Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frankie.7

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
Frankie.7 2023.01.13 22:46:07
@Apuleius: 93 Pescara ellen
Allegri egyet vàllalt ellenünk..
A képlet roppant egyszerű, amennyiben a Juventus szeretne továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből az egyenes kieséses szakaszba, úgy a kötelező minimumként be kell gyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa elleni két összecsapás során. Szerda este a zebramezesek hazai pályán, az Allianz…..
Frankie.7 2022.10.04 14:16:43
@delpi0823: Elvileg megsérült
Frankie.7 2022.10.04 14:21:49
@Frankie.7: pontosabban csökkentett edzésmunkát végez (konditerem), mert tartanak egy komolyabb sérüléstől.
A BL-sorsolást követően, amelyen kiderült, hogy a H-csoportban a PSG, a Benfica és a Maccabi Haifa lesz a Juventus ellenfele, Pavel Nedvěd állt a kamerák elé a klub képviseletében. „Mindegyik csapat nehéz ellenfél ezen a szinten, és örülünk, hogy ilyen ellenfelek ellen léphetünk pályára a Bajnokok…..
Frankie.7 2022.08.25 23:05:40
@delpi0823: Nem tõlük kell félni, csak védekezni fogunk és kontrára játszunk, aztán hátha találunk egyet. Benfica ellen sokkal nagyobb bajban leszünk, hiszen ellenük kicsi kreativitás is kellene.
Az olasz Sky Sport értesülései szerint a Juventus és az Eintracht Frankfurt álláspontja között kicsi már a különbség, és mindössze 2 millió euró választja el Filip Kostićot a Juventustól. Ezért jó esély mutatkozik arra, hogy a mai napon megszülessen az egyezség. Romeo Agresti is megerősíti, hogy…..
Frankie.7 2022.08.09 08:55:32
@supertrezi: 5-7 között ha jól emlékszem
A Juventus vasárnap este az Atlético Madrid elleni mérkőzéssel zárja a felkészülési időszakot, majd jövő héten már a Sassuolo elleni összecsapással kezdi meg a bajnoki szezont. A spanyolok elleni találkozónak az eredeti tervek szerint Tel-Aviv adott volna otthont, azonban a Gázai övezetben…..
Frankie.7 2022.08.07 18:13:23
Az amerikai felkészülési időszakot követően a Juventus folytatja a felkészülést a bajnokságra, melynek első meccsén, augusztus 15-én a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Augusztus elején a klub a mercatóra is komoly figyelmet fordít, hogy kiegészítse a Massimiliano Allegri számára rendelkezésre…..
Frankie.7 2022.08.03 15:45:41
@sleepy8: Amennyiben ez így lesz, és Umtitit fogja lemásolni akkor tényleg hülyék a vezetőink. Értem, hogy játszani akar a vb-n rendben van! Viszont ha szeptember második felében képtelen a társakkal edzeni, pályára lépni, és ősszel minden ötödik meccsen használható csak, akkor tisztán látszik, hogy csak a műtét lehet megoldás. Remélem nem hagyják rá abban az esetben, addig is bízom benne, hogy jó döntést hoztak mert úgy kell nekünk mint egy falat kenyér
Frankie.7 2022.08.03 14:45:25
@sleepy8: azért ez nem így működik, hogy nem műtött térd egyenlő karrier vége. 5 hetet fog még biztosan kihagyni, ha utána is rossz a térde úgyis műtét lesz a vége. Sérülten, meccs hiánnyal úgyse lesz keretbe a franciáknál.
Az Egyesült Államokban turnézó Juventus második felkészülési mérkőzését a Barcelona ellen játszotta, s a mérkőzést Ousmané Dembélé és Moise Kean 2-2 gólja fémjelezte. A Juventus a következő felforgatott kezdővel állt ki a mérkőzésre: JUVENTUS: Szczęsny; Alex Sandro, Bremer, Bonucci, Danilo;…..
Frankie.7 2022.07.27 12:54:37
@Del Pybala: Kostic játszik egy évet West Hamben aztán elviszi a Pool vagy a Chelsea 40 misiért, mi meg tapsolunk Sandronak, ha lesz egy jó megmozdulása.. ha baj van De Sciglio beugorhat még :)
A Juventus középpályása, Paul Pogba térdsérülést szenvedett, megerősítette a klub, s csak egy szakember felkeresése után derülhet ki, mennyi időre esik ki Paul Pogba. A Manchester United egykori játékosa fájdalomra panaszkodott a los angelesi edzésen, és két egészségügyi munkatárs segítette őt le a…..
Frankie.7 2022.07.26 09:08:24
@JeetTrader: Volt már neki korábban is a térdével gond, a comb izmok fejlesztésével erősíthetők a térdek viszont egy esetleges ütközésnél simán sérülhet a porc amit nehéz kivédeni. Reméljük nem komoly és gyorsan visszatér.
Allegri remélem nem akar úgy jár mint tavaly évvégén, és a keretben tartja a fiatalokat.
A Juventus fiatal középpályása, Nicolò Rovella az első csapat keretével az Egyesült Államokban turnézik, de az olasz sajtó értesülései szerint egyre valószínűbb, hogy nem a zebramezeseknél kezdi majd a szezont, s inkább kölcsönben, egy kisebb csapat játékosaként szerezhet értékes…..
A Juventus kerete idén nyáron komoly átalakuláson megy át, hiszen a védelem két kulcsembere mellett távozott Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, azonban további távozók is felmerülhetnek, amint a Sportmediaset cikke részletezte. A védelem másik távozója Daniele Rugani lehet, aki bár kisebb…..
Frankie.7 2022.07.20 09:38:24
@LacaGLJuve: várjuk azt ki.. sajna ők sehova nem kellenek, plusz arányában óriási a fizetésük. Ramseyt talán eltakarítják
A Juventus a mai napon bejelentheti Gleison Bremer leigazolását, azonban nincs kizárva, hogy a védősor közepére további erősítés érkezik, miután Matthijs de Ligt és Giorgio Chiellini is elhagyta a keretet. A holland hátvéd játékjogáért viszonylag magas összeget kasszíroz a Juventus, és nem zárható…..
Az esti fejlemények után úgy tűnik, hogy a Juventus magasabb sebességi fokozatba kapcsolt Matthijs de Ligt utódjának keresése kapcsán, és Gianluca Di Marzio szerint a holland futballista már hétfő reggel Münchenben áteshet az orvosin, illetve szerződését is aláírhatja. Giovanni Albanese értesülései…..
Frankie.7 2022.07.18 11:35:25
@Rikoo: Viszont ilyen kondícióval nálunk is maradhatott volna.
Massimiliano Alleri az amerikai turné előtt az Allianz Stadium konnferenciatermében sajtótájékoztatót tartott, s több játékos helyzetéről is beszélt. „Öröm és megtiszteltetés, hogy részt vehetünk a Soccer Champions Touron. Ezek fontos felmérők. Barátságos meccseket játszunk, ám a Madrid, a…..
Frankie.7 2022.07.12 21:21:36
@Juvebest: késő, ma volt orvosin Lazionál!
Luca Momblano értesülései szerint Weston McKennie jelenleg érinthetetlen a Juventus szempontjából, míg Danilóval gyakran középhátvédként számol a csapat, Nicolò Zaniolo esetében pedig a felek kölcsönszerződés felé haladnak, ezért a Juventus 10 millió eurót fizethet, illetve a szerződés lejártával a…..
Olasz pletykák szerint a Juventus közel áll ahhoz, hogy megszerezze Andrea Cambiasót a Genoától, pár millió euró és Radu Drăgușin szolgálataiért cserébe. A La Gazzetta dello Sport szerint azonban a fiatal román védő nem kíván a Serie B-be került csapatnál futballozni, így most a tárgyalások…..
Nicolò Fagioli a minap a Repubblica munkatársának adott interjút az elmúlt évekről és az aktuális helyzetéről, s közben érdekes dolgokat osztott meg az U23-as csapat fontosságáról. A 21 éves olasz középpályás jelenleg Paolo Nicolato U21-es olasz válogatottjával készül az EB-re való kijutásról…..
Frankie.7 2022.06.03 18:58:25
@Rupert28: Modric 21 évesen különb volt?
A téli átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni mérkőzéssel folytatja szereplését a bajnokságban, s az olasz sajtó szerint a klub mindkét igazolása, Dušan Vlahović és Denis Zakaria is bemutatkozhat a zebramezes csapatban. A La Gazzetta…..
Frankie.7 2022.02.04 14:44:07
@venember83: Egyetértek. Szerintem mindketten padon kezdenek!
A Juventus következő igazolása a Borussia Mönchengladbach együttesétől érkező svájci középpályás, Denis Zakaria lesz. A svájci válogatott középpályás tegnap este megérkezett Torinóba, ma pedig bejelentkezett a Juventus főhadiszállásán, hogy teljesítse az orvosi vizsgálatokat. Fabrizio Romano…..
Frankie.7 2022.01.31 14:07:30
@Pavel1988: Remélem ez irónia volt :)
Ramsey 5, Rabiot 22 milliót ér a transfermarkt szerint! Viszont a két jóképességű fizetéséből telne Kessiere, vagy Pogbára!
A Juventus a bajnokságban ugyan még adós a jó játékkal, a Spezia, majd a Sampdoria ellen már egyaránt megszerezte a három pontot, a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen pedig nagyszerű teljesítményt és tartást mutatva győzte le a címvédő Chelsea csapatát. A zebramezesek sorsolása nem könnyű,…..
Frankie.7 2021.10.02 18:24:31
A nyári átigazolási időszak záró napján a Juventus egy újabb tehetséges fiatalt igazolt a PSV csapatától érkező középpályás, Mohamed Ihattaren személyében. "Mohamed Ihattaren egy veleszületett tehetségű középpályás. A Juventus hivatalosan megszerezte a PSV-től, a csapattól amelynek ifjúsági…..
A héten hivatalossá vált, hogy Gigi Buffon visszatér a Parmához, ahhoz a klubhoz, ahonnan 26 esztendővel ezt megelőzően a pályája indult, s ahonnan világrekordot jelentő összegért igazolt a Juventushoz. Úgy tűnt, hogy a kapuslegenda ezzel az érzelmes döntéssel zárja majd pályafutását, azonban a…..
Frankie.7 2021.06.18 15:45:12
@m.martin91: Védett volna kb. fél évet, és utána padra szorul! Talán két évet még kibír fizikailag, és a lényeg, hogy itt játszani fog (helyében én is kihasználnám a maradék időmet). Abban az esetben egyet tudnék veled érteni, ha legalább a bl-ben fixen ő védene, de stegen mellett esélytelen.