Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futureclub

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat éve a gazdagokat húztak le a gyémántokkal, most ugyanezzel a módszerrel háziasszonyok nyomulnak tömegesen egymás között.Korábban a leggazdagabbakat célozta furmányos pilótajátékával Tencz János és Leinemann (Sciennet) Zsolt. A Akkor börtön lett a vége. A módszer…..
futureclub 2010.02.12 11:06:55
Ez egy legális marketing üzlet, nézz utána és ne irj valótlan dolgokat, itt a cég honlapja: www.candiamonds.com . A Termék a Gyémánt, ahogy a képen is látszik, aki megvásárolja megkapja, aki ajánlja a céget és forgalmat visz a cégnek, az szintén kap gyémántot és jutalékot a közvetitett forgalom után. Minden termékforgalmazó cég így működik, vásárolj és ajánld másoknak is, nincs ebbe semmi piramis, többszáz termékforgalmazó cég dolgozik a piacon rengeteg embernek plusz keresetet biztosítva! Tisztességes üzlet, aki nem hiszi, nézze meg a Weboldalt, ott a cég telefonszáma, központi címe, az egyik ismerősöm többször járt a cég központjába, minden működik. Aki a hagyományos munka híve, nem a Hálózati Marketingbe akar dolgozni az legalább ne szólja le ezeket a vállalkozásokat, a hülyeségek helyett, inkább nézzen utána. A Weboldalon megjelent valótlan állításokat továbbítottuk a cég felé, a cég ügyvédei megteszik a megfelelő lépéseket, az Ausztrál államot is beperelték és pert nyertek!!! Piramisjátékba nincs termék, itt van, szép ékszerek vannak a Webáruházba a vak is látja!!! Elektronikus kereskedelem a jövő, akár tetszik valakinek, akár nem, egyre több társaság fogja ezt a kereskedelmi rendszert alkalmazni.
futureclub 2010.02.17 12:24:01
Itt az Igazság, magyarra fordítva!!!
CDT által kiadott cáfolat:

CDT válaszlevél

Következő válaszok rácáfolnak az összes téves állításra és a feltett kérdésre, egyben magyarázatot adnak mindarra, ami segíthet Önöknek megérteni a kanadai Diamond Traders (CDT) és a Diamond Trading Programot (DTP), mivel a feltett kérdések és állítások alapján ítélve, úgy tűnik hogy nem rendelkeznek elegendő ismerettel ezzel kapcsolatban. A jövőben arra kérjük Önöket, hogy mielőtt rágalmazásokat, hamis állításokat és információkat tesznek közé az Interneten, vagy bárhol máshol a cég vagy bárki ellen, vizsgálják meg és járjanak utána a dolgoknak.

Kérjük, olvassák el figyelmesen ezt a levelet és ha bármilyen további kérdésük van, keressenek minket telefonon, e-mailben vagy faxon. Minden elérhetőségünk szerepel a válaszokban, valamint a levél végén is.

Ön a cégünk által kínált lehetőséggel kapott egy ajánlatot, hogy 120 USD vagy 500 USD letétet tegyen egy gyémántért, ajánljon két embert akik ugyanezt teszik, várjon amíg a ciklus befejeződik vagy megismétlődik és megkapja a 3.000 USD-t és a gyémántot. Jól hangzik, nem?

Először is a csatlakozás a Diamond Trading programba INGYENES; az Önök kérdésében felmerülő előleggel kapcsolatban azt kell tudni, hogy ezek a megvásárolni kívánt gyémánt értékétől függnek. A rendelkezésre álló lehetőségek: egy minimum 100 USD előleg (letét) a 400 USD vagy több értékű gyémántra, vagy egy minimum $ 500 értékű előleg (letét) a több mint 2000 USD értékű gyémántra. Ezen felül nincs semmi követelmény a cég részéről, hogy pénzzel regisztráljanak a DTP programba. A keresetéből a vevő kifizeti a gyémánt teljes árát, ami körülbelül 50%-a a becsült értéknek.

Másodszor, akik csatlakoznak az ingyenes Diamond Trading Programba (ún. Independent Diamond Traders), ahhoz hogy minősüljenek a 35oo USD jutalékra, csak a termékek (gyémántok és gyémánt ékszerek) forgalmazására van szükség. A forgalom generálása által a tagok jutalékra minősülnek, melyet a szolgáltatások ellenében kapnak. Az eladások nem csak a belépett tagok felé irányulhatnak, amely belépés - újra ismétlem - INGYENES.

Tehát alapvetően, a CDT azt választotta, hogy a hirdető cégek felé tett több millió dolláros összegek kifizetése helyett, több millió dollárt fizet ki gyémánt forgalmazók ezreinek az általuk teljesített eladások/szolgáltatások ellenében.

Tegye fel magának a következő kérdést: vajon ez egy piramis rendszer? A válasz valószínűleg igen lesz.

Valójában, a CDT üzleti felépítését több ügyvéd elemezte, és arra az eredményre jutottak, hogy az üzlet teljesen törvényes, és nem tartozik semmilyen piramis felépítésről szóló törvény és jogszabály alá, többek között az FBI, a kanadai törvények, a különböző amerikai állami törvények, az ausztrál törvények alá sem. Amennyiben Ön szeretné látni az aktuális elemzéseket, kérem küldjön e-mailt a support@cdtforever.com címre és onnan folytathatjuk tovább a témát. Továbbá, mi mint cég több szabályzatot tettünk közé a fórum topikba, de mi azt is elfogadjuk, ha Ön elküldi nekünk a helyi szabályokat, törvényeket és a mi jogi csapatunk ezeket elemzi Önnek.

Most feltehet magának egy kérdést, mielőtt tovább belefolyik ebbe a rágalmazási ügybe. Ha csatlakozik a 120 USD Feeder programhoz, több tag beléptetése után Ön egy magasabb pozícióba, a Trader Programba kerül.

Az első dolog, amit itt le kell szögezni, hogy a Feeder és a DTP-program is INGYENESEK; csak annyit kell tennie, hogy regisztrál a CDT weboldalán (
www.candiamonds.com). Ha úgy dönt, hogy gyémántba helyezett letéttel (előleggel) aktiválja regisztrációját, a 120 USD amit fizetne, két felé oszlik: 100 USD lenne a letét a 400 USD értékű gyémántra, és a 20 USD lenne az előfizetés a saját honlapjára egy évre, melyet a CDT biztosít Önnek és amit a CDT termékek online forgalmazására használhat.

A következő téma a ciklusok és a tagok továbblépése a különböző pozíciókra. Gyémánt táblázataink az eladott gyémántok száma alapján osztódnak, és nem a toborzott emberek száma alapján. Tehát Ön hozhat 100 embert, de ha egy gyémánt vagy ékszer sem kerül eladásra, a táblázatok nem fognak osztódni és senki sem fog tovább mozdulni. Másrészt viszont, ha pl. 100 gyémánt eladás történt, akkor a gyémánt táblák feltöltődnek, ezzel kifut a ciklusból és megkapja a $ 3.500 USD jutalékát, talán többször is.

Tehát, a ciklusok befejezésével Ön kap egy gyémántot (gyémántokat) a feltűntetett értékben és ahogyan az Ön belépői (követői) ugyanezt teszik, Ön magasabb pozícióba kerül, ahol ismét kap 3,000 USD jutalékot és gyémántot (gyémántokat) a feltüntetett értékben.

Amint egy személy kifut a Feeder vagy a DTP ciklusból, jutalékot kap: $ 700 a Feeder programnál, és 3.500 $ a Diamond Trading Programnál. A Feeder programban a 700 $-ból 500 USD –t a 2000 USD értékű gyémánt letétbe helyezünk és 200 $ - t a fennmaradó egyenlegbe, vagy ha már megvásárolta a gyémántot a letét helyett, küldünk Önnek egy 200 dolláros csekket – melyből levonásra kerülnek az adminisztrációs díjak. A DTP programban 3500 USD-ból 500 USD – t gyémánt előlegbe helyezünk önnek a következő ciklusba. Ha ön másképpen dönt, kérheti tőlünk hogy az 500 dollárt helyezzük el az egyenlegébe, amiből, a helyzettől függően admin és szállítási díjat vonhatunk le. A Feeder és a Diamond Trading Programban a gyémántok értéke garantáltan legalább $ 400, illetve 2000 $.

A baj akkor van, ha az állam ahol Ön él úgy dönt, hogy a program célja a befektetés és 3000 USD jutalék szerzése, akkor szerinte Ön egy hamis (csaló) piramis rendszerben vesz részt. Ön hajlandó kockáztatni azt a valós tényt, hogy egy piramis rendszernek a része?

Ahogy már a fentiekben említettük, a CDT céget és programot több hatóság is átvizsgálta, akik mind 100%-osan törvényesnek és NEM piramis rendszernek találták a CDT programját. Még egyszer ismétlem, ha bárkinek van bármilyen további kérdése, keressen minket telefonon a 1-416-742-2280 számon, e-mailen: support@cdtforever.com, vagy faxon a 1-416-742-0557.

Hány embert kell Önnek toborozni ahhoz, hogy megkapja a 3,000 USD-t?
A válasz erre a kérdésre nulla. Amint azt fentebb kifejtettük, ahhoz hogy Ön kifusson a ciklusból és megkapja a 3500 USD jutalékot, termékeinket kell forgalmaznia, tehát eladást produkálni a cég számára.

Milyen minőségű gyémántokról van szó?
Minden egyes gyémánt a világ vezető laboratóriumai által vizsgált és értékelt gyémánt, úgy mint a KF, EGL, és GemScan, így biztos lehet benne, hogy kezeinkből a legjobb minőségű gyémántok kerülnek ki, amit a vevő megkaphat a mindenkori kiskereskedelmi ár feléért.

Miért nincsenek irodák, kirendeltségek más országokban?
Mivel tagjaink mind független forgalmazók és itt egy nemzetközi, internet-alapú üzletről van szó, ezért nincs szükség helyi irodákra. Ugyanakkor, a helyi tagjaink kényelme érdekében rendelkezünk egy irodával Torontóban (Kanada) a következő címen: 5145 Steeles Ave W, Suite D802. Nyitvatartási idő hétfőtől péntekig 11,00 – 19,00 között, ünnepnapokat kivéve. Ha bárki szeretne személyesen találkozni, beszélgetni velünk, vagy felvenni a gyémántot vagy a csekket, szívesen állunk rendelkezésére.

Ki a cég igazgatója és e „brilliáns” marketing terv kitalálója?
Három igazgatónk, akik részt vettek e forradalmian új marketing terv előkészítésében, név szerint a következők:

S. Sinh, Terjesztési Igazgató
J. Waterman, Kutatási és Továbbfejlesztési Igazgató
K. Lourdes, Ügyvezető Igazgató
Mind három igazgatóval személyes beszélgetésre is van lehetőség előzetes időpont egyeztetés alapján, melynek legmegfelelőbb módja az email: support@cdtforever.com

Mielőtt elkezdené az általunk kínált programot, győződjön meg arról, hogy hajlandó osztozni a süllyedő hajó jutalmaiban és bírságaiban is egyaránt.

Ha az emberek cégünk szabályzatainak és eljárásainak megfelelően végzik munkájukat és nem különböző hamis állításokra, múltbeli MLM és hálózati marketing tapasztalatokra alapoznak, törvényesen semmiféle becsapás nem érheti őket, mert egy 100 %-osan megbízható, törvényes programról van szó, melyet több ügyvéd is igazolt. A CDT 2003-ban alakult és mára már több mint 150 000 forgalmazóval rendelkezik világszerte, mely szám naponta emelkedik. És azóta is a világ vezető laboratóriumai által vizsgált kiváló minőségű gyémántokat forgalmazunk; azóta is dollárok millióit fizetjük ki jutalékként forgalmazóink ezreinek világszerte, és a CDT sikerességi aránya a többi MLM és hálózati marketing céghez képest azóta is száz az ezerhez (100:1000).

CDT Jogi Főosztály
Unit D802
5145 Steele Ave W
Toronto, Ontario -
M9L 1R5
support@cdtforever.com
www.candiamonds.com