Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KAWALACI

1078 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Kígyó feje Genfben van! Pascal Najadi svájci bankár felszólítja a svájci hatóságokat arra, hogy tartóztassák le a COVID-projekt végrehajtóit!    „A kígyó fejének levágása” című, merész új dokumentumfilmben Pascal Najadi, egykori svájci bankár és Dr. Astrid Stuckelberger, tapasztalt genfi…..
Részlet az Izrael rejtélye MEGOLDVA! - című dokumentumfilmből: London City a sátánista maffia fő bázisa! Kik a Rothschildok és ki vezeti valójában a világot!?      Izrael rejtélye – MEGOLDVA! - Magyar feliratos részlet a híres leleplező dokumentumfilmből. Ez a film valami olyan aljas, gonosz,…..
Újabb izraeli mészárlás történt Gázában a világ szeme láttára. Példátlan mészárlást hajtottak végre, több mint valószínűen izraeli haderők egy betegekkel, nőkkel és gyerekekkel teli Baptista Kórház ellen Gázában. A Hamász által irányított Gázai övezet egészségügyi minisztériuma eredetileg azt…..
A Logikai portál soha nem tette közzé a lap tetején a "szörnyű" Covid-19 áldozatait, sem a Covid elleni "mentő" vakcinát. Elutasítjuk a fekete krónika kiadását, mert minden gyilkosság, öngyilkosság és a mimikri törvény szerinti bűncselekmény új áldozatokat szül. Nem hajlandók írni a közismert…..
A Harvard Magazine 2001. november-decemberi számában megjelentette a „Liquid Computing” című expozéját , amely egy akkor még új technológiát emelt ki, amelyben a nanorészecskék képesek voltak önmaguktól összeállni a számítógépben, ha folyadékkal érintkeztek. A technológiát nem más, mint Charles…..
 Mostanra az épeszű, ésszerű emberek tudják, hogy bár a COVID-19 világjárvány nem volt „hoax” – a vírus valódi volt, és valószínűleg a saját kormányunk is segített finanszírozni a létrehozását –, minden bizonnyal összefogták és felhasználták. A nyugati globális elit népességük ellenőrzésének…..
2022 februárjában egy Lancet-tanulmányt tettek közzé a Covid-19 elleni védőoltás hatékonyságáról és a beoltott egyének immunitásának idővel csökkenő csökkenéséről. A Svédországban kilenc hónapon át 1,6 millió ember bevonásával végzett tanulmány kimutatta, hogy a vakcina védelme a tüneteket mutató…..
Egy újabb megdöbbentő felfedezés, amely megerősíteni látszik a Covid-oltással kapcsolatos összes összeesküvés-elméletet. David Nixon ausztrál orvos mikroszkóp alá helyezett négy csepp Pfizer Covid-oltóanyagát, és egy időzített videóval nézte meg. Amit belül talált, megdöbbentette. Olyan mechanikus…..
Igor Chudov matematikus két teljesen eltérő, több tíz- vagy akár több száz millió embert felölelő adathalmazt vizsgált meg, amelyekből arra a következtetésre jutott , hogy a vuhani koronavírus (Covid-19) ellen „oltott” emberek relatív halálozási kockázata 40 százalékkal magasabb, mint az…..
Sok felhasználó talált Covid nyomkövető technológiát eszközén, amelyet beleegyezésük nélkül telepítettek az eszközökre. Csoportos kereset indult az amerikai Massachusetts állam ellen az ügyészek szerint több mint egymillió telefonra telepített "Covid-spyware" segítségével végrehajtott titkos…..
Ha azt gondolta, hogy az oltások kényszerítésével vége, akkor nagyon téved. Úgy tűnik, még csak az elején járunk egy hosszú szabadságharcnak. Bár a Covid-járványnak állítólag vége, a világ vezetői a napokban úgy döntöttek Balin, hogy a jövőben oltási igazolásra lesz szükség a határokon átnyúló…..
Mike Adams szerint életek milliói érintettek a következő tíz évben. A videó az ENSZ Agenda 2030-ról beszél anélkül, hogy említést tenne róla. Ez egy tízéves időszakot ölel fel, 2022-től kezdve, amikor a legtöbb oltási létesítmény világszerte, különösen a globális északon várhatóan elkészül, vagy…..
Ahhoz, hogy a (Covid-19) okozta rémálom hivatalosan is megszűnjön, amely több éven keresztül több millió ember életét pusztította el, meg kell büntetni az emberiség elleni bűncselekményekért felelősöket. Nem elég csak annyit mondani, hogy elnézést, és továbblépünk, ahogy néhányan, köztük az…..
Lenyűgöző kapcsolat alakult, Hunter Biden és az ukrajnai biolaboratóriumok, valamint a kínai Wuhan biolaboratóriumai között, amely utóbbi a COVID-19 eredete, egy korábbi legjobban értékelt műsorvezető társától. Jack Maxey, aki Trump korábbi vezető politikai tanácsadója, Steve Bannon mellett…..
A Warp Speed ​​hadművelet (OWS) a tudományos csalás és az orvosi zsarnokság új korszakát nyitja meg. A kezdeti mRNS-szúrások nem állították meg a „covid-19-et”, csak új egészségügyi problémákat okoztak, és további szenvedést és halált okoztak a lakosságnak. Az OWS óta a „tudomány” gyors nyomon…..
OKNYOMOZÁS: A COVID GYÓGYSZERMAFFIÁK: Hogyan szervezték meg az Európai Unióban a COVID-diktatúrát és vakcina-népirtást: OLASZORSZÁG, ahol a legdurvább oltás-terrorizmus zajlott  ‼️‼️ USRULA VON DER LEYEN ÉRDEKÜTKÖZÉSEI, ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGEI - Az eddigi bizonyítékok alapján az új olasz…..
Mindannyian láttuk: a vérző szívű újságíró, aki azt állítja, hogy a dolgozó szegényeket képviseli, sőt közéjük tartozik. A valóságban ezek közül sokan titkos milliomosok vagy akár milliárdosok, akik képesek elpusztítani az életedet, miközben megvédik a sajátjukat. Vegyük például Carlos Mazát, aki…..
Mike Adams Health Ranger figyelmeztetett, hogy a mesterséges világ, ahol a mainstream emberek élnek, az összeomlás szélén áll. „A mainstream emberek mesterséges világban élnek, és ez a világ összeomlik. Ez az oka annak, hogy kiborulnak és pánikba esnek” – mondta a Brighteon különjelentésében,…..
Először is, a Pfizer és a CDC shilling munkatársai megígérték a nemzetnek, hogy a Fauci Flu-szúrások elsimítják a görbét, megállítják a terjedést, és véget vetnek a világjárványnak. Emlékezik? Azt mondták, ha a lakosság 90 százaléka megkapná a Covid-19 elleni „oltást”, akkor 90 százalékuk…..
KIZÁRÓLAGOS! Karen Kingston, a Pfizer korábbi alkalmazottja, jelenlegi gyógyszer- és orvostechnikai eszközipari elemzője tagadhatatlan dokumentumokat készített, amelyeket meg kell osztani AZ EGÉSZ VILÁGGAL! A "COVID-oltásnak" nevezett oltás mérgező halálos ítélet, és senkinek sem szabad átesnie az…..
Az egyik rakéta állítólag abban az utcában landolt, ahol az ország fő kémügynöksége található 11:45 – Külföldi diplomaták pánikszerűen hagyják el Kijevet. 11:47 - Katonai célpontokra kilőtt rakéták száma: 47 Nikolaev körzetében; 60 Kijevben; 15 Lviv; 27 a Vinnitsa régióban; 20…..
A kínai biotechnológiai cégek és egyetemek felgyorsítják a COVID-19 tesztelésére szolgáló legújabb robotok fejlesztését, hogy „csökkentsék az egészségügyi személyzet terheit, növeljék a hatékonyságot és megkönnyítsék a határokon átnyúló utazást”. A trend egy ötéves terv (2021-25) is a robotikai…..
Dánia skandináv nemzete szeptember 14-én, szerdán kiterjesztette a (COVID-19) elleni oltások betiltását az 50 évnél fiatalabb személyekre. Korábban a tilalom csak a 18 éves és annál fiatalabb dánokra vonatkozott. A Dán Egészségügyi Hatóság (SST) szerint a COVID-19 súlyos megbetegedésének kockázata…..
Az egykor a meleg kultúra mekkája és a liberalizmus központja Amerikában San Francisco a mélypontra esett. Bűnözés mindenhol jelen van, és a hajléktalanok hatalmas sátorvárosai a város nagy részét elfoglalják. A San Francisco-i lakosok kétharmada szerint városa gyorsan hanyatlik a hajléktalanság, a…..
Marko Francišković története 2013-ban kezdődik, és ez az egyik legfélelmetesebb történet, amelyet valaha elmeséltek, mint egy film, amely teljes mértékben leleplezi a Horvátországot uraló mély állam sötét oldalát. De nem ő az egyetlen. Ezek azok a történetek, amik társadalmunkban ezekben az években…..