tegnap este hivatalosan is eldőlt a kérdés: Isten, sors, szinkronicitás igenis létezik, sőt, az a közhely is igaz, hogy "ez egy kis ország". Történt ugyanis nemrég, hogy olvastam a hírekben: újraindul a Mónika Show az RTL-en, és megrohantak az emlékek. 11 éve dolgoztam ott 2 hetet, de több…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2017.05.23 11:53:32
USA (Charles Chaplin, United Artists), 83 perc, ff. angol (részben téma) Rendező: Charles Chaplin Producer: Charles Chaplin Chaplin masszívan kitartott a némafilmes forma mellett még 1936-ban is, amikor már mindenki hangosfilmet csinált rajta kívül. Szigorúan véve nem egészen némafilm ez, hiszen…..
Amikor a Homár együtt dobban az Élettel: Kiskunfélegyháza-Kistelek között vonatpótló buszok járnak, emiatt szegény Zsolt épp most kési le a Brnoba menő vonatát. Visszakapja a jegye árát? Az ügyfélszolgálatos szerint nem. Szerintünk meg a jegy típusától függ, hogy mikor…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.05.07 13:06:20
Az igazgyöngy mindig a luxust, a kifinomultságot és a nőiességet szimbolizálja. A nő nem nő, ha nincs egy valamire való gyöngysora, de mi vele a baj?  ..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.05.05 15:24:22
A Muppet Show két öregje a páholyból – gyakorlatilag csak morognak és gonoszkodnak. Viszont ezért szeretjük őket. Ha az újszülötteknek minden vicc új, nekik mindegyik pocsék. A sajátjaikat persze imádják, s azzal a jellegzetesen muppettes fejrázással, röhögve ünneplik…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.04.14 14:53:52
@Teshow:
"Érdekes, hogy ezek valahogy sosem fogynak el, manapság pl trollnak hívják! ;) "

Még szerencse, hogy te nem lettél az...
  Vevő is, eladó is úgy készül, hogy lesz alku. Mindig van. De mennyi? Legtöbbször kényes a téma.   Fontos az alku mikéntje, ami ha durva, nem szimpatikus, az eladó nem tud vele mit kezdeni. Néhány tanács az alkuhoz, mit, mennyit, hogyan, és hogyan nem szabad!   A korábban…..
Nehéz megszólalni egy igazán megindító mozis jelenetet követően. Az egyik budapesti moziban vetítették a Halálos iramban 7 filmet, amikor is a végén a stáblista alatt meglett férfiak zokogtak. Paul Walkert, a film elhunyt sztárját siratták. Moziból kijövet bizony sok…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.04.10 10:20:56
Két hónap kőkemény melóval csábította vissza Hajdú Péter Friderikusz Sándort a TV2-höz, ahonnan tavaly, Az ének iskolája második évadát követően távozott, mert állítólag zavarta pár dolog a kisgyerekes tehetségkutatóval kapcsolatban. Friderikusz már évtizedek óta…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.04.02 13:34:01
@Bafana:
Igen, a házipatkányok sokkal jobbak. és abból is mennyi van...
De kérdem én, emberrel ezt meg lehet tenni? Micsoda őrült fájdalommal járhatott ez, szegény anyukámnak? Kedves Ismerőseim, és kedves Ismeretlenek, akikhez eljut ez a néhány gondolatom! Nem szoktam saját életem gondjaival terhelni a közösséget, de most úgy érzem, meg kell osszak…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.03.31 13:20:57
A mentős vagy az orvos nem jelentheti fel drogfogyasztó páciensét. Hívj mentőt!   Az orvosi eskü és a betegjogok garantálják a titoktartást, akkor is, ha a mentőknek kábítószer miatt kell kijönniük. Az orvos még a rendőröknek sem adhatja ki egy rosszullét után a…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.03.11 17:04:45
@niemand1:
billgeci is drogozott? akkor azért olyan szar a ringyóz.

engem egyébként nem érdekel, hogy a drogozás bűncselekmény-e, az se, hogy milyen pancsolt szart vett be (dizájnerdrog haha), de a drogosok tőlem fel is fordulhatnak.
ahogy a részegek is.
és ahogy a bagósok is.
Bennem fortyogott a düh, hogy ha nem egyetlen orvos lenne a sürgősségin, akkor esetleg korábban is rápillanthatott volna arra a véreredményre és sokkal hamarabb lehetett volna intézkedni. Kedves Praxis blog!   Az alábbi történet egy vidéki kórház sürgősségi osztályán…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.02.12 07:56:29
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.02.12 07:58:27
@csakmotyogok:
"Az orvos munkájának már most is integráns részét képezi a napi megaláztatások eltűrése"

Szegény orvosok.... :(((((((((((

Ó istenem...........
A kemény legény szabadságharcos tegnap fogta magát és pisis ovis módjára tette le a fegyvert az évekig fatökűnek látszó bankok előtt. Nyíltan bevallani persze nem merte, csak az általa aláírt szándéknyilatkozatban megbúvó apróságokból derült ki, hogy mekkora fordulat…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.02.11 11:08:30
@eßemfaßom meg áll:
Hír: Orbán basztatja a bankokat

eßemfaßom meg áll nyalja orbán seggét, szidja a libsiket.

Hír: Orbán kevésbé basztatja a bankokat

eßemfaßom meg áll nyalja orbán seggét, szidja a libsiket.

(Valójában a hírek nem arról szólnak persze, hogy orbán basztatja-e vagy sem a bankokat, hanem hogy hülyeségeket csinál)
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
Oké, tudjuk, hogy az ellenőröknek sem könnyű, de a flegmaság és a pofavágás biztosan nem viszi előrébb a világot, és igenis létezik a 8000-es helyszíni bírság, azt meg mindenki képzelje el magának, hogy utasok tömege tülekszi végig magát a Combinón működő…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.02.09 13:09:51
@venszivar:
én meg anyád érdekében nem mennék egy centit se. tőlem ott fetrenghet.
Ahogy ott állt és mondta a magáét, látszódott rajta, hogy tisztában van vele, hogy ő most munkaidőben, elkésve dohányzik és beszélget magánjellegű dolgokról, de ő ezt következmények nélkül megteheti. Sziasztok!   Én valójában érdeklődni szeretnék, hátha az olvasók…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.02.04 12:40:22
Praxis A halál küszöbén hagyva 2015.01.27 06:00:00
Megtagadta az orvos az életveszélyes állapotú beteg kezelését. Tisztelt Praxis Blog!   A történetünk 2014. március 31-én hétfőn kezdődött, amikor a szegedi 3. emeleti Belgyógyászati Osztályára felvette az édesanyámat az Osztályvezető főorvosnő, Dr. P., mint fogadott…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.01.28 12:05:16
Kaptam egy levelet, amelyben az egykezes cipőkötésről kérdeznek:   "Kedves Eni! Egyik ismerősöm tavasszal stroke-ot kapott. Ősszel kikerült a rehabról, karácsonyig megoldotta a család, hogy tudtak rá vigyázni, most már egyedül van otthon. Tud járni, nagyjából megold…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.01.22 11:50:48
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2015.01.22 09:34:30
@Hülye aki elolvassa!:
"Komoly fogadásom lenne, hogy az itt kommentelők egy percet nem láttak Fábry köztévén futó műsorából ...
A nagy különbség a korábbi, kertévéken futó verzióhoz képest, hogy a vendégei nem feketpákók és barátok közt "sztárok"

???? Gondolom azért MERÉSZELED szidni a feketepákókat meg a barátokköztöt mert te MINDEGYIKET nézed!!!!

gondolom a valóvilágot is nézed, és csak azért mered szidni....

ja, hogy nem nézed ezeket, hanem eleve szidod????

Akkor milyen jogon kelsz ki azok ellen, akik nem nézik ezt a fábrikot, de szidják???????