Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walcott

12 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már mind az öt network őszi programja ismert, a korábban közölt, kissé foghíjas ABC-tervek mellett az NBC, a CBS, a Fox és a CW is elárulta, mikor, mivel indul csatába a nézők kegyeiért, hogy ezzel a kedvelt szófordulattal éljük, yeah. Ebben a posztban az NBC és a CW,…..
comment:com Ma indul a 90210 2009.06.26 16:00:00
Múlt héten egy ritka béna félrenézéssel már sikerült beharangoznom,  ma este viszont tényleg indul a '90-es évek kultikus tinisorozatának, a Beverly Hills 90210-nek a remake-je a Tv2-n.   A cím lerövidült, akárcsak a promóképek szerint a szoknyácskák, a…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Walcott 2009.06.17 22:01:02
Tegnapi hírblokkunkban írtuk, hogy a péntek este nézettségi királynője, a Szellemekkel suttogó című Jennifer Love Hewitt-sorozat a CBS-ről az ABC-re teheti át a székhelyét, és ugyan kissé szkeptikusak voltunk a hír valóságtartalmával kapcsolatban, kicsit utánajártunk, s lám:…..
Walcott 2009.05.05 20:38:27
@borisz: hát a hálivúdi filmek nagyrésze is csak viszi a pénzt és an agy sikerekből finanszírozzák a többit, ez a TV-nél is ugyanígy van. Evolúció a gyenge elhal az erős megmarad és támogat abban hogy újak készülhessenek.
(szar hasonlat de érted)
Javában forognak a pilotok (számos szereposztási hírrel adós vagyok még, a héten pótolva lesz, becsszó), és ilyenkor a stúdiók az első pár napi forgatási anyagot látva elkezdik a kiszivárogtatást, jelzik a baráti újágíróknak, hogy melyik az a pilot, ami szerintük érdemes…..
Miközben a jelenleg legsikeresebb és legnézettebb amerikai tévéműsor, az American Idol rendületlnül halad előre a nyolcadik évadával, és újabb zizegős papírba csomagolt műanyag popsztárt készül kitermelni (mert Adam Lambert, vitathatatlan énekesi és előadói kvalitásai mellett…..
comment:com Bajnai, Bacardi, Borat 2009.04.05 16:20:00
Mivel fennforgás van, a hétvégének és a pihenésnek meg amúgy is vége, ezért elsőnek gyorsan letudjuk a Szólás szabadságát, a témák kitalálhatók, Bajnai-program, és G 20 (m1, 20:55). Javasolt, hogy előtte nézzük meg a Bacardi - A rum legendája című dokumentumfilmet…..
A Macensteinen találtam ezt a jó kis összeállítást a Pixar-mozikban felbukkanó almalogós termékekről. A két cég mögött ugyanaz az ember, Steve Jobs áll, tehát nemcsak egyszerűen arról van szó, hogy a Pixart lefizették, vagy hogy a stáb lelkes rajongókból áll össze, akik…..
Bryan Fuller mindössze 39 éves, de máris a tévé világának egyik legkeresettebb írója. Az egyetemen ismerkedett meg a szakmával, majd a Star Trek-franchise Deep Space 9 és Voyager című sorozatainál lett belőle forgatókönyvíró. A Halottnak a csók című sorozatának második…..
Az RTL ma este mutatja be újabb tavaszi újoncát, az amerikában a Fox műsorán látható Fringe című misztikus krimit, amiben semmi sem az, aminek látszik, és az elmegyógyintézetből szabadult tudósok legszívesebben egy tehénkével töltik délutánjaikat. A duplarésszel induló…..
Appleblog Utazó iPhone: Velence 2009.02.21 13:26:00
Kalandor iPhone-unk a múlt heti ausztrál kiruccanása után ismét az öreg kontinensen kötött ki, és az egyik legnagyobb kulturális központot szemelte ki magának. Andrással együtt utaztak a pápák, galambok és művészek szülővárosába, ahol az építészeti remekművek csaknem…..
„Family above all” - The Black Donnellys (magyar keresztségben fantáziadús A Donnelly Klán címet viseli, jelenleg a TV2 műsorán fut) 2007. február 26-án debütált az NBC műsorán. A pilot sokat tetszését elnyerte akkor, ám hiába mutatott viszonylag…..
Mindenkinek el kell kezdenie valahol, Kate Walsh, a Grace klinika és a Dr. Addison egyik legjobb szereplője például transzszexuális prostiként indult a Helyszínelőkben. ..
Hogy a fiúk se érezzék elhanyagolva magukat: Lanvin és Viktor & Rolf kollekció 2009/2010 ősz/tél.Lanvin: Sötét színvilág, többségében túl bő ruhák - különös tekintettel a nadrágokra, selyemsálak,…..
Milánó után a párizsi kifutókon mutatják be a férfiaknak szánt 2009/2010-es őszi/téli kollekciókat.Nézzük meg a Louis Vuitton és Jean-Paul Gaultier mivel készül a következő hideg évszakokra.Louis Vuitton: A sötét árnyalatok (fekete, sötétkék és szürke)…..
Kissé elhanyagoltam maréknyi(?) férfi olvasómat, hiszen nem számoltam be a Milánói Divathéten bemutatott kollekciókról, amelyek már a 2009/10-es őszi-téli időszakra készültek.Ezúton is elnézésüket kérem, és ha nem is lesz teljes a lista, néhány tervező/divatház…..
Sikerült megtudnunk (mert nézegetjük a port.hu-t, muhaha), hogy az RTL Klub korábban bejelentett sorozatai közül pár mikor is kerül végre képernyőre, mert az oké, hogy olvas róluk az ember, de csak jobb már látni is őket. A Mentalista című krimi február 2-án indul 21:20-as…..
Mivel is lehetne stílszerűbben lezárni azt az elnökválasztási kampányt (és elkezdeni az érdemi munkát), amit az internet és a globális médiának nevezett izé támogatásával nyert meg Barack Obama, mint egy fasza tévéműsorral az HBO-n? Persze nagyszabású eseményről van szó,…..
A Torrentfreak.com minden évben összeállítja az elmúlt 365 napra vonatkozó statisztikáit azokról a sorozatokról, filmekről, programokról, melyek a letöltők kedvencei voltak. Minket értelmszerűen a tévésorozatok érdekeltek, és olyan nagy meglepetést nem láttunk a listában, bár…..
Walcott 2009.01.05 20:57:45
Ezt is megértük, az év utolsó ajánlója következik egy olyan estére, ami hagyományosan nem a tévézésről, hanem a berúgásról szól, meg a rohadt trombitákól és az állatokat (meg minket) az őrületbe kergető petárdákról. Ha valaki hozánk hasonlóan nem a kötelező jókedv,…..
Közéleti csütörtök, mindenki kívülről fújja már: Szempont (20:10 m1), A la Carte (21:10 m1), Házon kívül (23:20 RTL Klub), Strucc (01:05 TV2). De lássuk, mi van az árkokon kívül. Nyolctól együttérezhetünk egy kedves kanadai kislánnyal, aki angyal szeretne lenni a Mária…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..