Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pijee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Neuralgikus 2010.05.03 19:09:00
 A Baross utca - József körút kereszteződés elég gyakran bénítja meg a város forgalmát - pontosabban az itt bekövetkező balesetek. Neuralgikus csomópont ez:Üdv!2010-05-03, hétfő reggel. Egy kicsit mindig előbb indulok, hiszen számítok arra, hogy a Baross utcában némi dugó…..
Pijee 2010.05.07 00:27:04
@Cirus: @Lesley: Vas megyei rendőrség illetékességéről: totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/09/reszkessetek_gyorshajtok/
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Félek!Elhagytak, mert nem voltam elég jó.Miattam volt/van minden. Sírok. Minden nap. Szeretlek! ..
Pijee 2010.03.09 10:34:44
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Pijee 2010.03.05 00:47:17
Ez a nap is ugyanolyan, mint a többi. Senkinek sem kívánok ilyen sz.r karácsonyt! Remélem nektek jobb, mint nekem!Azért boldog karit mindenkinek!Nem tudom, mikor fogok újra írni. De a kutyumnak legalább jó karácsonya van az új játékaival :D  Puszi érte a gazdinak:..
Nem, nem az elmúlt napok ónos esős, havas, jeges útviszonyairól írt Laposmacska, hanem egy száraz, fedett parkolóház bejáratáról, ahol karácsony előtt bizony belépéskor is sor van a sorompó előtt, természetesen az emelkedőn is. Ha jól emlékszem, akkor már a rutin vizsga egyik…..
Pijee 2009.12.23 14:54:23
@SilentSound: Konkrétan a volt oktatómnál nem tudom elképzelni, hogy ilyen helyzetbe kerülne, még azelőtt berúgja mindkét pedálját a padlóba :) Amennyiben mégis előfordulna ilyen helyzet, véleményem szerint átnyúl a kormányhoz, a sebességváltót, kuplungot is ő kezeli, és közben halkan sürgeti a tanulót: - "Gáz, gáz, gáz... lassan, nem bőgetjük a motort, na, gáz... és elmentünk... így kell... na itt jobbra index, megállunk, kuplung-fék, így... Nem kell izgulni, most nyugodj meg" stb. :)

@lorincz84: Errefele így tanítják, a kézifékes verzióval először egy magyarországi, szintén oktató haveromnál találkoztam, ő meg a kézifék használata nélküli emelkedőn történő elinduláson csodálkozott. Szerintem meg mindenki csinálja úgy, ahogy neki könnyebb/biztonságosabb. Én személy szerint a lábmunkás verziót preferálom...

Az automataváltós kocsi esetében meg az verte ki a biztosítékot a mögöttem várakozónál, több esetben is, hogy amikor a D-ből P-be raktam át a váltót az útépítés miatt félpályás lezárás és jelzőlámpás forgalomirányítás miatt feltorlódott kocsisorban (ahol 3-5 percet is állni kell néha ), fölvillant egy-egy tizedmásodpercre a két tolatólámpa. D-N-R-P, nem én osztottam ki a fokozatok helyét, de amikor az R-en átsiklott a váltó, bizony fölvillant a lámpa hátul... na, ilyenkor jött a dudálás, meg az anyádba tolassál, köcsög típusú észosztás :)
Új jelentkezőnk van a "Legérzéketlenebb magyar cég" címre. A verseny erős, a mezőny félelmetes vállalatokból áll, de az Invitel az alanti húzásával orrhossznyi előnyre tett szert a vetélytársakkal szemben. Névtelen levélírónk édesapja előfizetett inviteles netre és…..