Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Lázló

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mondok, hogyisvan az a hogyisvolt?   A DAL 2021 döntő   Lökjétek le a padlóla, de dulván, melt latol,a Kaukázus lehetne az egyik továbbpontozott,nameg Katona Petra és jobb híján a Swingesék,győztesnek pedig Süle Zsolt dalát szeretném;a zsűriék ehelyt Radics DzsiDzsit hájpolják,szerintük…..
Kovács Lázló 2021.06.01 15:16:20
@Neytiri1: Néhány éve, még 78 éves koromban is, tv társaságok invitáltak esti műsoraikba hogy fejtsem ki a véleményem bizonyos politikai történésekről. Ma már egy luxus idősotthonba tengetem mindennapjaim. Már csak ez jut nekem hogy ide írjak, és majd írok is ha nem remeg a kezem.
Kovács Lázló 2021.06.02 14:42:20
@maroknyi székely: Kérem ne zaklasson fel! Idős beteg ember vagyok, lehetne egy kis tekintettel rám. Köszönöm megértését.
Kovács Lázló 2021.06.02 22:50:17
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!: Nekem te csak ne jelezz semmit nem vagyok a kutyád. Engem te összetévesztesz Tóth Bercivel, meg Karácsony Gergellyel. Attól mert megöregedtem nagyon is tisztába vagyok azzal hogy ki vagy és mit tettél. Tönkre tetted a pártomat, az életem értelmét az MSZP-t amiért én olyan sokat dolgoztam. Ezt a történelmi bűnt, sosem tudom neked megbocsájtani. Kérlek többet ne keress se itt, se máshol és meg ne próbálj meglátogatni, nem akarom hallani az álszent sajnálkozásodat. Tudom sosem akartál, hiszen az elmúlt években egyszer sem emelted fel a telefont hogy megkérdezd Laci bácsi hogy tetszik lenni, vagy kérdezhettél volna bármit is de te nem tetted. Úgy gondolom az lesz a legjobb mindkettőnknek ha itt most végleg lezárjuk a múltat és örökre elfeledjük egymást. Ugyan részemről ez nehezebben megy, mert a gondozónők mindig bekapcsolnak a televízióban valami szaftos politikai adást, ahol téged is szoktalak néha látni.

Kovács László