Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluesilver

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen most tették közé QS World University Rankings 2011/12 eredményeit. Ilyen lista persze több is akad, de ők már közel 20 éve csinálják. Az idei lista egyébként némileg átrendeződött, igaz, az első két helyen nincs változás: a legjobb felsőoktatási intézmény most is…..
bluesilver 2011.09.05 11:42:26
Figyelemreméltó nyilatkozatot tett Karácsony Gergely, akit, amikor a Mediánnál dolgozott, hiteles elemzőként fogadtam el, most pedig tisztességes politikusnak tartok. Azt vetette fel, hogy az összes ellenzéki párt fogjon össze a Fidesz ellen - beleértve a Jobbikot is.Megpróbáltam…..
Egyedülálló kezdeményezésről döntött a Kondorosi lakópark közgyűlése, tiltakozva Albertfalva rossz parkolási viszonyai ellen, egyben segítséget nyújtva a környéken élőknek. Április 1-jétől a teremgarázsban reggel 8 órától délután 4 óráig a szabadon lévő helyekre…..
Ha Zoli nem ír, akkor szokott előfordulni, hogy végigkattogok a kilinkelt bloglistán egyéb írástudó (!) kollégák után kutatva. Kettő, illetve, három klikkelésnyire találtam ezt.És ez egy tök jó dolog. A kétkattintásnyira lévő írás is az, mert emlékszem milyen király dolog…..
bluesilver 2011.05.01 01:52:05
  Igazi kincset kommentelt a moziplakát-leletes poszthoz Városjáró, amit korábban saját blogjában is közzétett. Egy 1979-es budapesti mozikalauzról van szó, amelyik nem csak egy nagy átfogó térképen, hanem kerületenkénti bontásban, szuper pszichedelikus rajzokkal díszítve…..
Az Egy nap a városban blogon már többször hírt adtam tehetséges utcazenészekről, először Ferencet ismerhettétek meg, majd a népzene két fenegyerekét láthattátok. Most, azt hiszem, megtaláltam a legjobbak után a legrosszabb utcazenészt. Aki egyébként abszolút…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
Kondorosi lakópark Elindult a blog 2011.02.20 11:03:00
Régóta fogalmazódott bennem a gondolat, hogy a lakóközösségnek ideje lenne indítani egy saját honlapot. Egy portál azonban lényegesen bonyolultabb informatikai hátteret, több munkát igényel, a blog.hu rendszere pedig adja magát, hogy egy lazább szerkezetben, de mégis szerkesztett…..
bluesilver 2011.03.08 00:29:38
A Fehérvári út, Kondorosi út, Szerémi út és Építész utca által határolt területen, a Fehérvári út és Kondorosi út kereszteződésénél az előkészületek 2003-ban kezdődtek el. A kerületi önkormányzati lap, az Újbuda akkori írása szerint a városrész jövőjét markánsan…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
bluesilver 2011.02.19 09:47:24
 Az LMP logója és színei már sokak fantáziáját megmozgatták, Molnár Gyulától Szanyi Tiboron keresztül egyes ismeretlen XIV. kerületiekig. Ha valaki 11. kerületi lakó mint én, és olvassa a helyi újságot, az Újbudát, a mai számban ezt a kedves kis…..
bluesilver 2010.08.11 12:52:46
Jóval később jöttem rá, hogy nekem a nagyfreki a véremben van, de ez más jelekben már egészen korán megmutatkozott: első walkie-talkiemat amint bevittem az iskolába "megmutatni a többieknek", azaz rajoskodni vele, egyből balhé lett. A cucc még természetesen teljesen játék volt, talán a férfi…..
bluesilver 2010.05.24 18:20:36
"Dr. Temesi Tibor ügyvéd, az Expo Center ügyeit vizsgáló bizottság tagja szerint összefogással, környezetükért tenni akaró, segítőkész, lokálpatrióta szakemberekkel földalattit kéne építenünk, így hosszú távon megoldható lenne a város észak-déli irányú…..
bluesilver 2010.05.19 19:22:57
@Grafithuszar: Azt bírom, amikor a pestire azt mindja valaki, hogy paraszt. Szerinted hol élnek a parasztok? Max bunkó, de nem paraszt. Világos? :)

A pécsi közlekedéssel tényleg kéne kezdeni valamit, mert elég gyér. A metró ha racionális keretek között megvalósítható lenne, én támogatnám. Sajnos ennek az esélye a nulla felé konvergál.
bluesilver 2010.05.19 19:23:32
@bluesilver: *mondja [sorry]
Nem tudom, ki emlékezik még arra, amikor Orbán Viktor korábban kijelentette a Magyar Gárda kapcsán, hogy majd adunk nekik két pofont és hazazavarjuk őket. Most, hogy Vona Gábor gárdista mellényben akar megjelenni a Parlament alakuló ülésén, azonnal ez az ígéret jutott eszembe.…..
bluesilver 2010.05.13 00:24:58
@borovi: már nem azért, de még fel sem állt a kormány, és máris lehazugozzák? Az a régi kijelentés nyilvánvalóan majd megszerzi realitását. Ez tipikusan rátok vall. Lehet sírni. szegénykém.
Magam is biciklis lennék, így alapjában véve örülök, hogy a Tisztelt Ház hat prominens tagja ma reggel kerékpárral indult munkába Debrecenből és Karcagról egy kijelölt miniszter is.Mint adófizető állampolgár többszörösen is örülhetek, e hat derék férfiú…..
bluesilver 2010.05.11 18:41:35
Nézd már a Mesterházyt, amióta begyűjtötték a magyar demokrácia legnagyobb választási zakóját, nem is posztolt a Facebookra. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy csak aljas politikai célok vezérelték, és nem a szavazókkal történő webkettős kapcsolatépítés szándéka! Most honnan…..
bluesilver 2010.05.09 16:50:35
Ezen a héten annyira pozitívak leszünk, hogy az már szinte fájni fog nekünk. Minden nap érvelni fogunk egy párt mellett. Minden nap más párt bérence leszünk. Döntened úgyis Neked kell. Akinek kicsi a fasza, az ne akarjon ugrálni – álljon a nagyfiúk mellé. Őnekik így…..
bluesilver 2010.04.05 13:45:49
@légycsapó: te vagy az a tipikus 0 ember, aki jól benyalta az elmúlt 8 év propagandáját. takarodj! :)
bluesilver 2010.04.05 13:52:12
@baliquez: kezeltesd magad inkább!
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..
3 db Rémálom az Elm utcában reklámot láthattok, ezeket az MTV egyik adásának a promója alatt vetítették. Freddy Kruegert szerintem nem kell senkinek bemutatni, az égett arcú, kalapban kísértő, tinik álmaiban megjelenő gyilkos pofa az Elm utcai fiatalokat nem hagyja békésen…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
bluesilver 2010.03.11 11:06:53
Amikor tavaly november elején felvetettem a forgatókönyvek között a lengyel mintára működő jobboldali kétpárti dominancia lehetőségét - és vele együtt az MSZP váltópárti reményeinek esetleges eltűnését -, ezt az opciót tartottam a legkevésbé valószínűnek. Nem növelte az…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Érdekes sajtóeseményre jutottam el a héten, már a hely sem volt szokványos, nem az étterem-kávéház-cégközpont háromszög, hanem a Lurdy ház garázsa. A téma nem idegen tőlem, megszállottan pucolom a szeretett autóimat, havonta ápolom a bőrbelsőt, brigécioloztam már öreg W123…..