Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buffonoportiero

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gigi Buffon védett a Sassuolo ellen, s a 43 éves kapus a hétközi forduló meccsén tizenegyest is védhetett Adrien Rabiot labdavesztését, majd Leonardo Bonucci hibáját követően. „Nem tudom, hogy a meccs tekintetében döntő volt-e a tizenegyes hárítása, a csapat talán amúgy is visszahozta volna a…..
Buffonoportiero 2021.05.14 16:42:33
@Rikoo: senky
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus ismét azt kéri a játékosoktól, hogy legyenek türelmesek béreik tekintetében, négy havi bérüket a tavalyi évhez hasonlóan átütemeznék a következő pénzügyi évre. Ezzel a művelettel tavaly 90 millió eurót tudott megtakarítani a Juventus, cserébe…..
Buffonoportiero 2021.05.14 13:56:03
@Rikoo: És szerinted melyik csapat fog fizetni értelmes összeget olyanért, aki hozzánk is ingyen érkezett? Épp ez az , hogy az ingyen érkezőknek aránytalanul magas a fizetése.
És lehet , hogy jól csengő neveink vannak de kb 3-4 játékos férne be az Inter keretébe , egy Real-ba , City-be meg egy se.
És kik azok az erős keretet alkotó játékosok? mert relativ az erős, bajnoki címhez nem eléggé az, de bl helyhez elég lehet.

Ronaldo? Önző, a klub fölé emeli magát, többet árt mint használ 100 gól ide vagy oda.

Chiesa rendben van, ügyes technikás , fiatal és olasz .

Dybala , technikailag a legjobbak közt, de a gyerek arc mögött már rég nem tehetség lapul mivel 27 éves. Senkinek nincs szüksége az élcsapatok közt egy olyan sérülékeny játékosra mint Ő. Nagyon egyedi karakter mert néha olyat tud amit senki, de ezt konstans nem képes hozni. Fél rossz szezonra jut fél jó.

De Ligt - rendben van, nagyon jó védő de azért azzal legyen mindenki tisztában , hogy ő nem nálunk fog visszavonulni. Ezt már a leigazolásánál is lenyilatkozta szeretett menedzserével , hogy a Juve kvázi egy ugródeszka.

Cuadrado - 33 éves , biztos rá kell alapozni? amellett , hogy még ő tekinthető jó játékosnak.

Bonucci - 34 éves , láthattuk mennyi hibát vét már és 4 védős felállásnál szépen kirajzolódik mennyire nem top kategória.

Mckennie - egynek elmegy, nem kiemelkedő semmiben de legalább hajt. Ideális esetben kiegészítő embernek kéne lennie.

Szczesny - dettó mint Dybala a teljesítménye, csak benne még spirito sincs, röhögjön máshol vesztett meccs után. Kár hogy ő is eladhatatlan .

Demiral - láttuk mekkora tehetség idén is, amikor beállt abban nem volt köszönet, kb csak mi tartjuk 50 millára.

Sandro - 30 évesen nem nevezném a jövő megoldásának, és az is igaz, hogy egy időben top kategória volt a posztján, de szépen kijött rajta a brazil betegség, és szerintem rá nem lesz kereslet. Talán 18-22m között eladható.. talán. Ha találunk valami hülyét aki idén nem nézett Juve meccset.

Rabiot - Tehetséges, emberileg nulla. Anyuka majd csettint , hogy elakar menni aztán kihisztizi a távozást. Érte legalább lehetne kapni értelmes összeget.

Ramsey - Róla ugyanez nem mondható el. Ha nem sérült , akkor azt bizonyítja , hogy a PL-en kívül semmilyen bajnokságba nem való. Szerencsére akkora fizuja van, hogy kizárt a pandémia idején bárki adna neki még csak hasonlót is. Ha van benne némi tartás , akkor elmegy Angliába kevesebbet keresni de legalább játszhatna egy középcsapatban.

Fagioli, Frabotta - Majdnem olyan tehetségesek mint Bastoni , Zaniolo, de csak majdnem :)

Kulusevski - róla még az is kiderülhet, hogy jobb játékos mint amit idén az asztalra pakolt de a 40 m vételárnak talán a fele lett volna reális , vagy 25m euró. Gyakorlatilag annyiba fájt majdnem mint Chiesa és nem kicsi a különbség. De majd kineveljük és megtanítjuk neki hogy kell focizni , nem baj ha cserébe nem nyerünk a pályán mert ballaszt a jelenléte sokszor.

Morata - sosem lesz top csatár, és ezt a saját gátjainak köszönheti... bődületesen rossz üzlet volt és hiába kamuzták, hogy ő volt az elsőszámú, egyértelműen Suarez volt. Mindenesetre nem fogjuk megvenni ilyen nagy összegért.

Bernardeschi - .... nem is mondok semmit "örökre Juve-s maradok mentalitás"

Bentancur - érte legalább kaphatnánk pénzt de annyit biztos nem mint amire mi tartjuk. Még fejlődhet, van benne potenciál, nem adnám el, de idén ő sem volt olyan átütő erejű. Benne azért még lehet bízni.

Arthur - Soha az életben nem fogjuk eladni .. 70m -t jelent a könyvelésben, nincs az a hülye aki ehhez hasonlót ajánlana érte , és közben ezzel az összeggel arányosítva - bár tehetséges - annyira létidegen a Juveban , hogy hihetetlen. Semmi értelme az ő játékának. Esetleg egy másik edzővel, de a brazil baromságait ő is szépen bizonyította eddig. Ráadásul balhés, spirito nulla.

Danilo - rendben van, szerintem a jobbhátvéd kérdése vele megoldva.

Erre gondoltál erős keret alatt?
Buffonoportiero 2021.05.14 14:37:09
@Rikoo: Hát nem pontosan ezek nyerték meg, ráadásul a Pjanic - Arthur cserével rosszul is jártunk. Mellette meg jövőre ez a történet pont 2 éves lesz és 30 körüli labdarúgóknál a 2 év már egy elég komoly intervallum főleg fizikális téren.
Na meg akkor igazán ellenfél sem volt, mert a fő rivális Interben olyanok játszottak mint Gagliardini , a szélen meg Young meg Candreva. Azóta jött nekik ezek helyett egy Vidal, Eriksen, Hakimi, Darmian , és Perisic miután visszatért hozzájuk sokat fejlődött taktikailag Conte alatt ráadásul ha jól tudom eléggé nagy szerepe volt a Bayern BL menetelésében és a kupa győzelmükben, na meg az EB-n való szereplését követtem is és ajánlom figyelmedbe. szóval azért más ha a szélen ilyen játékosaid vannak. Most ők a jobbak ezt elkell fogadni. Azt nem kéne megvárni míg a Milan is jobb lesz.
Buffonoportiero 2021.05.14 14:46:56
@Rikoo: De egyébként te meg úgy beszélsz mintha vezetőség és egy edző csere megoldaná ezt és minden rendbejönne egy csapásra ezzel és ott lennénk a scudetto közelében megint . Hát nem azért de azt lehet látni, hogy az Inter adott egy olasz identitást magának, Conte meg csapatot kovácsolt akik kiállnak egymásért és ez egy jó alap a jövőre nézve.
Nálunk az identitást jelentő karakterek már nem elég jó a kezdőbe , de vissza is vonulnak, és igazán csapatként funkcionáló játékosokat nem látok. Egy-kettőről tudom elképzelni, hogy esetleg értik és megbecsülik miről van szó, ezek Chiesa, Mckennie, és esetleg Kulusevski.. (akik közben nem is kutyaütők mint bernardeschi). A többi játékos ha jó is, nem itt képzeli el magát hosszabb távon. Dybala meg annyira szereti a klubot , hogy nem hajlandó hosszabbítani. Na itt a baj :D
Annyira üldözve lett a brand és a BL , hogy ezzel pont kilett gyomlálva az ami megadja az alapját egy jó csapatnak...
Az olasz sajtó értesülései szerint számos opció felmerülhet Buffon előtt, aki a napokban bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja a Juventust, s könnyen előfordulhat, hogy marad Olaszországban, ahol az AS Roma és az Atalanta is felmerülhet következő állomásként. A legendás hálóőr januárban…..
Buffonoportiero 2021.05.14 13:13:44
@GodPiero: Sajnálom , hogy ezt gondolod. De azért Buffon had döntse el maga , hogy meddig játszik . Szerencsére egy ekkora ikonnak nem Neked kell megfelelnie meg az elvárásaidnak, hanem csak saját magának :) Peace.
Buffonoportiero 2021.05.14 12:43:15
@GodPiero: nekem kedvencem és teljesen megértem, hogy menekülni akar. nálunk erdélyben van egy mondás, hogy " a székely ember nem hajlik, csak törik ".. Buffon is ilyen volt, ő sem hajlott meg soha, a PSG-ben is ugyanúgy zebra maradt, de most valami megtört benne.. és nem a csapat felé, hanem azok felé akik irányítják ezt a csapatot.
Olaszországban komoly versenyfutás zajlik a BL-helyekért, és a Juventusnak már korántsem saját kezében van a sorsa, és nagy esély mutatkozik arra, hogy az Öreg Hölgy jövőre nem szerepelhet a legrangosabb európai sorozatban. Az Atalanta és a Milan a második helyet foglalja el 75 ponttal, őket követi…..
Buffonoportiero 2021.05.14 11:46:08
Elég nagy a baj a klubnál srácok. Az én személyes véleményem az, hogy ez az egész kialakult helyzet annak köszönhető , hogy mindenki ellenünk van. Mi szerintem arra gondoltunk év elején, hogy megengedjük, hogy mások is nyerjenek egy keveset de erre nem készültünk, hogy ezt így hálálják meg.
Az látható, hogy csőbe húzott minket a többi klub akiknek jót akartunk a szuperligával, és egyből kihátráltak. Ez az egyik oka a jelenlegi helyzetnek, a másik pedig hogy a covid miatti gazdasági helyzet minket súlyt leginkább és a covidot ugyanazok találták ki mint akik a calciopolit a nyakunkba varrták. Csak a covid ügy már elévült így nem fognak minket kárpótolni.
Idén majdnem az összes kiscsapatnak megmondta az olasz szövetség hogy csak ellenünk adjanak ki 100%-ot pedig mi tettük vissza a térképre az olasz labdarúgást a BL győzelemmel.
Ilyen ellenszélben, hogy mindenki ellenünk van csoda lett volna, ha behúzzuk idén a BL-t és a bajnokságot is, így nem teszem felelőssé Pirlo-t. Szerintem ő mindent jól csinált és még Bernardeschiből is kitudta hozni a maximumot. Az egyetlen gond itt a de ligt féle lelketlen zsoldosokkal van mert Bonu és Chiello legalább tudják mint jelent a juve szív és a spirito. Remélem Chielloék maradnak még 1 vagy 2 évet mert nyerni velük tudunk és pár fiatallal akiket szóba hoztak velünk jó csapat is lehetnénk. Pl Scamacca , Locatelli, csak kérdés van e rájuk pénz. Szerintem velük a BL is elérhető ha Pirlo végigviheti a terveit. Pirlo pontosan tudja hogy kell BL-t nyerni ezért nem tudom miért kell mindenért őt hibáztatni.
Hétvégén bukni fog a Milan és a Napoli is és neknk már csak nyerni kell és meglesz a BL.