Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoinVilág

56 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első alkalom 2022. márciusa óta, hogy a Bitcoin Fear and Greed index ismét a Greed zónában van.A BTC az év elején közel 40%-os emelkedést produkált. Ez olyan szempontból nagy dolognak számít, hogy hosszú időn át csak esett a legnépszerűbb kriptovaluta ára. 2022-ben két éves mélypontot ért el…..
CoinVilág Vége a bikapiacnak?! 2021.12.06 13:00:00
A Crypto Fear and Greed Index ismét az „extrém félelem” területére süllyedt. A piaci hangulat mérésére praktikus eszköznek tartott index július óta a legalacsonyabb szintre, mindössze 16 pontra süllyedt a legfrissebb napi frissítés szerint. A Bitcoin december 4-én meredeken zuhant több mint 15%-ot,…..
  Snoop Dogg (valódi nevén Cozomo de Medici) jól ismert az NFT-k támogatásáról, az amerikai rapper most pedig egy virtuális "kastélyt" épít a The Sandbox metaverzumban. Ebben a virtuális világban az ember birtokolhat egy darab virtuális ingatlant, földet vagy akár személyes otthont is kialakíthat.…..
Elon Musk a Web3 technológián akadt ki, amelyet az Y-Combinator korábbi elnöke, Sam Altman dicsért legutóbbi Twitter bejegyzésében. Altman megjegyezte, hogy a Web3 technológia potenciálisan olyan megtérülést hozhat a befektetőknek, mint amilyennel a piac 2010-ben szembesült. Elon Musk erre úgy…..
Gary Gensler, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdeirodájának elnöke azt mondta, hogy az új technológiák nem fognak fenn maradni, ha nem felelnek meg a törvényeknek, miközben Jay Claytonnal a Digital Asset Compliance & Market Integrity Summit rendezvényen tartott előadást.  Míg Gensler úgy…..
Ez azután történt, hogy a kereskedési platform hétfőn betéteket nyitott a nagy lendületű Ethereum alapú mém kriptovalutára, a token birtokosainak nagy örömére. A tőzsde felhasználói mostantól kereskedhetnek Shiba Inuval az amerikai dollárral és az euróval szemben. A minimális vásárlási összeg 50…..
  Az újonnan bevezetett befektetési eszköz lehetővé teszi az akkreditált befektetők számára, hogy kitettséghez jussanak az „Ethereum gyilkoshoz” anélkül, hogy ténylegesen birtokolnák a mögöttes eszközt, így mérsékelve a letétkezeléssel kapcsolatos kockázatokat.  Michael Sonnenshein vezérigazgató…..
Az angol Premier League alaposabban megvizsgálja majd a klubbok által megkötött kriptovalutákhoz köthető ügyleteket – írja a The Times. Az ország futballpiramisának legfelső szintje azonban érdekes módon nem nem szabályozza az ilyen partnerségeket. A hír azután érkezett, miután a Manchester Citynek…..
A kriptovaluta tranzakciók visszafordíthatatlanok, ha kriptovalutát küldesz egy harmadik félnek, azt nem fordíthatod vissza, és nem állíthatod le a fizetési folyamatot. Amikor kriptovalutát küldesz egy blokklánc címre, meg kell bizonyosodni minden érintett harmadik fél szolgáltatásának és…..
A Shiba Inu mém token átlépte az egymilliós határt, és fontos mérföldkőhöz érkezett. Jelenleg több mint egymillió befektető döntött úgy, hogy az utóbbi időben 60%-kal visszaeső mém tokenben tartja a pénzét. Egy elképesztő párezer százalékos menetelés után a Shiba Inu elérte a legutóbbi 0,000088…..
A német sportruházati behemót az Adidas a Twitteren jelentette be, hogy partnerséget köt a Coinbase-el, Amerika vezető kriptovaluta tőzsdéjével.A kriptoplatform kézfogás emojival válaszolt, ami látszólag megerősítette az üzletet. Egy másik tweetben a Coinbase üdvözölte az Adidast "a buliban". Bár…..
  A DealBook-nak adott széles körű interjújában az amerikai üzletember, akinek becsült nettó vagyona 53,3 milliárd dollár, azt mondta, hogy passzolja a legrégebbi és legnagyobb kriptovalutát, vagyis a Bitcoimt. Mégis úgy véli, hogy ez a blokklánc, a Bitcoin magját képező technológia valójában…..
Ha jóváhagyják, akkor a részvényeit a Cboe BZX tőzsdén lehet kereskedni. Azonban az alap nem fektet be közvetlenül Bitcoinba. Az alap igyekszik befektetni bitcoin határidős ügyletekbe úgy, hogy a bitcoin teljes értéke, amelyre az alap gazdasági kitettséggel tartozik, egyenlő legyen az alap nettó…..
  A CryptoPunks egy 10 000 képből álló gyűjtemény, amely 8 bites humanoid karaktereket ábrázol, és amelyeket a Larva Labs fejlesztett ki. Ezeket NFT-ként árverezik az Ethereum blokkláncon. A  Sotheby's aukciósház rekordszámú, 12 millió dollárért adta el a CryptoPunk 7523-at.  Derulo, akinek…..
Az Ethereum napi nettó kibocsátása szeptember 3-án csúszott először negatív területre, ami jelentős mérföldkövet jelent az egyik vezető kriptovaluta számára. Ez azt jelenti, hogy 24 óra alatt több ethert égettek el, mint amennyit a bányászok állítottak elő. Szeptember 4-én azonban ismét nőtt az…..
A szolgáltatást december 24-én leállították, két nappal azután, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) bejelentette, hogy pert indít a Ripple ellen. A Rakuten Wallet megjegyzi, hogy a kriptovaluta árfeltárása most már elég stabil. A Coinbase, a Kraken, a Binance U.S.A., a…..
  Charles Hoskinson a Twitteren mutatta be a Cardano ökoszisztéma növekedését, amelyet az elmúlt három hónapban értek el. A proof of stake alapú blokklánc a leglenyűgözőbb fejlődést érte el az NFT-k területén. Az NFT-k márciusban indultak először a Cardano hálózaton „CardanoKidz” néven. A Hashoshi…..
A kínai tech óriás, a Xiaomi még nem áll készen arra, hogy a kriptovalutákat a gyorsan növekvő pénzügyi szolgáltatásai részévé tegye. Manu Kumar Jain, a vállalat globális alelnöke a The Economic Times-nak elmondta, hogy a kriptovaluták tekintetében jobban kellene tisztázni a rájuk vonatkozó…..
A Bitcoin (BTC) május 15 óta először nézte meg újra az 50 000 dolláros szintet,  2:41-kor (UTC) a Bitstamp tőzsdén. A CoinMarketCap adatai szerint a legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizációja  most közelebb került az 1 billió dolláros szinthez, jelenleg 943 milliárd dollárnál jár.  A Bitcoin jó…..
A holland PSV Eindhoven lett az első európai futballklub, amelynek teljes szponzorálását Bitcoinban fizették ki, miután aláírt egy szerződést a holland Anycoin Direct kriptovállalattal. Az augusztus 17-i közlemény szerint az első ilyen jellegű partnerség, amelynek célja a kriptovaluta tudatosság…..
Augusztus 14-én, szombaton a kriptovaluták összértéke 2,06 billió dollárra emelkedett. Azon a napon a zászlóshajó kriptovaluta, a Bitcoin 48 150 dollárra emelkedett, de aztán visszafordult. A BTC számára ez volt a legmagasabb árszint május 16. óta sikerült a 200 napos MA (mozgó átlag) fölött…..
  A Cardano (ADA) kéthónapos csúcsra emelkeett ezen a héten, az okos szerződések élesítésének időpontjára várva. A piaci kapitalizáció szerint az ötödik legnagyobb kriptovaluta, az ADA 20% fölé emelkedett az elmúlt 24 órában. A token jelenleg 1,80 dolláron kereskedik, ez az árszint június első hete…..
A Coinbase kedden közölte, hogy együtt fog működni a PNC Bankkal, az Egyesült Államok ötödik legnagyobb bankjával egy eddig még nem ismert kripto projekten. "Az elmúlt hónapokban partnerségeket alakítottunk ki az iparág vezetőivel, köztük Elon Muskkal, a PNC Bankkal, a SpaceX-el, a Teslával, a Third…..
Úgy tűnik, hogy  a Bitcoin tartja magát a 43 800 dolláros szinten ezekben a bizonytalan időkben. Az Ethereum valamivel nagyobb nyomás alatt áll, több mint kilenc százalékkal csökkent az elmúlt két napban. Egy tweetben a Galaxy Digital vezérigazgatója, Mike Novogratz úgy vélekedik, hogy a kriptopiac…..
A Coin ATM Radar adatai szerint a növekedés csaknem 120%-al több a 2020-as adatokhoz képest A globálisan telepített kripto automaták száma több mint 70%-kal növekedett, ez szám szerint azt jelenti, hogy 24 030-al bővült ebben az évben. A Coin ATM Radar szerint a kriptovaluta automaták 75 különböző…..