Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunnyVerzum

212 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:28 - Intro, bevezetés 0:06:12 - Bíró Ada, az első magyar virtuális műsorvezető 0:21:50 - Quentin Tarantino…..
Sziasztok! Meghívást kaptunk az ÉRTÁGÍTÓ csatornától egy beszélgetésre, melyben témánk volt DENIS VILLENEUVE filmrendező munkássága és filmjei. Többek között neki köszönhetjük az újkori DŰNE filmeket, de rendezései közé tartoznak többek között: Érkezés, Sicario - A bérgyilkos, Szárnyas fejvadász…..
Sziasztok! Július 25-én kerül a mozikba a DEADPOOL & ROZSOMÁK (Deadpool & Wolverine) című film! Összeszedtünk Nektek 10 okot, miért érdemes várni a premiert. A MARVEL legújabb szuperprodukciójában a visszatérő RYAN REYNOLDS mellett HUGH JACKMAN is csatlakozik a bulihoz! Jó szórakozást!..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:27 - Intro, bevezetés 0:05:44 - A gyilkos medve (Micimackó) a lehető legdurvább korhatár-besorolást…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:33 - Intro, bevezetés 0:06:42 - Készül a Mátrix 5. 0:16:10 - Megérkezett az első kép a Mufasa: Az…..
Sziasztok! Új adássorozatunkban TOP 10-es listákat készítünk különböző témakörökben, főként a közösségünk ötletei alapján. Az első ilyen listánk: Legmegdöbbentőbb, legjobb filmes fordulatok- és befejezések. Jó szórakozást!..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:09 - Intro, bevezetés 0:08:30 - Fillérekért készítenek MI által generált pornót bárkiről a dark…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:35 - Intro, bevezetés 0:05:18 - Több mint 100 ezer néző váltott jegyet a Petőfi-filmre (Most vagy…..
Sziasztok! Különkiadásunkban a 20 éves KONTROLL című film újranézése után PINDROCH CSABA színművésszel beszélgettünk, aki a film egyik szereplője. Megtudtunk kulisszatitkokat, érdekességeket a filmmel kapcsolatban. A beszélgetés moderátorai: Némethy-Szilágyi Norbert és Csorba István "Sunny"  A…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:01:37 - Intro, bevezetés 0:04:36 - OSCAR nyertesek 0:13:40 - Záporoznak az egycsillagos értékelések a…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:34 - Intro, bevezetés 0:05:06 - Felmentették az újbudai rendőrgyilkost 0:14:41 - Egy haldokló férfi utolsó…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:39 - Intro, bevezetés 0:06:53 - Elon Musk: az AI miatt 2025-ben kifogyunk az áramból és a…..
Sziasztok! A debreceni Harry Potter Hétvége egyik programjaként Norbi beszélgetett GACSAL ÁDÁMMAL, aki HARRY POTTER magyar hangja volt az összes részben. Téma volt többek között maga a jelenség, a szinkronszakma rejtelmei, és Ádámról is tudhattunk meg pár dolgot. Jó szórakozást!..
Sziasztok! Ezen sorozatunkban régebbi, klasszikus filmalkotásokat nézünk újra és vesézünk ki.  Különkiadásunkban a Borostyán Produkció által szervezett debreceni HARRY POTTER HÉTVÉGE egyik programjaként az első rész vetítése után tartottunk egy beszélgetést, melyben érintettük mind a könyv, mind…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Bevezetés 0:05:12 - Kamuesküvőt tartottak a NAV-osok 0:17:38 - Pedro Pascal totál részegen vette át a díját 0:28:35 - Micimackó után…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Bevezetés 0:04:08 - A forradalmár Azahriah elárulta élete legnagyobb tervét 0:10:26 - Kamu környezettudatosság...? 0:21:43 - Ez lett a…..
Sziasztok! Ezen sorozatunkban régebbi, klasszikus filmalkotásokat nézünk újra és vesézünk ki. Saját élmények, érdekességek az adott filmről és természetesen mindez élő adásban, a chat-elők bevonásásval. Adássorozatunk címe: Klasszikusok újranézve Akik a klasszikusokat kivesézik: Némethy-Szilágyi…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Bevezetés 0:02:32 - A "Novák Katalin-ügy" - tényleg eltartjuk élete végéig??? 0:13:11 - Pepe kedvenc anime alkotásai 0:18:43 - Elon Musk…..
Sziasztok! Norbival átnéztük a 2024-es filmkínálatot és ebből szemezgettünk, mik is azok, amik talán minket is érdekelnek (vagy esetleg nagyon nem). Jó szórakozást!..
Sziasztok! Havonta jelentkező műsorunkban összefoglaljuk Nektek, mit is láthattok a következő 4-5 hétben a mozikban. Jó szórakozást :)..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Bevezetés 0:08:10 - Letilthatóvá váltak a Tóth Gabiról szóló tartalmak 0:22:59 - Fiatalság Bolondság címmel megjelent a Korda házaspár és…..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Bevezetés 0:05:51 - Egy egész iparágat menthet meg Taylor Swift 0:13:23 - Megvannak az Emmy 2024 nyertesei 0:24:53 - A sitcom-ok régen és…..
Sziasztok! Nagyon szeretünk beszélgetni POSZT-APOKALIPTIKUS dolgokról, legyenek azok filmek, sorozatok, játékok, vagy akár a szomorú valóság.  Vendégünk DECZKI GERGŐ (Dk) hobbi grafikus, aki ebben a témakörben készít digitális képeket. Jó szórakozást :)..
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Bevezetés 0:04:00 - Mesterséges intelligenciával találtak új akkumulátor-alapanyagot 0:12:38 -  Madarakat tart és egyetemre jár a…..
Sziasztok! Ezen sorozatunkban régebbi, klasszikus filmalkotásokat nézünk újra és vesézünk ki. Saját élmények, érdekességek az adott filmről és természetesen mindez élő adásban, a chat-elők bevonásásval. Adássorozatunk címe: Klasszikusok újranézve Akik a klasszikusokat kivesézik: Némethy-Szilágyi…..