Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czifra Marietta

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó és rossz története Kinek jut eszébe az aszály kellős közepén műfüvet locsolni?Hát mindenkinek! Kép: saját I Natura 2000-es területen lévő kiszáradt levendulás Ne ámítsuk egymást kedves olvasóm, te is megteszed. Hogy miért hozom fel ezt egyáltalán? Nos, mert ez rossz dolog. Noha nem igazán…..
Jókai Mór - Görögtűz  1877 Részlet: [...] Több férfi Riuminon kívül nem volt a tricliniumhoz hivatalos. Akik felszolgáltak is, mind nők voltak. A férfi ez országban csak dolgozik, de nem szolgál. A vacsora egyszerű volt és ízletes, a bor édes és tüzes. A királynő maga is ivott…..
Felemelvén a cselekvés zászlaját megragadom a szót, mely forradalmak elindítója és háborúk sorsdöntő csapása lehet, hogy mindenki arra buzdítsak, legyen 2022 a gondolat szabadságának az éve! Jelige: gondolkodj szabadon, cselekedj szabadon, légy szabad!   Kép: Petőfi Sándor Petőfi, Jókai,…..
A természet hangja Liliomtiprás 2022.02.13 23:31:52
  Boldog Valentin napot Föld!   Kép: created by vista Drága anyatermészet!A virágot, vagy virágod meghagyom néked. Nem szakítom el tőled, mert tudom, te vagy neki és ő neked a legnagyobb ajándék, az örök körforgás. Hálámat fejezem ki, mikor a szeretetemet ajánlom. Vigyázni fogok a természet…..
A természet hangja QR code 2022.01.28 12:39:36
Szóljon hát a párbeszéd a Természetről!  // Conversation about conservationby: Nature conservation engineer#beaWhisperer..
A természet hangja Kapcsolat 2022.01.27 21:45:38
Összes oldalam linkje egy helyen Facebook: https://www.facebook.com/soundofnatureblogInstagram: https://www.instagram.com/soundofnatureblog/Linktr.ee: https://linktr.ee/soundfnature..
Az egyetemi jelentkezést nem lehet félválról venni, hiszen a jövőnk múlhat rajta. Azonban a tanácsok tömkelegében könnyen elveszhetünk. Összeírtam pár nem hétköznapi ötletet, ami alapján dönthetsz nem csak a természetvédelmi mérnök, de más szak mellett is. Kép: Arve és Rhone folyó…..
  Az ember nem a természet felett áló lény, hanem annak szerves része.Yann Arthus-Bertrand Az emberek még a világ legjobb indulatával is képesek korlátozni az élővilágot. Ez bizonyos fokig szinte elkerülhetetlen, de vegyük észre, hogy betolakodók vagyunk, hogy már elkéstünk, és hogy…..
Talán nincs olyan ember manapság, sajnálatos módon, aki ne hallott volna már a természetkárosítás fogalmáról, de mit is takar ez valójában? A definíciókon és a jogi szagzsargonon túl létezik egy egyszerűbb módja is a fogalom megértésére.   Érd, Fenyves parkváros Nyugati oldalán egy nagy beruházás…..
Manapság az embereket nem érdeklik a régi, elavult dogmák, szokások, hagyományok. Nem maradunk egy szar kapcsolatban, nem öltözünk kevésbé kirívóan és nem tisztelünk vakon egy tanárt (maximum, ha az inkognitóban egy popsztár). Unalmas már, hogy kórusban el kell kántálni az óra előtt vigyázban állva,…..
Megkérdeztem a barátaimat, hogy ki milyen élőlénytől fél vagy irtózik. Arra voltam kíváncsi vajon mennyire ment át nekik ez a nagy természet szeretet, pozitív és zöld pszichológia (és persze, hogy ki olvasta azt a sok mindent, amit megosztottam velük..). Érdekes válaszok születtek. Első hallásra…..
Vidéki vagy városi, egyre megy Sokszor tapasztalom, hogy az emberek hiszti rohamban törnek ki egy rovar (Insecta) láttán, amit követ egyfajta kényszeres leölési vágy. Mintha azzal megtisztulna a környezet, helyre állna a világ rendje. Többé nem érezzük magunkat szennyezettnek, nem érezzük, hogy…..
Kalandorok vigyázzatok! A játékot csak akkor kezdjétek el, ha be is fejezitek!Jumanji-1995 Nyíltan kimondom: Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy népszerűsítsem a természetvédelmet! A tudomány egy olyan válfajáról fog szó esni, mely oly szeszélyes, oly rejtélyes és felfedezetlen terep, mint a…..