Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidiki

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SorozatWikinek adott interjút Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki többek között azt is elárulta, hogy február 2-án indul A mi kis falunk című, saját gyártású sorozatuk. Az interjúból kiderül még, hogy hiába csökken a nézettsége a legtöbb csatornának egy foci Eb alatt, az RTL-nél volt…..
Márciustól jön a Berlin Tag und Nacht című kvázireality, amit mondjuk a Való világ és a Barátok közt szerelemgyermekeként lehet a legegyszerűbben elképzelni :amatőr szereplők igyekeznek előre megírt élethelyzetekben természetesen viselkedni és dialógust rögtönözni. Ez…..
A Kreatív online szedte össze azt, ahogy pár magyar tévé (Tv2, RTL Klub, m1, m2, Duna és Duna World) arculatot, illetve logót váltott az elmúlt években. Érdekes, hogy míg az RTL Klub logója nem változott 1997 óta, a köztévé a mi pénzünkön 1981 óta most hetedjére vált (és…..
Érdekes fejleményre bukkant a hir24.hu, három egykori MR-est is leszerződtetett a szlovák közszolgálati média magyar nyelvű rádiója, a Pátria. A legismertebb fogás Rábai Balázs, aki egykor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorát, még korábban pedig az m1-en Az Estét vezette,…..
Magyarország nem attól lesz szar hely, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerez az új parlamentben, hanem attól, amitől eddig is az volt, az elmúlt húsz évben, és előtte is. Ez pedig az állami felelősségvállalás és gondoskodás igénye és preferenciája az egyéni…..
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
  Volt ez a Király András-ügy, meg a Szávay István-ügy, a Képviselő Funky kéjjel vadássza le a jobbikos politikusokat. Ugyan kellemetlen mindkettő, de igazából egyik sem komoly, csak épp okoznak némi kognitív disszonanciát egy komolykodó pártban, ahol mindenki kemény,…..
vidiki 2010.03.26 09:17:45
@Viktus: Pont erről írtam. Nem értettél meg. Ha zsidó vagyok, de nem beszélek héberül, nem voltam Izralben, de van egy üzletem, attól még lehetek jó magyar? Magyar vagyok,szeretem a magyar HImnuszt, de attól lehetek még jó szlovák állampolgár? Hol van az a határ,ha valaki átlépi, akkor már nem méltó egy közösség tagjának lenni? Mi hatarozza meg hogy ez az vagy az az ország csak az enyém és az én fajtémmé, főleg, hogy őseink kitudja honnan jöttek ide. Ez a pokolba vezető út Közép -Európában. Tiszteljük az öseinket annyira, hogy nem bántsuk a másikat, mert lehet a mi őseink is abból a közegből származnak
  Március 17-én este a Kongresszusi Központban tartott lakossági fórumot Mesterházy Attila. Mivel mi is kaptunk SMS meghívót, hát kiugrottunk, hogy szétnézzünk, hogyan élnek, hogyan gondolkoznak, hogyan szeretnek a szocialisták. Sajnos a kedves fogadtatás lefagyott, amikor…..
Baló Györgynek rossz éve volt tavaly. Februárban otthagyta A szólás szabadságát, aztán felesége, Morvai Krisztina miatt nem vezethette az MTV EP-választási műsorát, majd szeptemberben, mikor már a tévéújság is beharangozta, az utolsó pillanatban kiderült, hogy nem indulhat el…..
Olvasóink százezrei (na jó: eddig csak ekkerjoz és MTi, de a többiek is ezt tették volna, ha van rá idejük) joggal észrevételezték, hogy lengyelországi (krakkói) kiruccanásunknak mindeddig nem volt gasztronómiai hozadéka; se ottani kajáról, se piáról nem írtunk még. Nos,…..
Az elemi, éltető rosszindulat politikai véleménytől függetlenül szórakoztató eseménnyé avatja egy nagyképű miniszterelnök számalmas bukását. De van viccesebb annál is, mint elképzelni, mit csinálhat éppen most Gyurcsány "Lelkész" Ferenc. Elképzelni, mit csinálnak…..
Egy módja van csak annak, hogy elkerüljük az előrehozott választásokat, miután senki sem vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. Ezzel a módszerrel ráadásul nem csak megtarthatjuk az MSZP bázisát, hanem megnyerhetjük magunknak a látens Fidesz-szavazókat, a radikális és…..
vidiki 2009.03.29 11:07:07
@Lord_Valdez: Mindig is tetszett, hogy sokan Magyarorszagon odavannak Dzurindáért, csak két fontos dolog. Ő már legalább 6 éve a legnépszerűtlenebb politikusok egyike az országban, de a politikából az istennek sem akar távozni, ezért a pártja nem tud megújulni. Második fontos dolog. Soha NEM NYERT választást, mégis kétszer miniszterelnök lett. Ezt Magyarországon nem tudom elképzelni.
vidiki 2009.03.29 11:22:51
@Lord_Valdez: Hidd el az volna.Rendkívül modoros, mint a most távozó Gyurcsány.Hibáit képtelen beismerni. Ha létrejönne a közös ország két géniusz küzdene meg,:Fico és Orbán. Rendkívül hasonlítanak egymásra. A nép érthető nyelvén beszélnek, emberinek tünnek és senki se tudja róluk, hogy mit is akarnak.