Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goncsarov

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kína, a világ egyik legnagyobb és legváltozatosabb országa rengeteg látnivalóval, hihetetlen természeti csodákkal, történelmi helyszínekkel és modern parkokkal. Az alábbi lista a húsz legnépszerűbb kínai turistalátványosságot veszi sorba az évenként odalátogatók számának…..
Egy jó hír a Thaiföldre készülőknek: 2011 januártól a Qatar Airways heti négy járatot indít Budapestről Dohába, ahonnan már csak egy ugrás Bangkok - és a többi ázsiai nagyváros természetesen. Doha az arab légitársaság központi reptere, ide érkeznek és innen indulnak a…..
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Megvan a szerelmi szál. A Celeb vagyokban ugye Gjoni és Pákó között szövődött valami, volt nászéjszaka is, és végre elhangzott, hogy "akarod?", itt meg Virágot és Kucserát próbálják összefésülni. Elvitték őket "bátorságpróbázni", együtt kell…..