Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virtual Twin

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakást eladni / kiadni és keresni is kín sokszor. Rémisztő képminőség, hiányos adatok keserítik meg a keresést, miközben tulajdonosi részről meg az a probléma, hogy ingyen vagy közvetítő nélkül hirdetni csak limitált képmennyiséggel lehet. Így hirdesd meg a lakásodat vagy bármilyen más…..
Nézd meg jól, hol-mikor-milyen kínálatból vásárolsz, milyen szolgáltatást rendelsz meg vagy foglalsz le! A 3D virtuális séták "szemeid helyett szemeid" lehetnek a távolból is. Milyen szolgáltatások esetén érdemes így körbenézni, hogy sokkal magabiztosabban, értelmesebben költhesd a pénzed? 1.…..
Ha vállalkozó vagy, szinte biztosan van weboldalad. Ha vállalkozó vagy, akkor abból élsz, hogy vásárolnak tőled vagy vendégeid, ügyfeleid vannak. Ha vállalkozó vagy, akkor nem engedheted meg, hogy a weboldalad ne vonzza eléggé a tekintetet. Azaz nem teheted meg, hogy ezekre a trendekre ne figyelj…..
3D virtuális séta. Olyasmi, ami abszolút a "mai világ" találmánya. Olyasmi, ami számos lehetőséget rejt felhasználói és értékesítési szempontból is, de még nagyon kevesen élnek vele. Olyasmi, amit Neked is ki kell próbálnod, ha... vendéglátóhelyed van, szálláshelyed van, kulturális intézmény…..
Számos oka lehet annak, hogy megkedvel az ember egy helyet, szolgáltatást - de mitől válik valahol törzsvendéggé? Egy vendéglátóhely, rendezvényhelyszín vagy akár szépségszalon szerethetősége felépíthető, ehhez és ebben adunk most tippeket.  A legfontosabb természetesen az első pozitív…..
2020 és 2021 első fele a vendéglátósok, illetve szállásadók számára kőkemény volt: sokan utolsó tartalékaikkal oldják meg az újraindulást, mások kölcsönből... (Legalábbis azok közül, akik egyáltalán fent tudtak maradni.) Ennek megfelelően, a verseny is óriási. Ahogy egyre többen kapják meg az…..
A régi világ már nem jön vissza, ezt egyre több vállalkozó látja. Persze, akadnak, akik szeretnék hinni és híresztelni az illúziót, hogy DE, egyszer úgyis minden pont úgy lesz, mint 2 éve, erre mégis kicsi az esély. Elég csak a digitális témákat megnézni, ahol igencsak jelentős átállásnak lehetünk…..