Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyzyke

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Denisa 2012.09.26 04:43:00
..
Mint látjátok a blog visszatért. Sajnos bejegyzések nélkül ezeket ugyanis a blog törlése előtt hirtelen felindulásból eltávolítottam.A miértekről csak homályosan fogok beszélni, személyes paranoiám vezetett ide, túl komolyan vettem egy megjegyzést, ami ide…..
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
lyzyke 2011.08.06 18:02:28
@Ludwig:Szia! Én is így jártam most online levelezek az AXa-val,megint megakartam nézni online az egyenlegemet(kinyomtatni)
és letiltott az az nem engedte a hozzáférést.
Szemét egy társaság.
Szerintetek hol lehet megnézni a portfolio egységét? Kerestem a Pszáf és a Ksh oldalá
n is de nem találtam.
Azt nem értem ha 2010.12.31-én majdnem 2.Milliós volt az egyenlegem akkor 2011.05.31-vel a portfolio egysége ennyire csökkent volna?
Kumin szerint Skizofrénia 2011.07.05 15:29:00
A skizofrénia vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. (Wikipédia) Nem sokat kockáztattam, amikor tegnap az Inforádióban egy hosszabb beszélgetésen azt mondtam, hogy a mai strasbourgi EP plenáris ülésen a…..
Sok ismerősöm értetlenül áll a tény előtt, hogy egy olyan országba költöztem, melynek nem beszélem a nyelvét. Egy fórumon egyenesen igen bátornak tituláltak emiatt. Nos, nem állítom, hogy ez könnyű dolog, és hogy néha nem szaladnék hazáig elkeseredésemben vagy a kudarctól,…..
 Nem bíztunk a vezetőinkben. Leginkább nélkülük indultunk volna el, hármasban, már persze ha tudjuk, hol kezdődik a folyó, milyen vastag rajta a jég, hol szokás éjszakázni, és mi a bevett módszer akkor, amikor az ember nyakig merül a jeges vízbe. Úgyhogy alkudozni kezdtünk a…..
Londoni lakásánál csütörtök este leütötték, elvitték 200 ezer fontos óráját, barátnője ékszereit. A 80 éves menedzser Hyde Parkra néző 8. emeleti luxusapartmanjához érkezett vissza, amikor a kapuban megtámadták, többször megütötték - értesült a The Sun.…..
lyzyke 2010.11.28 11:48:40
@galicius: Tényleg jó, pont idevágó téma.
Az én férjem 58 éves volt neki sem állt fel,lekoccolt elment egy olyan nőhöz aki leszopja.
Van egy olyan értelmes weboldal ahol felfogom,meg-
értem hogy mi a jó ebben a férfiaknak?
Azt az illúziót kelti bennük hogy még mindig férfiak? és nem impotensek?
De ha egyszer azok akkor miért hazudják az ellenkezőjét maguknak? Tiszta önbecsapás.
Ennek a 80 éves fószernek ha nem lenne pénze nem is lenne ilyen 31 éves rifikéje.Ingyen senki sem csinálná neki. Így működik a világ:pénz,pina.
"Sziasztok!Milyen állat látható a képen?A: mutáns nyúlB: denevérC: álruhás csincsillaD: fogalmam sincsen róla, de biztosan nem kutyaOK, elárulom, ő Tinki, a legújabb családtagunk, egy törpe pincser. 5 hónapos, és nem tervezi, hogy a későbbiekben nagyobbra nő. Szeret…..
Nívó Adakozzunk! 2010.10.08 06:22:00
Az az igazság, hogy még soha nem adakoztam károsultaknak. Soha nem adtam pénzt utcai koldusnak, nem támogattam az árvízkárosultakat, sem a haiti földrengés áldozatait, sem senki mást. Hogy miért nem? Igazából nem tudom. Úgy éreztem, hogy nem az én dolgom, meg hogy majd a…..
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
Kevés jobb dolog van egy kellemes bebaszás után, mint a kaja amit megetet veled az az átkozott ital. Minél intenzívebb az ízhatás, és minél zsírosabb annál jobb. Eleve limitált a kínálat hajnali három körül amit magához tud venni az ember, de nézzük mik a…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
lyzyke 2009.06.05 04:44:36
Sziasztok!
A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen lett.
SZ@R! A fiam a rettegéstől a félelmektől epilepsziás lett azóta is ha az apja jelen van
egy épelméjű mondatot nem mer kimondani.Most adtam be a válópert.Kiderültek a megcsalatások 25 év alatt 8-at ismert be.Múltkor elvitte Görögországba a család pénzén a barátnőjét.Mióta így döntöttem felszabadult más embernek érzem magam.
Sajna vannak olyan férfiak és Ők vannak többségben akik nem család centrikusak.Na most ezeknek nem kellene megnősülniük! Az hogy a mosnivalót hazahordta miközben a barátnőjénél lakott ennyire aljasak.Csernus doki mondja új könyvében a magyar férfiról
pénz pia pina.Gyávák és hazugok.) A családot a férfiak nem veszik komolyan! Jelen esetben el kell válni megmarad az önbecsülés csak a gyerekeknek nem lesz mit enni!? Lizi