Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanta Bogi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A mögöttünk álló év majd minden hetében jelentkeztünk egy-egy új cikkel itt a blogon - ami, bár nem kis teljesítmény a részünkről sem :), inkább azt mutatja, mennyi izgalmas téma, érdekes ember és különleges szerepkör van jelen nálunk, az EPAM-nál. Múlt héten már összeszedtünk pár olyan…..
2021-ben több mint 40 blogposztot osztottunk meg veletek: némelyikük kifejezetten egy 'EPAM-os arc' bemutatására fókuszált; volt olyan, amikor egy adott szerepkört mutattunk be; de akadt köztük olyan is, amelyben egy érdekes, EPAM-mal kapcsolatos téma került terítékre. Kétség kívül mindegyik…..
Nahaj Judit és Virág Debóra az EPAM Mentorprogramjának keretében találkoztak. Judit mint mentor, Debóra pedig mint mentorált vett részt a képzési programban. Velük beszélgettünk most arról, mitől is lesz jó egy mentor, létezik-e ideális mentorált, mi is tulajdonképpen a Mentorprogram; és mindezeken…..
Új sorozattal jelentkezünk a podcast csatornán és itt a blogon is: különböző szerepkörökben és senioritási szinteken dolgozó EPAM-os szakemberek engednek betekintést abba, hogyan telik egy-egy, tipikus - vagy éppen tipikusnak pont nem mondható - napjuk. Elsőként a debreceni EPAM irodából Gyöngyösi…..
Lámfalusi Csaba senior szoftverfejlesztő egyike azoknak az EPAM-osoknak, akik céges karrierjük mellett egyetemi oktatóként is hozzájárulnak ahhoz, hogy a szakma fejlődjön, az utánpótlás jól képzett és felkészült szakemberekből verbuválódjon. Lámfalusi Csaba Java fejlesztő, legnagyobb…..
Hogyan lehet valaki Business Analyst és Product Owner egy személyben? Valójában elég egyszerűen, hiszen a projekteken betöltött szerepkörök nem is annyira feketék-fehérek, ahogyan azt elsőre gondolnánk. Erről a sokszínűségről beszélgettünk Rétfalvi Dénes Business Analysttel, aki egyúttal Product…..