Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KAWALACI

575 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Extra Bladet kifejezetten elnézést kért, amiért a COVID-19-et veszélyesebbé tette, mint amilyen, és szükségtelenül nagy jelentőséget tulajdonított a COVID-19 elleni védőoltásnak. A COVID-19 narratívájának két évnyi népszerűsítése után a dán újság elnézést kér, amiért kérdés nélkül közölt…..
Dr. Joseph Mercola Alapján The Desert Review, a COVID-19 világjárványban és a kísérleti COVID-szúrások elrendelésére irányuló erőfeszítések során számos nagy hatalmú személyt vádoltak meg számos bűncselekménnyel, köztük emberiesség elleni bűncselekményekkel, háborús bűnökkel és agressziós…..
Ahogy az oltási vonat halad, egyre gyűlnek az ijesztő mellékhatásokról szóló történetek. A fősodratú média ezekről az esetekről csak elszigetelten számol be, ha egyáltalán beszámol, szándékosan figyelmen kívül hagyva a súlyos vérrögképződések szélesebb skáláját, amelyek közvetlenül összefüggenek az…..
Eddig 20 olyan mechanizmus ismert, amellyel a Covid-oltás (tönkreteszi) azokat az embereket, akik meggondolatlanul beleegyeztek abba, hogy megkapják. Ez a vakcina egy útra szóló jegy. Utólagos méregtelenítésre nincs lehetőség. Nem tudsz "elszakadni". Ez visszafordíthatatlan. Egy életre szóló…..
Régóta hangsúlyoztam, hogy India, különösen a legnagyobb, mintegy 250 millió lakosú Uttar Pradesh állam, kiváló munkát végzett a COVID-járvány elleni támadásban, szabadon terjesztett ivermektin használatával. A nagy népsűrűségű lakosság „gondozási csomagokat” kapott, amelyeket sajnos az Egyesült…..
A tudományos irodalomból és az Egyesült Királyság kormányától kapott információk egyértelmű jelzést adnak arról, hogy a COVID-al kapcsolatos intézkedések szinte semmilyen eredményt nem hoznak, és hatályukat vesztik, legalábbis az Egyesült Királyságban még ebben a hónapban. A külföldi sajtó, tudósok…..
Dragan F. Nincsenek olyan titkok, amelyeket az idő ne fedne fel - Jean Racine A legtöbben, akik kísérletileg, komoly mellékhatások nélkül kapták meg a Covid-19 oltást, azon töprengenek – vajon mitől félnek annyira az „antivaxxerek”, hogy még mindig makacsul megtagadják a sorban állást, hogy végre…..
London – A jövő héten feloldják a koronavírus angliai terjedésének megakadályozását célzó törvényi korlátozások többségét – mondta Boris Johnson brit miniszterelnök szerdán a brit parlamentben. Hétfőtől Angliában sehol nem lesz kötelező az arcmaszk. "Tudósaink valószínűnek tartják, hogy az Omicron…..
Ez az undorító videó Ausztráliából érkezik hozzánk, és egy propagandafilm, amelynek meg kell győznie a gyerekeket, hogy szüleik tudta nélkül menjenek be oltásra. Amellett, hogy témában undorító és manipulatív, meleg propagandával gazdagon fűszerezett, ráadásul rendkívül gyengén készült a gyártás…..
Egy bizonyos Joe Matthews rovata jelent meg az amerikai mainstream USA Today magazinban, amelyben őszintén szorgalmazza a jövőt, amelyben meg kell tiltani a szülőséget, és minden anyának át kell adnia gyermekét az államnak nevelésre. Ez az elrettentő gondolat még csak nem is lep meg minket annyira,…..
Forrás: tapnewswire.com A nagy gyógyszergyártók, a kormány, az egyházi vezetők letartóztatással néznek szembe, mivel a bíróság népirtásért ítélte el őket, betiltotta az injekciókat Az ICLCJ döntése és az ítélet Global Breaking News, 2022. január 15. (GMT) Ez az úttörő bejelentés a globális…..
A kanadai COVID Care Alliance (CCCA) vizsgálata megállapította, hogy a Pfizer (COVID-19) elleni oltásának csak 0,84 százalékos a hatékonysága. Hozzátették, hogy a Pfizer vakcinája „ több kárt okoz mint használ ”. A CCCA a közelmúltban közzétett egy videót és a hozzá tartozó 50 oldalas…..
Scott Kesterson azzal vádolta a Big Pharma cégeket, hogy új technológiát fecskendeznek be az emberekbe az úgynevezett (COVID-19) vakcinák révén. „Ezek nem oltások. Ez a technológiák új korszaka, amelyek az emberekbe technológiák befecskendezésére épülnek, nem pedig az általunk ismert…..
A világ leghatalmasabb kormányai ugyanazokat a hazugságokat terjesztik a (COVID-19), annak hatásaival és enyhítésének módjával kapcsolatban. Ben Armstrong, a New American újságírója szerint   ez egy összehangolt erőfeszítés a félelem elvetésére, hogy nagyobb hatalmat és ellenőrzést szerezhessenek az…..
A Ronald McDonald House BC & Yukon (RMHBC) kilakoltatja azokat a beteg gyerekeket és családjaikat, akik a szervezet lakhatási támogatására támaszkodnak, hogy megkönnyítsék az életmentő kezelésekhez való hozzáférést. A dehumanizáló politika azonnal felháborodást váltott ki, miután Austin…..
Szingapúr: A beoltatlan munkavállalók január 15-től nem térhetnek vissza a munkahelyükre, még akkor sem, ha negatív a teszteredményük (PET) – jelentette be vasárnap az Egészségügyi Minisztérium. A minisztérium októberben bejelentette, hogy 2022 januárjától nem léphetnek be be nem oltott emberek,…..
Szombaton újabb nagy tüntetést tartottak Bécsben. Nehéz megmondani, hányan voltak tüntetők, mert a hatóságok és a szervezők megítélése szokás szerint erősen eltér egymástól. A fősodratú média szerint rendőrszerű egyenruhás tüntetők jelentek meg, és háborús kiáltások hangzottak el. Nehéz ebben a…..
A Project Veritas legújabb kiadása arra késztette Dr. Robert Malone-t, az mRNS (messenger RNA) technológia feltalálóját és Dr. Naomi Wolf szerzőt, hogy felszólítsa Tony Faucit és barátait, mert „előre megfontolt emberölést” követtek el „milliók” ellen.  Malone Wolf mellett szerepelt, aki szintén…..
Hirtelen a pandémia irányítói megváltoztatják a véleményüket a (Covid19) „vakcinák” biztonságosságáról és hatékonyságáról. Albert Bourla, a Pfizer királya a CNBC -nek adott közelmúltbeli interjújában elmondta , hogy cége sürgősségileg engedélyezett injekciói „nagyon korlátozott védelmet kínálnak,…..
A távközlési megavállalatok idén januárban készen állnak arra, hogy elindítsák „felújított” 5G hálózataikat az Egyesült Államokban. Ez annak ellenére van így, hogy rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy egy ilyen bevezetés katasztrófához és halálesetekhez vezetne , különösen a…..
Egy másik nagy bombát talált a Project Veritas a kiszivárgott katonai dokumentumokban. Kiderült, hogy az ivermektin, amelyet nagyrészt betiltottak az Egyesült Államokban a pandémia kezdete óta, rendkívül hatékony a COVID influenza kezelésében. A dokumentum egy része feltárja, hogy az ivermektint…..
Noha Izrael a COVID-19 ellen leginkább beoltott és "bátorított" országok egyike, az elsők között volt, amely oltási útlevelet írt elő népére, amelyet a kormány "Zöld Pass"-nak nevezett. A vírus azonban gyakorlatilag ellenőrizhetetlenül tovább terjedt ott, és a polgároknak nem maradt más, mint…..
A világ 145 leginkább beoltott országának adatait vizsgáló friss tanulmány szerint ahelyett, hogy az ígéretek szerint véget vetett volna ennek a járványnak, a kísérleti vakcinák széles körű bevezetése valójában a Covid-19 megbetegedések és halálozások számának meredek növekedését okozta…..
Jövő hét pénteken döntenek a parlamentben minden osztrák kötelező géninjekcióról. Az úgynevezett kötelező védőoltással, amely tulajdonképpen minden 14 éven felüli számára a rendszeres negyedéves génterápia kötelezettsége. Így Ausztriában megszűnik a testi önrendelkezési jog, és a jövőben lehetőség…..
Egy nyolcéves kislány szélütést és agyvérzést kapott azután, hogy megkapta a Pfizer (COVID-19) elleni oltását. A lány, akit csak Harperként ismernek, november 24-én kapta meg a Pfizer vakcinát. Ugyanezen a napon éjjel az intenzív osztályra szállították, miután agyvérzést kapott. Nagybátyja, a…..