Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Professzor_Dunwich

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a BIPØLARIS új dala a Karcinogen, amely a HardcoreWorldwideyoutube csatornáján premierezett. Nem titok, hogy az Ópiumbarlang és Soma jóban vannak egymással, illetve az sem, hogy a spotify szerint a tavalyi évem legtöbbször hallgatott lemeze a BIPØLARIS 2021-es SAGITTARIUS A*-ja volt.…..
  Gyors és nyers fantasy crust punk, black metalos vikingektől! Ne aggódj, teljesen jól értelmezted a címet, ugyanis a Mace Head-et nagyjából így lehetne összefoglalni, talán még azzal egészíteném ki, hogy lelki szemeim előtt látom Sarumánt a tornya tetején állva discharge pólóban, ahogy ezeket a…..
Megjelent az új Old Tower lemez, amit kb úgy várt a dungeon synth közösség, mint a messiást. Nagyon sokat nem tudok, vagy talán nem is akarok írni erről lemezről, mert olyan élményt nyújt, amit azt embernek magának kell felfedeznie, amennyiben fogékony rá. A Tales of the Mad Moon, nagy újdonságokat…..
ópiumbarlang Távol - Üzenet haza 2022.03.24 18:41:47
Február első napján megjelent a TÁVOL új lemeze Üzenet haza címmel. Akkor gyorsan rá is ugrottunk és megbeszéltünk a Fő Professzorral, hogy ez a lemez egyszerűen kúrva jó. Folyamatosan fejlődik a TÁVOL hangzása, a borítók mindig szépek és izgalmasak, iszonyatosan jó érzékkel teremt atmoszférát. Egy…..
Mivel nem mindig csak morcos és koszos zenét hallgatok, így most hoztam nektek valami könnyedebbet. A sztori annyi, hogy időnként kapunk üziket ilyen-olyan megjelenésről, de mivel a szabadidőnk és nem a fizetésünk múlik rajta, így meg van az a luxusunk, hogy válogathatunk az anyagok között és csak…..
ópiumbarlang Haramia Interjú 2022.02.13 16:13:04
Miután a mélyen tisztelt Professzorunk írt egy igazán mély, megható és abszolút szakmájában párját ritkító műelemzést a Haramia új EP-jéről az EP 2022-ről és kikerültünk vele az index oldalára (itt olvasható). Levontuk a megfelelő konzekvenciákat elhessegettük a bódító füstöt és csináltunk egy…..
 Interjúk, interjúk mindenhol! Most a Guylás Band-et vettem célba. Ez azért is érdekes nekem, mert mikor nagyjából 10 évvel ezelőtt belefutottam az Itt Élünk és a Jobb világ klipjébe nekem ez tökre bejött. Aztán megtudtam, hogy szolnokiak, ami a rajongásom kicsit tovább növelte, hisz ezek a punk…..
  Alapító professzorunk elkezdte ezt a kis rovatot én meg úgy döntöttem, hogy most folytatom. Ebben a temetőben rengeteg olyan sírkő és kripta található melyekre olyan zenekarok nevei vannak írva, akik, vagy amik sokkal jobb sorsra kellett volna ítéltetniük, bár nem kizárható az sem, hogy pont…..
Először is boldog új évet mindenkinek! Mivel mindenki decemberben készíti és osztja meg az adott évre vonatkozó listáját én már ezt hiúságból sem így teszem. 2021-ben nagyon sok jó album volt, sőt rengeteg kiemelkedő, de vannak nálam okosabb emberek, akik azokat listázzák, minden féle szempont…..
Először is köszönöm, hogy elfogadtátok/elfogadtad az interjú felkérésünket. Én nagyon örülök neki őszintén szóval egy időben nagyon sokat hallgattalak benneteket egy nagy nehezen beszerzett másolt kazin. Az interjú kérdéseire Tímár Zoltán, az Enemy Efforts dobosa válaszol. Zoli! Mesélj egy kicsit…..
  Naga legutóbbi projektje klipet is kapott! Nem…nem a 12 perces single EP Nagaarum - [Rn].. és nem baszdki, nem a több, mint 15 perces horror ambient Star Shaped Chimney – Monochrome – Red. Úgy van a Faggott projekt Fear Of The Moon című tétele kapott egy vizuális megerősítést. Nekem már csak…..
2021.11.19-án jelent meg a magukat post-black metalként aposztrofáló Zmarłym soron következő lemeze a Druga Fala.Youtube-os böngészgetésem folyamán akadtam rá erre a kiadványra, „bányageci” hozzáállással el is indítottam. A lemez kezdő tétele laza 6 perc semmi extra, megy a tuka-tuka meg a háttérben…..
Úgy levagyok maradva, mint a borra való! Igazság szerint a lemezt még megjelenés előtt megkaptam és gyorsan neki is fogtam a meghallgatásának, hiszen két olyan név alkotja ezt az Atmoszférikus doom hömpölygést, melyet biztosra vettem, hogy nekem találtak ki. Vegyük is sorra kik ők… Horváth Martina…..
Pont annyira rendhagyó ez az interjú, mint maga a témája! Egyiptomi vámpíros-cyberpunk képregény a magyarországi undergroundból, megtámogatva egy hasonlóan rendhagyó soundtrack-el…, szóval vágjunk is bele! Pár évig Egerben loptam a napot ekkor ismerkedtem meg Fábián Péterrel egy sornyi véletlennek…..
  Vágjunk is bele! Először is köszönet, hogy elfogadtad a felkérést. Igazság szerint a Távol projektet követem egy ideje és mindig nagyon örülök, hogy ha valami újjal állsz elő. Mesélj egy kicsit magadról, illetve arról, hogy született meg a TÁVOL Én pedig köszönöm a lehetőséget! Hol is kezdjem...…..
  Az Anyahajóval időnként nehéz felvenni a kapcsolatot, de végül sikerült a Korubaan legénységével beszélgetni egy kicsit. Vágjunk is bele a hasadóanyagba! 2018-ban alakult a banda.  Gondolom nem ez az első zenekara egyikőtöknek sem. Ki honnan jött zenei téren? Yen: úgy tudnám ezt megfogalmazni,…..
  Timúrral egy fordított helyzetben találkoztunk először, aztán egy dupla Döbbenet koncert alkalmával néhány ital társaságában összeismerkedtem vele és a díszes társasággal, ennek már több éve… Gondoltam megkérdezem, hogy szolgál a kedves egészsége és mi a helyzet a megannyi zenei projektjével.…..
ópiumbarlang Stoner 2021.06.29 13:09:28
ópiumbarlang Székely Hunger 2021.06.29 13:04:48
ópiumbarlang Count Grishnackh 2021.06.22 12:19:27
  június 18-án jelent meg a dark pop/ post punk műfajokban utazó magyar Choke City első EP-je. Az a helyzet, hogy ez pont két olyan műfaj, amit az ember tetszését vagy rögtön elnyeri és abban az esetben egészen mély utazásokat képes tenni a bánat különböző bugyraiba, vagy pedig elengedi a kis…..
ópiumbarlang I'm Dorothy 2021.06.17 08:24:36