Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám (Ben)

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1980-as évek televíziózásának két ikonja volt. A Rabszolgasors Izaurája, aki hetyke bajsza ellenére akkoriban a brazil szappanoperák Pamela Andersonja volt, és aki miatt a magyarok gyűjtést szerveztek, hogy kiválthassák a gyapotföldekről, valamint egy lepukkant amerikai rendőrhadnagy, akiről ez a…..
Gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt, még az internetforradalom és a közösségi médiák előtt, az úgynevezett „Durrdurrocska”, ami kétségbevonható nevével ellentétben nem szellentő verseny életre-halálra, hanem kezünkkel pisztolyt formálva eszetlenül rohangáltunk, és az egymással szemben álló két…..
Hogy mi kell az idei év legdurvább és egyben legélvezetesebb hentelős mozijához? Egy elveszett kiscicás karkötő! Az 1980-as és 1990-es évek akciófilmjeinek fő ismérve az volt, hogy adott egy benga nagy izomkolosszus, aki kifogyhatatlan géppuskájával ripityára szaggatja az ellent, vagy a puszta…..
„A Babylon terv volt az utolsó reményünk a békére. Egy 5 mérföld hosszú önellátó világ a világűr egy semleges területén. Diplomáciai és kereskedelmi központ, amely negyedmillió embernek és földönkívülinek ad otthont. Egy világítótorony az űrben, egyedül a sötét éjszakában. Ez volt az emberiség…..
A 90-es évek végén robbant be kis hazánkba a sci-fi műfajának egy ausztrál gyöngyszeme, amely remekül pótolta az űrt az éppen befejezett Star Trek sorozatok és az akkor még csak tervasztalon elképzelt Battlestar Galactica reboot között. Ez pedig a Farscape, vagyis ahogy nálunk vetítettek, a…..
1982-ben a televíziózás jelentette az egyszerű emberek mindennapos szórakozását. Ahogy ma, egy jól sikerült Playstation játék kalandos pixeleibe bújva próbáljuk túlélni a hétköznapokat, úgy a 80-as években mindenki a TV távkapcsolóján szörfözve igyekezett kikapcsolni az agyát, remélve, hogy ha nem…..
Ádám (Ben) 2021.06.02 22:07:20
@metartADMIN: SPM fokozat volt a hangzatos neve.
„Ha minket Isten teremtett a képmására, ki teremtette őket?” Mi kockák, különösen a kocka férfiak, két dolgot nagyon imádunk. A gyors autókat (máskülönben a Halálos iramban franchise már évek óta döglött ló lenne), és a robotokat. És ha ez a kettő ugyanaz, akkor jön igazán csak a nerdgasm. Márpedig…..
Sziasztok! Amikor Bélám finoman jelezte, hogy „Pajtás, talán az olvasókat más is érdekelne velünk kapcsolatban, mint az, hogy nem vagyunk normálisak”, kicsit elbizonytalanodtam. Szeretek őrültnek lenni, és a tébolyomat megosztani a világgal. Ám magammal kapcsolatban mindig is kicsit azt tartottam,…..
Kezdjük mindjárt egy találós kérdéssel: Mi az? Kb 14-18 cm, jó kemény, és ha a csajod nincs a közelben, máris kézbe veszed és alig várod, hogy játszhass vele? Így van, eltaláltad, a Marvel Legends figurák azok! Tessék? Hogy Te nem erre gondoltál? Perverz állat. A mai cikkben kicsit kivesézzük,…..