Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illaberek2

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Előre szólok, ez az írás vastagon spoilert tartalmaz. Inkább olyanoknak ajánlom, akik olvasták már ezt a regény Soha nem voltam az a fajta, aki könnyen hagyja becsapni magát. Ha át akarsz verni, dolgozz meg érte. Szerettem az ilyen játékot. Kitalálni, hogy ki a gyilkos. Van, aki azért olvas…..
Azt hiszem, pont jókor jelent meg Laura könyve. Mintha tudta volna, hogy nekem most pont egy ilyen történet kell. Nem terveztem, hogy a megjelenéskor fogom megvenni a könyvet, azt gondoltam, várok egy kicsit, úgyis sok az egyetemen a feladat, majd utána. De aztán ez mégsem így történt: az egyetemi…..
Laurát már általános iskolás korom óta olvasom. Ki sem merem számolni, hogy hány éve. Az biztos, hogy a történetei végig kísérték a felnőtté válásomat.  A történetben szereplő lányoknál, fiúknál már jócskán idősebb vagyok, és nem minden esetben szól nekem az adott történet, de mindig szívesen…..
Ebben a kis írásunkban az Outlander első két kötetéből szedtük nektek össze a kedvenc mellékszereplőinket.  A leírtak mind a saját véleményünket takarják, hogy mit gondolunk róluk. Ha nektek más véleményetek van, vagy egyetértetek velünk, akkor azt írjátok meg. Jó olvasást kívánunk!  Geillis…..
Ma van a World Outlander Day, vagyis a Hivatalos Outlander nap. Mi másról lehetne írni, ha nem az Outlanderről? Hogyha követitek az instagram profilunkat ( illa_berek_ ), és láttátok a bemutatkozó videóinkat, akkor tudjátok, hogy a sorozat mind a saját életünkben, mind az oldal és a blog…..
Nyáron egyik éjjel éppen a neten szlalomoztam nagy unalmamban, amikor szembe jött velem az Asszony a fronton hangoskönyv verziója, amit maga a szerző olvas fel. Nem igazán tudtam mire számítsak, mert addig nem olvastam Polcz Alaine könyvet, de a címből persze kikövetkeztettem a témáját.…..
Szabó Magdát, azt hiszem, hogy senkinek nem kell bemutatni.  Szabó Magda valami olyasmit tud, amit csak nagyon kevesen. Úgy rajzol fel életképeket, hogy egy percig nem jut eszünkbe, hogy  ez veled nem történhetne meg. Úgy nézed és olvasod, hogy ez veled is bármikor megtörténhet. Gina és társai…..