Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toolate

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor elkövette azt a végzetes hibát, hogy egyszerre a város két különböző pontján található gázórát fogadott örökbe. Így a Főgáznak jó ha szőkőévente sikerül a Díjneten keresztül rendben levonnia a pénzeket, és akkor sem jelzik, hogy ez sikerült. Azért írok…..
toolate 2012.03.23 09:50:04
@Szárnyati Gézа: Gázt csak is gázszolgáltatótól, áramot meg az áramszolgáltatótól!!!

A T megpróbálja lenyúlni a lakáson belüli szolgáltatások közül a legtöbbet (net, stabil, mobil, tv, gáz, áram,...). Ne hidd, hogy egy telco cég tud segíteni neked, ha bármi történik, ha bármit változtatni szeretnél.

Érdemes körbenézni bármelyik T pontban egy ilyen váltás előtt... rögtön elmegy a kedved attól, hogy ilyen szinten (minden szinten) T-s legyél. Hidd el.
Több mint kétmillió néző kapcsolódott be a pénteki, magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező m1-es televíziós közvetítésébe – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A közlemény szerint a mérkőzés első félidejét a…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
toolate 2011.01.30 12:02:02
@Főúr1127: okoskodó hülyegyerek vagy, aki ráadásul odaszarik ahol próbálják tanítani! Gratulálok.

X-faktorban is előre megmondták, hogy a Veca fog nyerni, mert apja lezsírozta. De ha nem ő akkor a Nikolász. Milyen kurva igazuk volt.

Egy szavazáson meg pár tízezer szavazat megy, nyugodj bele és számold újra...
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
toolate 2010.04.13 09:11:17
@brazileiro: Ne a szemednek higgy! Nem minden megy élőben, amikor ki van írva, hogy élő. Jobb esetben csúsztatott élő vagy simán felvételről is mehet a cucc és ha nem kapcsolgat a néző, akkor nem is veszi észre.

Én láttam a TV2-n Dávid Ibolya lemondást "élőben", pedig valahol már korábban is volt...
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Meg úgy általában az embereket? Bár az is elképzelhető, hogy a kreatív szempontok alapján szakmai igénytelenségnek nevezhető jelenség mögött csupán egyszerű biztonsági játék lapul: ha már valami szar egyszer bevált, hát akkor be fog válni még egyszer. Akárhányszor.…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
Egyik kedves olvasónk tegnap leült tévézni, és amikor a közszolgálati tévén Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője azzal köszönt el a nézőktől, hogy "a két vágott centi közül az egyikből már csak 85 nap van hátra", erősen elkezdett gondolkodni. (Itt megnézhető…..
A tényői tragédia bulvártálalásán háborog szabóZ a Commenten, és jogosan. A Bors címlapja egyszerűen kegyeletsértő és hányingerkeltő. De van egy rossz hírem. Az a címlap azért készülhetett el, mert igény van rá. Ha nem lenne vevő senki az ilyesmire, ha…..
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
Pár nappal korábban Winklair panaszkodott, hogy bizony a havas napok nem éppen kedvezőek a margitszigeti körözéshez. Ugyan nem osztottam a véleményét, futni lehet hóban is, és különben is, nem csak a Margitsziget van, vagy ha csak az van, akkor ott a belső út. A "miért nem…..
toolate 2010.03.01 22:11:45
@xhege: pont ezt akartam írni én is :) 4 hétre parkolópályára tettek a vírusok, de ma először újra kint. Én is gyötrelmes kört nyomtam, 26.00 helyett 32:30-at sikerült kipréselnem és egyáltalán nem esett jól... De legalább megint gyorsan és látványosan lehet fejlődni innen... :)

VISZONT! Este nyolckor az Árpád hídi le/ feljáró két szélén végig büntettek a közterületesek. Hiába biztos, hogy az ott parkolók 90%-a sportol (ki az az ökör, aki hétfő este nyolckor 5 fokban mást csinál a szigeten?)

Szóval óvatosan mindenki, hiába nincs még szezon a szigeten, a szabad helyeken álljatok csak meg, ha kocsival jöttök ki! (híd alatt, meg nem messze tőle a kis homokos parkoló placcon)
Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin,…..
toolate 2010.02.26 11:34:17
@hunvikics: Valószínűleg igazad van és ehhez jön még az, hogy nyilván azokat a felvételeket rakhatták be, aminek a joga náluk volt. Elvileg tehát főleg a német csapat meccseiről szemezgettek, abból pedig kétség kívül a mieink elleni volt a legszebb emlékű nekik. Bár van nem német meccsről is kép, szóval a franc se érti. Lehet, hogy a scooter szimplán szereti a magyarokat, azért adtak jó pár koncertnek nevezett akármit Mo-n.

De az is igaz, hogyha lett volna a német szurkolótáborról olyan kép, mint a mienkről, akkor nyilván azt tették volna be. De se kép, se szurkolótáboruk nem nagyon volt...
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
toolate 2010.02.23 21:36:31
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
toolate 2010.02.02 16:33:30
@dd aka kertagrár: Én a közönség (hallgatók) oldaláról közelítem meg a dolgot. Az más kérdés, hogy a magyar politika mit és hogyan csinált a pályáztatás előtt, alatt és után (!). Az, hogy nyilvánvaló törvénytelenségeket csináltak és a teljes magyar politikai (parlamenti) elit(jobb és bal egyaránt) szemet hunyt felette. Ez szégyen!

Emiatt érezték magukat a rádió dolgozói annyira tehetetlennek és ennek a dühnek és elkeseredettségnek adtak hangot a saját rádiójukban. Ha valakit büntettek meg mondjuk tiltott helyen parkolásért kerékbilinccsel, pedig senkit nem zavart, az is először féktelen haragot érez.

Azután általában belátja, hogy szelávi és továbblép...
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, állapította meg a 7-1-es magyar–horvát után Énekes Lajos. A válogatott edzőjétől megtudtuk, öt hátvéddel kezdjük a Pannon Hoki Kupa döntőjének számító mérkőzést a…..
[Utoljára frissítve: 21:58][7:57] Ma olyan lesz itt a blogon, ami eddig még nem, folyamatosan fogom frissíteni ezt a posztot, ugyanis autóvadászatra indulok egy rakás másik emberrel. Még épp reggeliznek, hamarosan következik az eligazítás, aztán ha minden igaz, mindenféle autóban és…..
toolate 2009.11.06 21:19:10
@efhábé: Lehet, h csak a Slágerért és Danubiusért szimpátia tüntetett. És szimplán csak peche volt... :)
Flegman nevű olvasónknak hála kiváló videóval gazdagodott a "tévébemondók hülyeséget beszélnek"-rovatunk, ebben éppen az m1 egyik arca javasolja a ma délutánt munkahelyükön töltő ezreknek, hogy hagyják a francba a melót, inkább nézzék online a Magyarország-Ghána…..
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Tegnap bejelentették, hogy a U2 stadionturnéra indul az új lemezével. A 14 állomásos európai körút elkerüli Magyarországot (hacsak azt nem nézzük, hogy a cuccot valószínűleg átutaztatják rajtunk), hozzánk legközelebb Zágrábban, illetve Chorzówban, Lengyelországban lépnek…..