Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irodaszerbolt.hu webáruház

182 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a „Deepsea Paradise” kollekció! A MAPED „Deepsea Paradise” kollekció lélegzetelállító színeivel mindenkit elkápráztat. A csodálatos mélytengeri minta mind az általános-, mind a középiskolás korosztály érdeklődését felkeltheti. A gazdagon díszített fából készült ceruzák ergonomikus…..
Keressük a legszínesebb ovit! Óvodások, óvónénik, anyukák figyelem, elindult a MAPED idei legizgalmasabb Facebook játéka! Keressük az ország legszebben rajzoló nagycsoportosait. Az óvónéninek és a csoportnak nincs más teendője, mint közösen megrajzolni és kiszínezni a saját ovijukat. Az…..
LEITZ KENSINGTON promóció Nem is gondolnánk, hogy mekkora problémát okozhatunk szervezetünknek, ha túl sokat, vagy nem a megfelelő helyzetben ülünk a munkaidőnk során és azon túl. Rossz szokásainkkal számos mozgásszervi problémát tudunk előidézni, melyek egy jól felépített napi rutinnal,…..
Ismerje meg legújabb tablettartóinkat! Elege van abból, hogy mindig megrándul a nyaka, ha videokonferenciákat vagy kedvenc sorozatát nézi a telefonján vagy a tabletjén? Ez mostantól a múlté, hála a DURABLE TWIST tartóinak! A flexibilis lengőnyakkal és gömbcsuklóval ellátott új tablettartók…..
A tavaszi kirándulások megbízható társa Ahogyan életre kel a természet, és egyre ragyogóbban süt a nap, úgy köszönt be a tavasz. A rossz és hideg időjárást felváltja a napsütés és a meleg hőmérséklet. Félretesszük a téli ruháinkat, a nagykabátot, sálat és sapkát és nyakunkba vesszük a…..
Bemutatkoznak a TORK natúr mosdóhigiéniai termékei A minőség új színt kapott! Az új TORK natúr mosdóhigiéniai termékekkel, a márka puha és egyben hatékony kéztörlőkkel és WC-papírokkal bővül, amelyek 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek. A minőség és a fenntarthatóság már nem zárja ki…..
DURABLE logisztikai zsebek a jól szervezett raktárért A kommunikáció 80%-a vizuálisan történik; ezért a raklaphelyek, a közlekedőfolyosók és a raktározási területek egyértelmű kijelölése segíthet a gyártási folyamatok megkönnyítésében és a biztonság növelésében. A tökéletes logisztikai…..
Megérkezett a MAPED új „Pixel Party” kollekciója! A MAPED újdonságai között köszönthetjük a tinédzserek körében is népszerűségnek örvendő pixeleket! A kis színes kockák életre keltik a „Pixel Party” kollekció varázslatos tagjait! A 12 és 24 db-os kiszerelésben elérhető élénk, intenzív…..
Jungle Fever – kifejezetten a legkisebbek számára fejlesztve! Színezés, rajzolás, vágás...minden a kis művészek alkotásához. Az új kollekció jumbó méretben került kialakításra, hogy igazodjon az apró kezekhez. A vidám, dzsungelmintás kollekció elragadó színeivel igazi különlegesség. Az…..
Kényelmes fogás a fáradtságmentes írásért. A SCHNEIDER idei újdonságai között megtalálható töltőtollak és patronos rollertollak ergonomikusan gumírozott markolatot kaptak a gyártótól a kényelmes fogás érdekében. A különböző mintázatoknak köszönhetően elegáns, fiatalos és vidám megjelenésű…..
Az APLI újdonságai már gyerekek számára is elérhetők Az APLI vezető szerepet játszik az öntapadós etikettek és különböző irodai termékek gyártásában és a neve mára már összefonódott a minőséggel és megbízhatósággal. Az öntapadó jegyzettömbök 75x75 milliméter nagyságúak, és 50 lapot tartalmaznak,…..
SCHNEIDER tűfilc a fenntarthatóságért A SCHNEIDER „Topliner 911” egyedülálló, újrahasznosított anyagból készült tűfilc gyártása környezetbarát és erőforrás-takarékos. A fémborítású vékony hegy és a 0,4 mm vonalvastagság segíti a finom és pontos írást. A tűfilc kiválóan alkalmas a sablonokkal és…..
Megérkezett a MAPED BARBIE kollekció! Barbie létezése óta töretlen sikert arat a gyerekek, és főként a kislányok körében. A Barbie kollekcióval idén megérkeztek az iskolaszezon új sztárjai! A MAPED örömteli hangulatot teremt a hétköznapokban a legújabb, legrózsaszínebb tolltartóval. Ez a…..
Tekintse meg Kicsomi legújabb Youtube videóját! A különböző készletek és játékok kicsomagolása, és ennek videó formájában történő bemutatása továbbra is töretlen sikert arat gyerekek és felnőttek világában egyaránt. Ezért tölt el bennünket örömmel, hogy már elérhető a Kicsomi Youtube…..
Praktikus, kézi csomagzáró gép az APLI-tól. Az APLI csomagolószalag adagoló már elérhető a kínálatunkban. A praktikus, csomagzáró gép beépített pengével nagyfokú kényelmet biztosít használója számára. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyedén, gyorsan és hatékonyan végezhetjük el a…..
Megérkeztek az új autóillatosító márkák! Az autózási élmény még kellemesebb és élvezetes lesz, hiszen megérkeztek az új autóillatosítók a kínálatunkba. A többfajta kiszerelésben és illatban található termékek frissességet varázsolnak utazásunk során. A CALIFORNIA SCENTS széles választékával…..
Magasabb vagy az átlagnál? Nem probléma. A munkánk során hosszú órákat töltünk ülő pozícióban. Az egész napos ülés során fontos jól megválasztani az irodai székünket, hogy kényelmesen töltsük a mindennapjainkat. Sok esetben problémát jelent, ha valaki magasabb az átlagnál, hiszen nem megfelelő…..
A STABILO legújabb fejlesztésű hihetetlen terméke a táblaceruza! A STABILO legújabb terméke egy egyedi fejlesztésű fehértáblákhoz gyártott ceruza, amelyet Táblaceruza névre kereszteltek. A termék rettentően hatékony és egyszerű felhasználási módja miatt nem csak fehértáblán használható,…..
Méltó társai lehetnek a kreatív gondolatok kifejezéséhez A Shkolyaryk márka különböző művészeti termékek széles skáláját kínálja a kreatív művészek számára. A választékban megtalálhatók ragasztott vázlattömbök, spirálozott vázlatfüzetek és képzőművészeti papírok különféle művészeti technikákhoz.…..
A DURABLE segít ebben Mi a különbség a kettő között? Milyen felhasználási területekre célszerű az egyiket és mikor célszerű a másikat választani? Ha ilyen vagy ehhez hasonló kérdések már Önben is felmerültek, akkor ez egy remek lehetőség, hogy végre fényt derítsünk a két termékkör közötti…..
Korlátlan kreativitás minden korosztály számára A STAEDTLER 2024-ben is olyan termékekkel készül, amelyek segítik a kisgyermekek fejlődését. A modellező gyurmakészlet a kreativitás fejlesztésén kívül nagyszerű kézműves szórakozást ígér.  A gyerekek igényei és képességei életkortól függően…..
Megérkeztek a TORK folyamatos adagolású légfrissítői! A Tork folyamatos adagolású légfrissítő nem csak a kellemes környezetről gondoskodik a mosdókban, de megkönnyíti az utántöltést, és ezáltal hatékonyabbá teszi a takarítást. Háromféle gondosan megválasztott illattal elérhető, melyek nem…..
Mazzini termékek a környezetvédelemért A Mazzini szemeteszsákok többsége kizárólag szelektív hulladékgyűjtésből származó PE fóliából készül. Ennek a technológiának köszönhetően nem kerül új műanyag a piacra, hanem a meglévőt hasznosítják újra 100 %-ban. A hulladék újra-feldolgozása fontos…..
Foglalja keretbe az információt DURAFRAME® infokeretekkel Önnek is meggyűlt már a baja az információk kihelyezésével? Különböző méretű információt szeretne egységes stílusban kihelyezni? Esetleg gondot okoz Önnek az információk szakszerű kihelyezése változó felületeken? Cserélje le a celluxot és…..
Megérkeztek a KODAK fényképezőgépek A KODAK digitális fényképezőgépek évek óta a fotográfia ikonikus részét képezik, a márkanév pedig a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. A mindennapi használatra szánt kompakt kameráktól, egészen a professzionális modellekig minden megtalálható…..