Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GameWithMe

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A blog életében ismét egy kis változatosságot csempészve gondoltam ma a Valorant körüli adatlopási botrányról szeretnék egy kicsit írni, mert azt látom nagyon sok esetben, hogy az emberek nincsenek is tisztában azzal, hogy volt a játék körül egy kis kavarodás. Azok számára akik most…..
Sziasztok! Ma ismét a mesekártyáé a főszerep! Ezúttal a felhasználható 27 darab paklihelyről szeretnék beszélni. Sokszor kérdezik tőlem, hogy hogyan kell értelmesen felhasználni a játékban található paklihelyeket. Első sorban a küldetések megoldásakor szembesülnek a problémával, hogy nincs elég hely…..
Sziasztok! Szerdán berobbant az új komcsmai verekedés a játékba. Igen, azt írtam, hogy új, mert én még mióta játszom a játékkal azóta nem találkoztam vele, ezért nekem új. Belépve a kocsma fogadójába és elolvasva a szabályokat, rögtön az Aladdin című mese jutott eszembe, a kívánságok miatt. Nézzük,…..
Sziasztok!Kicsit több mint 1 hónapja nem volt a blogon már Hearthstone, ezért arra gondoltam, hogy most újra leporolom a polcról és újra helyet kap a blogon! A hosszabb kihagyásom oka a következő: A Blizzard körül nyáron kirobbant szexuális zaklatási botrányok hatását szerettem volna megvárni. Most…..
Sziasztok! Mint tudjátok a blogomon helyet kapott egy olyan menüpont, amelyben általában olyan tartalomgyártókat mutattam be, akik számomra értéket képviselnek, vagy valamilyen módon segítik a munkámat. Erről a menüpontról szeretnék egy kicsit írni Nektek, mert úgy gondolom, hogy jogotokban áll…..
Sziasztok! A mai bejegyzésemben 4 darab trükköt szeretnék nektek megtanítani, hogy jobbak lehessetek az All-Star Blast-ban. Régebben volt egy oldal, ahol nagy sikernek örvendett az akkor még Bombermania néven futó játék, és ott abban fejlesztettem ki a saját trükkjeimet, amelyet most a „felújított…..
Sziasztok! 10 nappal ezelőtt írtam a blogon az All-Star Blast nevű játékról, amelyet a Ubisoft fejlesztőcsapata tárt elénk. Ma pedig a játékban található karakterekről és a megszerezhető hősök képességeiről valamint a fejlesztésekről szeretnék Nektek írni. Lássunk is neki!A karakterekről: A játékban…..
Sziasztok! Ma egy igazán különleges bejegyzést hoztam Nektek! Arra keresem a választ, hogy valóban káros játék-e a Fortnite. Ehhez szakember segítségét is kértem, hogy együtt kiderítsük, hogy valóban káros-e a játék az emberek mentális állapotára. Szeretném elmondani, hogy nem lebeszélni szeretnék…..
Sziasztok! Egy pár nappal ezelőtt a Ubisoft kiadott egy böngészős játékot, amely az All Star Blast névre hallgat. Erről szeretnék egy kicsit írni Nektek, illetve új játék lévén megismertetni Vele Benneteket. Ki emlékszik még a régi Bombermania-ra? Ha emlékszel, és szeretted, akkor nyert ügyed van,…..
Sziasztok! Ismét itt vagyok egy kocsmai verekedés stratégiai magyarázatával, ami ezen a héten nem más mint a Randonomium. Ez a kocsmai bunyó már volt, mint ahogy szinte már az összes többi, de igazából ezt mindig imádtam, mert nagyon könnyen lehet megcsinálni. Az eheti kocsmai verekedés szabálya: Ki…..
Sziasztok!A mai bejegyzésben a Hearthstone-ban található achievements pontokkal szeretnék foglalkozni, azon belül is azzal, hogy, a Blizzard mihez tudna kezdeni vele, azaz hogy milyen funkciójai is lehetnének a játékban.Azt szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek csak a saját elképzeléseim és ötletem a…..
GameWithMe 2021.08.02 00:13:42
@Urbanmanus: Szia!
Először is köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat! :) Részekre bontom a kommentedet, hogy biztosan ne maradjon ki semmi.

Beváltós rendszer: A beváltós rendszer lenne szerintem a legkézenfekvőbb a játékosok szemszögéből nézve a dolgot, de lehet, hogy a Blizzard üzletpolitikájával szembe menne, így nem biztos, hogy ezt megvalósítaná, de természetesen eljátszani a gondolattal lehet.

Limitált ideig elérhető lapok:
Ha ezt meglépné a Blizzard akkor a Supercell beperelhetné őket, hiszen ez a rendszer található meg a Clash Royal-ban is, tehát átdolgozva kerülhetne csak a Hearthstone-ba, vagy esetleg úgy, ha a Supercell betársulna az Activision Blizzardhoz, de erre szinte semmi esély nincs, mert a Supercell, csak és kizárólag (Én úgy tudom) mobiljátékokat készítenek.

Gold rendszer: A goldrendszert nem tartanám jó ötletnek, ha olyan mértékben változtatnák meg, ahogy leírtad, mert ha kiszámolod a korábbi rendszerhez így is kevesebb aranyat kapunk. (Arra a rendszerre gondolok, amikor még goldot gyűjtöttünk, nem pedig tekercset).

Érték szorzó: Az értékszorzó okos ötlet lehetne, csak a Blizzard jelenlegi helyzetét nézve kivitelezhetetlennek tűnik.

Minden esetre frankó ötletek, örülök, hogy "Egy kis elmélkedésre" tudtalak sarkallni a cikk által, ez volt a lényeg. :)
Sziasztok!Ismét letelt egy hét, mi pedig ismét megmérettethetjük magunkat a Tavern Brawl-ban! Természetesen én is megtettem, és most elhoztam Nektek a tapasztalataimat/ tanácsaimat a Brawlhoz. Nézzük is meg: 1. Szemet szúrhat, hogy az e-heti brawl STANDARD formátumban elérhető. 2. Ennek a kocsmának…..
Sziasztok! Ahogy ígértem az előző részekben, jövök amint történik friss fejleménye a történetemben, ma pedig elérkeztünk a cikksorozat 3. részéhez és mint ahogy olvashatjátok ez a befejező része, ami azt jelenti, hogy pont került a dolog végére. Na, de vajon hogyan végződött? Tarts velem, erről lesz…..
Sziasztok!A tegnapi napon írtam egy bejegyzést az Apex Legends-ből való kitiltásomról, az 1. részt ide kattintva olvashatjátok el: https://gamewithme.blog.hu/2021/07/17/apex_legends_a_kitiltasom_tortenete A mai napon az lesz a téma, hogy körbenézünk a profilomon és megmutatom Nektek, hogy hogyan…..
Sziasztok!Ma egy számomra érdekes történést hoztam el Nektek, mégpedig az Apex Legends világából. Mint a címben is olvastátok, kitiltottak a játékból. Amikor ma szerettem volna játszani és belépni, akkor a játék indítását követően a következő üzenet fogadott: Már a belépésem is kalandosra sikerült,…..
GameWithMe 2021.07.17 23:07:02
@Urbanmanus: Szia! Először is köszönöm a kommented.
Teljesen logikus amit írsz, csak az a baj, hogy a fejlesztőcégnél nem így működnek a dolgok. :(
Sziasztok! Ma a Hearthstone közkedvelt módjáról a Battlegrounds-ról hoztam el a saját tapasztalataimat és a gondolataimat, hogy Én hogyan játszom vele. A kezdetekről: Nos, amikor bejött ez a játékmód, akkor nem feltétlenül várta mindenki hiszen nagyon sokan úgy voltak vele, hogy a Blizzard is felült…..
Sziasztok! Ezen a héten kezdődött a Fire Festival, legendary questeket kaptunk, ennek keretein belül kaptuk meg szerdán a Ragnaros Fire Festival elnevezesű kocsmai verekedést, amihez ahogy már megszokhattátok ismételten itt van egy kis beszámoló tőlem, stratégiai útmutatóval egybekötve. Nos, azt…..
Sziasztok!Tudom-tudom, hogy a legutóbbi bejegyzésemben, amiben az xp rendszerrel foglalkoztam abban azt írtam, hogy nem lesz több xp rendszerrel foglalkozó cikkem, de azóta sokaknál látom, hogy a 100-as szinten egy kicsit le lassul nekik a játék, ami valóban igaz is, viszont ettől még nem áll meg az…..
Sziasztok! Ezen a héten a Blizzard úgy döntött, hogy megkapjuk a BY THE POWER OF RAGNAROS! nevű kocsmai verekedést. Erről hoztam el a tapasztalataimat és ahogy megszokhattátok a tapasztalataimat is. Nos, amikor még a gold rendszer volt terítéken egykoron ez számomra egy nagyon kedvelt kocsmai bunyó…..
Sziasztok! A májusi ládanyitásomhoz hasonlóan ma a júniusi ládanyitásomat hoztam el a tapasztalatokkal együtt. Júniusban nagyon rosszul indult számomra a ranked, ezért nem is igazán rankedeztem, mert nem tudtam olyan paklit megalkotni, ami eredményes lett volna. Egészen addig míg egy Shaman deckket…..
Sziasztok! A mai bejegyzésben ismét elhoztam nektek az e-heti brawl-t. Ami be kell vallanom, hogy az egyik kedvenc kocsmai verekedésem, ezért nem volt kérdés, hogy ebből is tartalom készül. Az e-heti brawl-ban az a lényeg, hogy csupán 4 lapos deckkel játszhatunk és az ellenfelünk is bannol (tilt)…..
Sziasztok! Ezen a héten A Blood Magic nevezetű kocsmai verekedést kaptuk meg. Szerdán nagy érdeklődéssel vágtam bele, hogy megszerezzen az ingyen paklit, mert kijött a Heartshstone új mini kiegészítője, és a wild rankedet eléggé meghatározta   a Stealer Mecha’Thun Warlock, ezért arra számítottam,…..
Sziasztok! A mai bejegyzésemben a Hearthstone Xp rendszeréről írt sorozatom  BEFEJEZŐ RÉSZÉHEZ  érkeztünk, azaz  a játék rendszeréről nem lesz több cikk. Úgy gondolom, hogy az eddig megírt 2 cikkel nem vagyok elég hiteles, ha nem megyek bele a matekba egy kicsit, ezért most számokkal is beszeretném…..
Sziasztok! Ezen a héten a Blizzard úgy döntött, hogy ismételten élesíti Nekünk a játékban a Just Macaws nevű kocsmai verekedést. Jöjjön erről a szokásos kis beszámolóm. Mi is ez a kocsmai verekedés: Ez a kocsmai verekedés arról szól, hogy kapunk 23 db Just Macaws „beast” típusú lapot és 7…..
Hearthstone -  Májusi ládányitásom és Ranked tapasztalataim Sziasztok! Tegnap véget ért a játékban a májusi szezon, ezért megkaptuk a rankeden (rangsorolt mérkőzéseinken) elért ládánkat. Én amióta világ a világ a Wild formátumot részesítem előnyben, így hát Én a Wildben elért ládának megfelelő…..