Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszti_taskasuli

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretnéd lecserélni, megváltoztatni a párna huzat részét, mert elszakadt, vagy csak egyszerűen már nem tetszik, nagyon könnyen és gyorsan készíthetsz rá másikat. Az anyagon kívül más kellékre nem is lesz szükséged! Van olyan is, hogy veszel egy párnát, de az otthon talált huzatok egyike sem jó…..
Imádom ezt a fazont, de többnyire rugalmas anyagból készül. Nem szeretem varrni azt, és sokan nem is tudják hogyan kell. Szóval .. ez sima pamutvászonból készült, de mégis van gumis része ... Annyi maradék anyag van .. a maszk varrás miatt most rengeteg kisebb darab maradt .. vékony gumi is akad…..
Mire is gondolok? Tudod, ami most olyan nagy divat. Egy direkt szakadás a farmer szárán. Hogy hol? Leginkább a combnál. Van, akinek bejön, van, akinek nem.  Nekem is van egy ilyen nacim és egyébként nagyon szeretem, de a szakadás az idő múlásával nagyobb lett és már nem tetszett, hogy kilátszik…..
Attól még, hogy egy bevásárló táskát varrunk, még készíthetjük vagány csajosra, ami tükrözi a stílusunkat. Én pl. imádok mindent, ami kék, csíkos és farmer!  Ennek a szatyornak az alapja nagyon egyszerű, 50 cm a magassága és 42 cm a szélessége. Ez egy kiinduló alap. A mérteteket szabadon…..
A farmer örök darab és nem csak a felnőtteknél. Abból pedig minden családban akad jó néhány elhasznált darab. Ha te is szereted a hátizsákot de kevés időd van elkészíteni, a leírás alapján még akkor is menni fog, ha kezdő vagy a varrásban.  Ha vízhatlan anyagot keresel, próbáld ki…..
Szeretem, ha egy tároló sokféle módon felhasználható! Fontos, hogy lehessen benne rendszerezni a belevalókat. Ezért varrtam ennek a tárolónak egy gumis lehajtót is. Lehet a ceruzákat tárolni benne, de szuper ha a sminkcuccaid kapnak helyet. A lényeg, hogy könnyen megtaláld amit keresel. Lássunk is…..