Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Dávid (EX ANTE)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Tóth Bálint saját felvétele Az URBAN21 Podcast legújabb epizódjában kitekintést tettünk Tóth Bálinttal a Corvinus Doktori iskola hallgatójával az Amerikai Egyesült Államok kertvárosainak kialakulásáról és elterjedéséről, az ezekből adódó előnyökről és hátrányokról. Továbbá az aktuális…..
1. kép: Nemzetközi program portfóliónk, saját szerkesztés 2002 novemberében indult útjára az Ex Ante Tanácsadó Iroda Kft. csapata. Cégünk 20 éves évfordulójának ünnepéhez kapcsolódóan többrészes cikksorozat jelenik meg blogunkon, amelyben bemutatjuk a cég életútját és sikereit. Az ünnepi…..
Forrás: Amazing Pictures of the Oil Crisis of 1973 (businessinsider.com) Jimmy Carter elnökségének legnagyobb belpolitikai csatája pont a földgázár deregulációját érintette. „Most már értem, hogy mi a pokol” – monda 1978-ban James Schlesinger energiaügyi miniszter a képviselőház és a szenátus…..
Forrás: screen_shot_2019-08-14_at_13.12.25.png (1071×639) (industriall-union.org) Világunk és társadalmunk, mint azt már megszokhattuk, folyamatos átalakulásban van, ezt többnyire fejlődésként is értelmezhetjük. A folyamat során egyre komplexebb és bonyolultabb természetű problémákat (vagy épp…..