Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jolika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igazi modern, már-már loft hangulatot árasztó, belső jegyeiben az indusztriális stílust és a nagy egybefüggő tereket előtérbe helyező dizájnvilágot hordozó házra bukkantunk Magyarország legmediterránabb hangulatú városában.A 105 négyzetméternyi formabontó életérzés…..
Sose szerettem a 'magyartoszkánázást', van benne valami magyar narancsos, na meg miért ne lehetne saját jogán értékelni, külföldi összehasonlítás nélkül valamit? Akárhogy hívjuk, ez a hely egészen lenyűgöző! Rengeteg feldolgozásra váró külföldi anyagom van még az…..
Virágom, virágom Kata és Zsolt 2014.06.02 10:36:07
Rendhagyó módon ezúttal egy menyasszony számol be saját esküvőjéről a blogomon. Egy különleges menyasszony. Különleges minden szempontból, sokan közületek nyilván ismerik őt és a munkáit. Köszönöm Katának, a Kicsiház bloggerének a lehetőséget, a közös munkát, a jó…..
A múlt héten indult világ körüli útjára a blog új, heti kérdés nevű rovata, amelyben azt a célt tűztük ki, hogy az aktuális reklámtémákról megkérdezzük a ti véleményeteket, hogy ne csak vagdalkozzunk, amikor egy kérdésben az általános vélekedésre hivatkozunk. Elsőként…..