Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gentleman style

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy társkeresőn "botlottunk egymásba" jó helyen jársz. Ezen a felületen egy társkereső, fiatalos 40-es, elvált férfival veheted fel a kapcsolatot, aki egy ideje olyan hölgy után után kutat (mégpedig kitartóan), akivel izgalmas, szenvedélyes és egymást kölcsönösen megbecsülő harmonikus kapcsolat…..
Forum curia Amit keresek 2021.05.20 13:25:47
Amit keresek, az a "bűvös" tucat, ami szerintem nagyon kell egy jól működő kapcsolathoz (legalábbis velem) Őszinteség Korrektség Szeretet Szerelem Ragaszkodás Gyengédség Hűség Megértés Kedvesség Bölcsesség Tisztelet Szenvedély  Bár ha a szerelem és szenvedély kialakul, egy időre…..
Forum curia Kedvenc idézetek 2021.05.20 13:24:19
Kedvenc idézetek   Ha jó úton jársz nem tévedsz el! /Mark Twain/ Minél magasabbra szállunk, annál kisebbeknek tűnünk azoknak a szemében, akik nem tudnak repülni. /Friedrich Nietzsche/ Ne keltsétek fel az álmodókat, amíg álmodnak, addig boldogok! /Alföldi Géza/ Az illúzió olyan…..
Forum curia Forum curia 2021.05.20 13:22:49
Blogom nevéül történelemtanári hivatásomat meg nem tagadva :) az ókori Róma legizgalmasabb helyének nevét választottam, ahol szerintem a legizgalmasabb szellemi élet zajlott. Az ókori Róma köztársaság-korában a legfőbb döntéseket a Forum Romanum terén (annak épületeiben) hozták meg, mégpedig a…..